reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kawa.gif
czesc ciotki ja juz na nogach...pogoda u nas nawet nawet ale dmucha..i ziu ziu
sloneczko.gif

Kinga 85 a ty ile dni przed owulką się przytulałaś...?
u nas było 4dni przed owu potem 1dzień przed owu z rana. W sumie słabo bo mąż chorował. Nie nastawiam się na ten cykl wiesz.. co ma być to będzie.
Od nast działam już z temp itp. jestem pozytywnie nastawiona ogólnie na ten rok, że uda nam się.

Dziewczyny piszą, że 4 dni przed można zaskoczyć... więc szanse są , a tym bardziej że Ty Kinga 85 próbowałaś dzień przed..mąż chorował plemniczki osłabione... więc może coś z tego być... jakaś księżniczka na przykład... Ja bałam się za mocno przybliżać jeśli się nie uda 3-4 dni przed owulką to we wrześniu próbuję 2,5 dni przed..zobaczymy.

Kinga85 jesteśmy w podobnej sytuacji:-) we dwie zawsze raźniej ;-)Nawet rocznikowo podobnie

nata jasne że we dwie raźniej:)
bedziemy sobie kibicowały! ;) 3maj się i myśl pozytywnie.
W tym roku nam się uda! tak myślę że bedzie okej. :tak: i zrób suwaczek sobie moze hm? :)

miłego dnia
ja znikam teraz

u nas staranka zakonczone 4 dni przed i sie udalo , takze smialo mozna probowac:))))

Dzięki kochana napełniłaś mnie nadzieją w tak ponurym dniu:laugh2: Jako Czarodziejka mam nadzieję,że nam wywróżysz córcie:tak: a napisz proszę sugerowałaś się testami te 4 dni przed...? bo ja nie wiem czy druga blada kreseczka coś zwiastuje czy nie..? już się pogubiłam..?

reklama
Kinga, Nata ja również będę Wam kibicować.
Ja przeczytałam książki które kiedyś Czarodziejka polecała
1. Hazel Chesterman-Philips "Planowanie płci dziecka.Metody naturalne".
2.
Z a p l a n u j p ł e ć s w o j e g o d z i e c k a Landrum B. Shettles, David M. Rorvik

tam było jedno takie piękne zdanie
"NIECIERPLIWOŚĆ JEST WROGIEM SUKCESU"
Shettles pisze że przyczyna innego rezultatu niż zamierzany jest właśnie pośpiech. O dziecko danej płci ludzie starają się rok a czasami miesiąc. Ale najważniejsza jest cierpliwość. Dlatego Natan jeśli naprawdę marzysz o córce to bardzo powoli się przybliżaj do OWU.

Jagienka ty prawie jesteś na mecie. Ale co najważniejsze będziesz miała już niedługo swoją ukochana Niunię.

Beataka a ty dałaś mężowi te różowe buciki?

Czarodziejka a u Ciebie staranka były 4 dni przed Owu ?

Do góry