reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem i ja.
Czarodziejko no wez nie badz taka i pokaz foty!! Wlochy to moje marzenie, kiedys pojade, narazie maz nie chce mnie puscic bo tam sami Wlosi ;))) hehehe... Ja tu wlaczam zalaczniki i mnie zdziwka szarpla bo nic w nich nie ma :( buuu ;)
Jagienko ile tyg jeszcze zostalo?

reklama
nata,mam cykle 28-29 dniowe.
To moj 5-ty cykl staran.;-)
W staraniach o corcie potrzebna jest duza cierpliwosc.
Powoli a do celu:tak:I w koncu sie uda:-)

beatko to zaraz znowu usg.....juz teraz na 100 bedziesz znac plec..tzn potwierdzisz ze corcia.:-)

.............................................
tak poza tym to komu kawy?
kawa.gif

witam się
ja dziś nie miałam ochoty na kawke
podbrzusze czuję cały czas..w sęsie że coś tam się cały czas dzieje. mama nadzieje że to dobry znak. &&

Witajcie dziewczynki nata odpowiadam na twoje pytanie ja przytulalam sie na 8 dzien cyklu jajeczkowanie u mnie przypada na 11 dzien w cylku 27-28d trojke moich chlopakow poczelam wlasnie w 11 dniu tak wiec teraz tylko 8 gora 9 dzien i potrzeba mojej wytrwalosci cierpliwosci ale jestem spokojna moge poczekac byleby sie nasze marzenie spelnilo:-)

Witajcie dziewczynki nata odpowiadam na twoje pytanie ja przytulalam sie na 8 dzien cyklu jajeczkowanie u mnie przypada na 11 dzien w cylku 27-28d trojke moich chlopakow poczelam wlasnie w 11 dniu tak wiec teraz tylko 8 gora 9 dzien i potrzeba mojej wytrwalosci cierpliwosci ale jestem spokojna moge poczekac byleby sie nasze marzenie spelnilo:-)

powodzenia życzę :tak: &&&&&&&&

reklama
Do góry