reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Odprawiam urodziny Kubusiowi na dzialce... Zamowilam maly catering strogonowa na 15 osob I sałatki....tort rownież:-) reszta zimna płyta i wóda:-) zaraz przyjada

Spóźnione życzonka dla Kubusia STO LAT!! :happy::happy::happy:

Byłam dziś na usg i dzidziula zdrowa, wszystkie pomiary w normie więc tylko się cieszyć
biggrin.gif

Bardzo się cieszę,to najważniejsze :tak:

Kinga-GWIAZDKI Z NIEBA!! WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK!!! I trzymam kciuki za pozytywne testowanko!!

A u mnie bez zmian...już zapomniałam jak to jest jak nic nie boli :sorry:
Najgorzej jest skulać się z łóżka na siku w nocy :oo:

Miłego wieczoru :-)

Ostatnia edycja:
Kinga-GWIAZDKI Z NIEBA!! WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK!!! I trzymam kciuki za pozytywne testowanko!!
DZIĘKUJĘ CI :-) no ciekawe jak bedzie z tym testowaniem i czy w ogóle zdążę :rolleyes2: z reguły @ mnie wyprzedza :/

Miłego dnia Wam życzę dziewczynki! :)))

Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać bo już od jakiegoś czasu czytam Ten wątek a wydaje mi się ze tak głupio czytać was codziennie z ukrycia. Podoba mi się ten wątek więc chyba zostanę na dłużej.

Ja również kliknęłam "lubię to" :):tak:

Beatka można powiedzieć ze czytam to forum od początku twoich starań więc mocno Ci kibicuję. Innym dziewczynom oczywiście też.

Jak Wam się uda to może ja spróbuje.:tak: Mam już dwóch ślicznych synków-ale jak wiele z Was marzę o córeczce. :sorry2:

pozdrawiam

Jagienke nie ma zartow ty juz naprawde na wylocie :tak:

Jej...wiem...:baffled: i naprawdę zaczynam się bać :szok:

Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać bo już od jakiegoś czasu czytam Ten wątek a wydaje mi się ze tak głupio czytać was codziennie z ukrycia. Podoba mi się ten wątek więc chyba zostanę na dłużej.

Witaj :-)

Uciekam na obiadek,mężuś zrobił dzisiaj lasagne,mmnnniam ;-)

witaj ewelin00 dzieki za kibicowanie :tak:
mam nadzieje ze bedziesz czesto zagladac
no i zdecydujesz sie na dziewczynke

ja wlasnie wmucilam dwa paczki :-)
goscie z pl juz polecieli z powrotem
a ja mam troche prania i sprzatania
ale nawet mi sie chce

przepraszam ze tak odbiegam od tematu watku
ale chce sobie kupic toaletke do sypialni
bo nie mam gdzie kosmetykow trzymac
i chce miec takie swoje miejsce
czy ktoras ma cos takiego
ja taka sobie wybralam
musze miec ciemna bo mam ciemne meble w sypialni

reklama
Kochane, mam pytanie! :)

Jak @ miałam 27 lipiec. Przytulałam się z narzeczonym 4, 5, 6 i 7 sierpien, czyli przed owu i w dzien owu. Teoretycznie. Szanse bardziej na dziewczynke czy na chłopca? Cykle mam 26 dniowe. :)

Do góry