K
Kinga85
Gość
a i mi pika tak od paru dnijola to widze niezle u ciebie!!!!
ja tez mam stresa bo podbrzusze mi pika jak w ciazy z maksiem

dziewczyny któraś z nas bedzie w ciązy coś czuję!!!!
;-) seryjnie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a i mi pika tak od paru dnijola to widze niezle u ciebie!!!!
ja tez mam stresa bo podbrzusze mi pika jak w ciazy z maksiem

;-) seryjnie 
Odprawiam urodziny Kubusiowi na dzialce... Zamowilam maly catering strogonowa na 15 osob I sałatki....tort rownież:-) reszta zimna płyta i wóda:-) zaraz przyjada

Byłam dziś na usg i dzidziula zdrowa, wszystkie pomiary w normie więc tylko się cieszyć![]()

DZIĘKUJĘ CI :-) no ciekawe jak bedzie z tym testowaniem i czy w ogóle zdążęKinga-GWIAZDKI Z NIEBA!! WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK!!! I trzymam kciuki za pozytywne testowanko!!
z reguły @ mnie wyprzedza :/
Mam już dwóch ślicznych synków-ale jak wiele z Was marzę o córeczce. 
Jagienke nie ma zartow ty juz naprawde na wylocie![]()
i naprawdę zaczynam się bać 
Cześć dziewczyny, chciałam się przywitać bo już od jakiegoś czasu czytam Ten wątek a wydaje mi się ze tak głupio czytać was codziennie z ukrycia. Podoba mi się ten wątek więc chyba zostanę na dłużej.