reklama
pierogatka
Fanka BB :)
dziękuję Wam bardzo za odpowiedź.... czyli rozumiem że najdokładniej moment owulacji może określić monitoring cyklu??...czyli jest to najdokładniejsza metoda zaplanowania płci??
Czarodziejka
Witam z rana. Czesc dziewczynKi
Widze coraz wiecej nas
)))
Dziewczyny o jakim tescie kasetowym mowicie?
))
jesooo ile teraz tego jest
niedlugo na usg bedzie sie chodzic tylko na sprawdzenie czy dziecko zdrowe
nie pytajac w ogole o plec
Widze coraz wiecej nas
Dziewczyny o jakim tescie kasetowym mowicie?
jesooo ile teraz tego jest
Test nazywa się Gender Test i wygląda jak kasetowy ciążowy tylko w okienku nie pokazują się kreski tylko okienko zabarwia się na różowo lub niebiesko. W szoku byłam jak go zobaczyłam a do tego napisane że jak się nie zgodzi to zwrot kasy . Chyba muszą być pewni że działa 
Hej kobietki:-)
Ja dzis wstalam taka polamana,glowa i gardlo mnie boli i wogole
Chetnie bym polezala,ale musze uciekac.
Na zakupy,do biblioteki,po poludniu do gina.
W miedzyczasie ugotowac obiad,odebrac chlopakow.itd
A w domu taki balagan przez te remonty
Trzymam kciuki za testujace i starajace sie.
Nullka i za Ciebie niezmiennie i wciaz &&&&&&&&&
Ja dzis wstalam taka polamana,glowa i gardlo mnie boli i wogole

Chetnie bym polezala,ale musze uciekac.
Na zakupy,do biblioteki,po poludniu do gina.
W miedzyczasie ugotowac obiad,odebrac chlopakow.itd
A w domu taki balagan przez te remonty

Trzymam kciuki za testujace i starajace sie.
Nullka i za Ciebie niezmiennie i wciaz &&&&&&&&&
kosmopolitan
nullka ja sie tez napalilam na ten test ale po przeczytaniu komentarzy nie wiem czy warto- tam m.in. jest jeden komentarz ze wyszla z testu dziewczynka, a z usg chlopczyk. takze nie wiem czy wydawac na to kase. no ale nie powiem kusi mnie, kusi;-)
asiuniak85
Hej Dziewuszki
Jak tam się macie?
Co do tych testów, to jeśli chodzi o mnie bardzo kuszące jest to testowanie, ale nie będę ich robić. Co ma być to będzie, tyle że bym wcześniej wiedziała. Muszę uzbroić się w cierpliwość. Jutro idę na USG, 17tc
, Może już się coś dowiem...
Fajnie by było, już się nie mogę doczekać, jeszcze tylko 30 godzin
Dido
A to jakaś grypa czy co? Nie dobrze. Nie wiem czy próbowałaś, naturalnego antybiotyku z czosnku. Mnie na początku ciąży tak brało i zrobiłam sobie ten syrop i jak ręką odjął, od razu katar mi się zmniejszał i lepiej się czułam, z tym, że trzeba było pilnować dawek, tak jak antybiotyk, 3x dziennie o tych samych porach. Ale na prawdę polecam. Jak chcesz a nie masz to dam Ci przepis
Jak tam się macie?
Co do tych testów, to jeśli chodzi o mnie bardzo kuszące jest to testowanie, ale nie będę ich robić. Co ma być to będzie, tyle że bym wcześniej wiedziała. Muszę uzbroić się w cierpliwość. Jutro idę na USG, 17tc

Dido
A to jakaś grypa czy co? Nie dobrze. Nie wiem czy próbowałaś, naturalnego antybiotyku z czosnku. Mnie na początku ciąży tak brało i zrobiłam sobie ten syrop i jak ręką odjął, od razu katar mi się zmniejszał i lepiej się czułam, z tym, że trzeba było pilnować dawek, tak jak antybiotyk, 3x dziennie o tych samych porach. Ale na prawdę polecam. Jak chcesz a nie masz to dam Ci przepis

reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Hej dziewuszki!
Beatka robila ten test i wklejala zdjecie pamietam. Robilysmy tez z kapusty czerwonej;-)
Asiuniak bedziemy mocno trzymac kciuki jutro za zdrowie i poznanie plci
Nullka pisz jak sie czujesz?
Ja uciekam bo moj starszy w domu dzisiaj a to taka gadula ,ze spokoju mi nie daje
Beatka robila ten test i wklejala zdjecie pamietam. Robilysmy tez z kapusty czerwonej;-)
Asiuniak bedziemy mocno trzymac kciuki jutro za zdrowie i poznanie plci

Nullka pisz jak sie czujesz?
Ja uciekam bo moj starszy w domu dzisiaj a to taka gadula ,ze spokoju mi nie daje
Podziel się: