reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też ten test bym zrobiła z chęcią tylko że musze czekac aż odstawie duphaston . Jak zrobie to napewno dam znać .

Beatka co sie nie chwaliłas że robiłas ten test? Może fotke byś wkleiła? W którym tygodniu ciązy robiłas?

reklama
dziękuję Wam bardzo za odpowiedź.... czyli rozumiem że najdokładniej moment owulacji może określić monitoring cyklu??...czyli jest to najdokładniejsza metoda zaplanowania płci??

Witam z rana. Czesc dziewczynKi:)
Widze coraz wiecej nas:))))

Dziewczyny o jakim tescie kasetowym mowicie?:)))
jesooo ile teraz tego jest:) niedlugo na usg bedzie sie chodzic tylko na sprawdzenie czy dziecko zdrowe:) nie pytajac w ogole o plec:)

Test nazywa się Gender Test i wygląda jak kasetowy ciążowy tylko w okienku nie pokazują się kreski tylko okienko zabarwia się na różowo lub niebiesko. W szoku byłam jak go zobaczyłam a do tego napisane że jak się nie zgodzi to zwrot kasy . Chyba muszą być pewni że działa ;)

Hej kobietki:-)
Ja dzis wstalam taka polamana,glowa i gardlo mnie boli i wogole:wściekła/y:
Chetnie bym polezala,ale musze uciekac.
Na zakupy,do biblioteki,po poludniu do gina.
W miedzyczasie ugotowac obiad,odebrac chlopakow.itd
A w domu taki balagan przez te remonty:rofl2:

Trzymam kciuki za testujace i starajace sie.
Nullka i za Ciebie niezmiennie i wciaz &&&&&&&&&

nullka ja sie tez napalilam na ten test ale po przeczytaniu komentarzy nie wiem czy warto- tam m.in. jest jeden komentarz ze wyszla z testu dziewczynka, a z usg chlopczyk. takze nie wiem czy wydawac na to kase. no ale nie powiem kusi mnie, kusi;-)

Hej Dziewuszki;)
Jak tam się macie?

Co do tych testów, to jeśli chodzi o mnie bardzo kuszące jest to testowanie, ale nie będę ich robić. Co ma być to będzie, tyle że bym wcześniej wiedziała. Muszę uzbroić się w cierpliwość. Jutro idę na USG, 17tc:tak:, Może już się coś dowiem...:confused: Fajnie by było, już się nie mogę doczekać, jeszcze tylko 30 godzin:happy:

Dido
A to jakaś grypa czy co? Nie dobrze. Nie wiem czy próbowałaś, naturalnego antybiotyku z czosnku. Mnie na początku ciąży tak brało i zrobiłam sobie ten syrop i jak ręką odjął, od razu katar mi się zmniejszał i lepiej się czułam, z tym, że trzeba było pilnować dawek, tak jak antybiotyk, 3x dziennie o tych samych porach. Ale na prawdę polecam. Jak chcesz a nie masz to dam Ci przepis:happy2:

reklama
Hej dziewuszki!
Beatka robila ten test i wklejala zdjecie pamietam. Robilysmy tez z kapusty czerwonej;-)
Asiuniak bedziemy mocno trzymac kciuki jutro za zdrowie i poznanie plci:tak:
Nullka pisz jak sie czujesz?
Ja uciekam bo moj starszy w domu dzisiaj a to taka gadula ,ze spokoju mi nie daje

Do góry