reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dido super,ze zdrowe dzieciątko :tak: szkoda,ze nie moge podesłac wam mojej ginki ona okresla płeć
na tak wczesnym etapie i jeszcze się nie pomyliła.
Aneczko moja
specjalistki moje kochane mam pytanko
jak wczoraj wieczorem czułam kucie jajnika i lekki ból podbrzusza
a dzis juz jest bez bólu i przezroczysty,bardzo ciągnacy sluz to znaczy dzis mam O -tak?dobrze rozumuje?
moje pytanko.:tak:

ps.to u mnie z syniem było przy cyklu 28d.:6,8,10,12,15,17dc. to te żeńskie powinny byc pierwsze bo juz czekały a jednak wygrał meski :-D

Dido ciesze sie ,ze wszystko dobrze.Jeszcze troche cierpliwosci i sie dowiesz kto tam mieszka ~~~~~~~~;-)
Becia U moich znajomych ten najbardziej sie sprawdzal.
No a ja nie bylam w poniedzialek bo Wiciu sie zle czul i idziemy dopiero w kolejny poniedzialek na to 4d.

Tusia u mnie z synkiem tez bylo duzo przytulania przed i wygraly meskie(czasem sa po prostu silniejsze)
Co do owu to u mnie zawsze najpierw taki sluz byl a na drugi dzien pobolewania.A szyjke badalas? po owu sluz z dnia na dzien mi znikal i tez po tym wiedzialam ,ze juz po. No a w cyklu kiedy sie staralismy wszystko sie pokićkalo:-D mialam objawy owu potem sluz nie zniknal i jeszcze kolejnego dnia mialam pobolewania jak na owu. Wedlug testow wyszlo bardziej 4 dni a wedlug odczuc i szyjki to 3,5:confused:

szyjki nie umiem badać :zawstydzona/y: u mnie jest tak zawsze
bol jaknika jednego dnia ,a na drugi zero bolu i zalewa mnie sluz przezroczysty ,ciągnacy
znowu nastepnego dnia jest juz go duzo mniej i rwie się więc zawsze myslę,ze mam owu. włąsnie w ten dzięń kiedy jest taki mega ciągnacy sluz.:confused: (dobrze myslę)- nastepnego dnia zanika.

Tusia mysle ,ze ten objaw szytu sluzu to owu ale moze jeszcze ktos sie wypowie z dziewczyn na ten temat.
Becia u mnie zawsze wszystkie cykle takie same i owu w ten sam dzien a w cyklu staran sie pomieszalo. Chyba ze stresu:-D

Becia u mnie przytulanka byly 6,7, 9,10,11dc a 14dc byla owulka
to byl chyba 28 kwiecien bo 14 kwietnia zaczelam miec @

ja kierowalam sie jeszcze metoda Selnas
kiedys o tym duzo pisalam
placilam za ten kalendarz miesiecznie 42f ale mi sie pieknie sprawdzil
w miesiacu w ktorym zaszlam nie mialam przyciagania plemnikow meskich tylko zenskie
ja strasznie uwierzylam w ta metode
nie wiem czy ona jest prawdziwa ale ja musialam wszystkiego sprobowac
nie chcialam miec gdzies luki zeby pozniej nie miec wyrzutow ze nie zrobilam wszystkiego

reklama
Cześć Dziewczęta;)
Właśnie zrobiłam ten test kapuściany i wczoraj wieczorkiem też zrobiłam bo nie mogłam się powstrzymać i wyszedł kolor ciemny fiolet, chyba dziewczynkowy? Niby wpada w taki bordo ale na pewno nie był czerwony ani różowy tylko dużo ciemniejszy. No zobaczymy.... Dziś na 16.40 mam wizytę, to później Wam napiszę czy już coś wiadomo;) No byłyby jaja jakby się ten test kapuściany sprawdził:-), hoho

Jeśli chodzi o różne inne testy, to ja tylko kierowałam się odstępem od owulki, aha i robiłam testy owulacyjne, i jak była bladziutka druga kreseczka to wtedy były przytulanka. Innych metod nie stosowałam. Zależało mi już bardzo na dzidzi;) na rodzeństwie dla Maciusia. Nie chciałam dłużej czekać, żeby nie była zbyt duża odległość wiekowa między dzieciakami;)

Miłego dnia wszystkim życzę;)

Do góry