reklama
pierogatka
Fanka BB :)
nullka a możesz napisać jakie to trzy metody?? plisunia
Ollena nie martw się mnie chiński też się nie sprawdził Igor powinien być dziewczynką a a moja kruszynka chłopcem także wszystko na odwrót głowa do góry kupuj kapustę i testuj jak widać sprawdza się:-)
Co do kalendarza dr Jonasa ja miałam darmowy z jakiejś strony w necie jak znajdę to przekażę link.
Ale wystarczy mieć kalendarz księżycowy na 2011 rok posiadam taki i wiedzieć w danym dniu w jakim znaku jest księżyc
Asiunia więc 25 07 księżyc w żeńskim znaku Byka 26 i 27 to męski znak Bliżniąt a od 28 znowu żeński znak Raka. Myślę że u Ciebie doszło dokładnie tak samo jak u mnie bo moje przytulanko było 27/ 28 a księżyc w Raku był do 30
Trzymam kciuki za kapustę daj znać rano:-)
Tusia i daggy dzięki to był rzeczywiście taki miód na uszy że nawet nie sądziłam że tak się będę cieszyć:-)
Chociaż przyznam szczerze że miewam jeszcze chwile zwątpienia(jak niedawno Beatka) czy lekarz się nie pomylił hmm...
W sumie nie powinnam mieć wątpliwości byłam u jednego z najbardziej polecanych lekarzy podobno najlepszy w okolicach Wawy diagnosta Usg i powiedział to z taką pewnością bez zawachania siostrzyczka i tego się trzymam:-)
Co do kalendarza dr Jonasa ja miałam darmowy z jakiejś strony w necie jak znajdę to przekażę link.
Ale wystarczy mieć kalendarz księżycowy na 2011 rok posiadam taki i wiedzieć w danym dniu w jakim znaku jest księżyc
Asiunia więc 25 07 księżyc w żeńskim znaku Byka 26 i 27 to męski znak Bliżniąt a od 28 znowu żeński znak Raka. Myślę że u Ciebie doszło dokładnie tak samo jak u mnie bo moje przytulanko było 27/ 28 a księżyc w Raku był do 30
Trzymam kciuki za kapustę daj znać rano:-)
Tusia i daggy dzięki to był rzeczywiście taki miód na uszy że nawet nie sądziłam że tak się będę cieszyć:-)
Chociaż przyznam szczerze że miewam jeszcze chwile zwątpienia(jak niedawno Beatka) czy lekarz się nie pomylił hmm...
W sumie nie powinnam mieć wątpliwości byłam u jednego z najbardziej polecanych lekarzy podobno najlepszy w okolicach Wawy diagnosta Usg i powiedział to z taką pewnością bez zawachania siostrzyczka i tego się trzymam:-)
Becia gratuluje coreczki
nullka tu macie linka z filmikami do moich testow ktore robilam
ten plytkowy tez tam jest moj nick to miniorange1
gender maker test boy or girl - test was right !!!!!! - YouTube
ten kalendarz Jonasa to jedyna rzecz ktora mi sie nie sprawdzila
i wychodzi chlopak z tego
i z tej faza ksiezyca w ktorym znaku zadiaku bylam w danym dniu kiedy zaszlam tez wychodzi chlopak
dla mnie jedyna rzecz w jaka wierzylam to odstep od O
nullka tu macie linka z filmikami do moich testow ktore robilam
ten plytkowy tez tam jest moj nick to miniorange1
gender maker test boy or girl - test was right !!!!!! - YouTube
ten kalendarz Jonasa to jedyna rzecz ktora mi sie nie sprawdzila
i wychodzi chlopak z tego
i z tej faza ksiezyca w ktorym znaku zadiaku bylam w danym dniu kiedy zaszlam tez wychodzi chlopak
dla mnie jedyna rzecz w jaka wierzylam to odstep od O
Ostatnia edycja:
Oto link do strony z której pobrałam darmowy kalendarz Jonasa od 2005 roku do 2012 tak więc nie tylko na jeden rok. Płodnością i płcią rządzi Księżyc Jest tam też instrukcja jak wpisać swoje dane :-)
kosmopolitan
no to sie troche zmartwilam bo mi z jonasa we wrzesniu kiedy zaszlam w ciaze wychodzi chlopczyk. z tym ze mi sie owulacja ani przytulanka nie nalozyly na te niebieskie kwadraciki, a przeciez to sie ma chyba nalozyc(?)
pocieszam sie tez tym ze moja siostra tez ykupila sobie ten cykl jonasa i jej sie aukurt dni polodne nalozyly z tymi dniami wyznaczonymi przez jonasa i pomimo to nie zaszla w ciaza (a przeciezto niby gwarantuje 99% procent skutecznosci).
mi z chinskich wychodzi dziewczynka, wiec chyba sie tego bede trzymala
uffffffffff doczytalam ze Beatce ten jonas sie niesprawdzil wiec znowu zaczynam miec nadzieje
pocieszam sie tez tym ze moja siostra tez ykupila sobie ten cykl jonasa i jej sie aukurt dni polodne nalozyly z tymi dniami wyznaczonymi przez jonasa i pomimo to nie zaszla w ciaza (a przeciezto niby gwarantuje 99% procent skutecznosci).
mi z chinskich wychodzi dziewczynka, wiec chyba sie tego bede trzymala

uffffffffff doczytalam ze Beatce ten jonas sie niesprawdzil wiec znowu zaczynam miec nadzieje

Ostatnia edycja:
Beatka to mnie zaskoczyłaś miałam raczej za pewniaka Dr Jonasa
A możesz mi napisać tak z ciekawości kiedy miałaś owulkę
Ollena podziwiam naprawdę ja bym nie wytrzymała do końca od samego początku jak tylko się dowiedziałam że się udało szukałam różnych metod w necie aby się dowiedzieć jak najszybciej
Między innymi dlatego trafiłam na to forum:-)
Bardzo się z tego cieszę tak tu fajnie przyjażnie i cieplutko:-)

Ollena podziwiam naprawdę ja bym nie wytrzymała do końca od samego początku jak tylko się dowiedziałam że się udało szukałam różnych metod w necie aby się dowiedzieć jak najszybciej

Bardzo się z tego cieszę tak tu fajnie przyjażnie i cieplutko:-)
reklama
asiuniak85
Becia bo ja się pomyliłam podałam datę ale nie przytulanek lecz prawdopodobnego zapłodnienia. Przytulanki były 23.07. W jakim to znaku, proszę Cie napisz, bo nie mogę znaleźć nigdzie. Z góry dzięki
Podziel się: