reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczyny :biggrin2:

;-)Wszystkim życzę miłego wieczoru- mnie choroba wpędziła do łóżka, ból mięśni, katar, kaszel i gorączka. Nawet nie miałam siły iść po Oskara do przedszkola bo tak nogi mi się trzęsły, koleżanka go odebrała.

pozdrawiam Was wszystkie uciekam do łóżka.

reklama
Cześć Kochane Dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę wpadłam się przywitać. Bardzo źle się czuję. Niestety wymioty męczą cały dzień, staram się Was podczytywać, ale na pisanie nie mam siły.
Wszystkie serdecznie pozdrawiam i ściskam.
Jak sie trochę lepiej poczuje, to napiszę więcej - obiecuje.

Witajcie kobietki.
Chorowitkom, życzę zdrówka, starającym się fasoleczki czyli dwóch krech na teście, a zaciążonym w miarę lagodnych dolegliwości ciążowych

hej dziewczynki z wieczora

Beatko, Ciebie też do łóżka wciągnęło..kurcze..paskudny wirus.

Wiecie co..strasznie mi smutno..choć to mało powiedziane..Przed godziną dzwoniła moja koleżanka..dopiero dziś się dowiedziałam,choć to był jakiś czas temu,że jej córeczka nieżyje..nie doczekała roczku. Miała chore serduszko,ale rokowania były tak dobre,zmarła podczas operacji.
Boże,nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić,co czuje matka.Nie chce nawet o tym wiedzieć. Koleżanka tyle przeszła..kilka poronień, tak długo starali się o malutką,w końcu udało się przez invitro,a potem okazało się już w ciąży że ciężka wada serca..i cała ciąża w szpitalu..Ale maleńka była taka cudna,radosna..ZDROWA!!Rozwijała się wspaniale..ta operacja miała być po prostu nastęną..Boże takie rzeczy nie powinny mieć miejsca..

aż łezka się w oku zakręci :nerd:

pozdrawiam Was Wszystkie staraczki-planowaczki, co poniektórym życzę zdrówka, a pozostałym, tym już czynnie działającym sukcesu II kreseczek :-p powodzenia
i miłego dnia:rofl2:

Witam.
Medio ja zawsze mam w pokoju zbliżoną temp otoczenia, więc ci w tej kwestii nie pomogę. Postaraj się utrzymywać stały poziom żeby mieć jasność suytuacji

witam wszystkie kobitki byłam pare razy z wami między innymi jak pytałam o zaplanowanie córki no i jakie są opinie na temat testów owulacyjnych moje staranka o dzidziusia trwały 2 miesiące aż sama sie zdziwiłam ze tylko tyle no i właśnie 2 dni temu wyszły 2 upragnione kreseczki poszłam do lekarza ale niestety mam następną wizyte 4 marca ponieważ według obliczeń pani doktór to jest ciąża 4 tygodniowa a najlepiej zrobić usg około 6 lub 7 tygodnia więc sobie poczekam.ALE mam do was pytanko jak myślicie przy moich cyklach które nie były zbytnio regularne zwykle 26 ,27,28 moją dzidzie robiliśmy 7,8,10 dnia cyklu nie stosowałam zadnych testów bo szkoda było dodatkowego stresu ale teraz sama jestem ciekawa jakiej płci dzidzia siedzi u mnie w brzuszku .POZDRAWIAM I ŻYCZE WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIE DWÓCH CZERWONYCH KRESEK

reklama
ewcia7979, na dwoje babka wróżyła, masz szanse na córeczkę pewnie w równym stopniu jak i na chłopczyka :tak: po kilku tutaj przykładach trudno tak na oko coś określić :tak: może i wychodzi córa, ale kto tam to wie :-D GRATULUJĘ I ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWYCH 9 MIESIĘCY Z FASOLINKĄ POD SERDUCHEM

Medio, co do temp, ja nie pomogę, ja się na tym nie znam :zawstydzona/y: wczoraj właśnie się nad tym zastanawiałam, że może w 2 kolejnych miesiącach, jeszcze przed starankami, będę też sobie mierzyła, aby poznać swój organizm, ale zobaczę :tak:

Do góry