reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć laseczki

Kasiu bardzo mi przykro z powodu śmierci córki koleżanki. To naprawde niesprawiedliwe!!!!!!

Wszystkim życzę miłego dnia.

reklama
witam wszystkie kobitki byłam pare razy z wami między innymi jak pytałam o zaplanowanie córki no i jakie są opinie na temat testów owulacyjnych moje staranka o dzidziusia trwały 2 miesiące aż sama sie zdziwiłam ze tylko tyle no i właśnie 2 dni temu wyszły 2 upragnione kreseczki poszłam do lekarza ale niestety mam następną wizyte 4 marca ponieważ według obliczeń pani doktór to jest ciąża 4 tygodniowa a najlepiej zrobić usg około 6 lub 7 tygodnia więc sobie poczekam.ALE mam do was pytanko jak myślicie przy moich cyklach które nie były zbytnio regularne zwykle 26 ,27,28 moją dzidzie robiliśmy 7,8,10 dnia cyklu nie stosowałam zadnych testów bo szkoda było dodatkowego stresu ale teraz sama jestem ciekawa jakiej płci dzidzia siedzi u mnie w brzuszku .POZDRAWIAM I ŻYCZE WSZYSTKIM STARAJĄCYM SIE DWÓCH CZERWONYCH KRESEK

Gratulacje!
Wydaje mi się że jeśli utrafiłaś na cykl 28 dniowy to większe szansa ma dziewczynka a jesli na 26 dniowy to 50/50. Napisz jak już na usg będzie wiadomo. Może wreszcie ktoś przełamie męską passę

Laseczki!
Mam do was pytanko.Chodzi o mierzenie temperatury. Ja zauwazylam, ze temperatura otoczenia wplywa na moja temperature ciala.Np. jak w pokoju jest zimno (np. w nocy spimy przy otwartym oknie itd.)to zawsze mam troche nizsza, sa to roznice w granicach 0,1-0,2 stopnia, ale to juz zaburza mi obraz i utrudnia interpretacje:oo2:.Czy zauwarzylyscie cos takiego u siebie?
Milego dnia!!!:happy::-):tak::rofl2:
Ja niestety też nie wiem jaki ma wpływ temp. otoczenia ale myślę że Dorota ma rację, postaraj sie utrzymać stałą temp.

Miłego wieczoru wszystkim:-)

dzień dobry :-) staraczki-planowaczki !!!

spokojnego i miłego dnia!
wielu Walentynek !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :rofl2:

Jak Tylko Sie Dowiem Jaka Jest Płeć Dzidzi To Napewno Sie Pochwale Zobaczymy Co Już Jest To Sie Nie Zmieni Najważniejsze Zeby Było Zdrowe Starszy Synek Mówi Ze Jak Bedzie Braciszek To Bedzie Tak Jak On Piłkarzem Więc Zobaczymy Okaze Sie Niedługo .pozrdawiam Wszystkich

Dziewuszki..wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji Walentynek :)) A zwłaszcza miłego wieczorku życzę

a właśnie mi się przypomniało - :-) mąż czasem zagląda na Allegro i teraz patrzy także z ciekawości na większe autka, jakby co to będzie potrzeba zakupu, mały gdzieś musiał podsłyszeć naszą rozmowę i wczoraj nam tłumaczy : powiedziałem cioci( w żłobku), że będziemy mieli duże autko jak będzie braciszek albo dziewczynka :tak::tak::tak: tak więc uwaga na maluchy, bo uchy mają dłuuuuuuuuuugie :tak::tak::tak:ciekawe czy rozume o co chodzi, czy wie kto to braciszek a kto to siostrzyczka ( dziewczynka) :tak::tak::tak:teraz tylko się modlę aby nie wygadał się przed dziadkami, bo po co mają głowę zawracać pytaniami - już, a kiedy itp.

reklama
Hihi Jarzębinko, tak to już z naszymi małymi paplami jest, więc mój Dawid na razie nie wie o ciąży. Dowie się po USG

Do góry