reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Beatko to fakt, a my się ścieramy tyle czasu, i marzymy ciągle o dwóch kreseczkach na teście ciążowym.

~~~~~~~~~~~~~~~~```
012.gif
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Medio czekaj, @ mam dostać 20-23 lutego chyba będzie małe opóżnienie bo ostatnio niezle się wkurzyłam na jedną babę. Więc jak jajeczkowanie będzie8-9 marca to chyba łapię się na grudzień. Dobrze ja liczę? Może razem nam się uda, wkońcu zacznę staranka bo tak wisiałam w próżni. Całe 3 cykle przed nami......hihihi........ ;-) ;-) ;-) Testy woulacyjne sobie chyba daruję........hahaha....... ;-)

dziewczynki wiecej wiary w sukces i więcej optymizmu :tak::-D wiadomo co ma być to bedzie, ale bedzie dobrze i tego trzeba sie trzymać :tak::-D więc głowa do góry, potem "pupa " do góry i II kreski bedą na pewno :cool2:

więc przyjemnej nocki :cool2:

Czesc dziewczyny!
Zycze wam udanego tygodnia. :tak:
Beatko to super, jestem pewna, ze u Ciebia wktrotce zazieleni.Po takiej przerwie -bedzie dobrze:tak:i fasolka sie pojawi jak nic:-D.

Cześć laseczki

Dorotko, Jarzębinko, Medio, Eliczku, Kasiu, K_asiu, Aniu witajcie laseczki i życzę miłego dnia.

Kasiu jak film?

reklama
Do góry