reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko Oskar pierwszy raz był w kinie jak miał 2,5 roku a Kacperek ma już 2 lata i 11 miesięcy więc będzie ok. Ucz od najmłodszych lat, my też chcemy na tą bajkę iść - ja chyba bardziej niż Oskar....hahaha...... :-) :-) :-)

reklama
Mój Krzysiu jest wiernym fanem bajki Scooby Doo, ja raczej za nia nie przepadam, ale cóż o gustach się nie dyskutuje.

Medio Scooby Doo to klasyka, Oskar też to lubi. Teraz jednak ogląda też seriale dla dzieci H2O wystarczy kropla i Szpiegowska rodzinka, takie tam bzdety. ;-) ;-) ;-)

DOBRANOC

844.jpg

Beatko a mnie Pachnidło się podobało. A jakie to gadżety kupiłaś, hę? hihi
Dziękuje laseczki za życzenia zdrowia. Oj bardzo jest teraz potrzebne

Jarzębinko Oskar pierwszy raz był w kinie jak miał 2,5 roku a Kacperek ma już 2 lata i 11 miesięcy więc będzie ok. Ucz od najmłodszych lat, my też chcemy na tą bajkę

i ja też tak myślę,że już powinien wysiedzieć, tym bardziej że i bajka powinna go zainteresować, jak by co wezmę zapas paluszków to przynajmniej go zajmę jedzeniem !!! :-D

Mój Krzysiu jest wiernym fanem bajki Scooby Doo

Kacper też w niej gustuję i przez to w sobotę mam problem z wyjściem z nim na zakupy: najpierw Kuchcikowo, które uwielbia, potem Ziarno( troszkę mniej zainteresowania), potem Baranek a potem właśnie Scooby Doo i robi się 11.00 czyli późno jak na wyjście na zakupy w sobotę, gdzie wszytko do 13.00 czynne :zawstydzona/y:

Dziękuje laseczki za życzenia zdrowia. Oj bardzo jest teraz potrzebne
trzymamy kciuki i wszystko będzie OK :tak:

miłego dnia :happy2:

Hej laski

Miłego dnia wam życzę.

Dorotko no wiesz..... kupiłam takie.....no...... takie różne różności....hihihi......
Leż w łóżku i się kuruj kochana. ;-)

reklama
Beatko no takie tam różne różności są baaaaardzo interesujące hihi.
Buziaczki kobietki.

Do góry