reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja tylko na sekundkę bo wybieram się do lekarza niestety.
Medio zaraz dostaniesz w tyłek. Dobrze wiesz, że ja też miałam irygację a jakoś w ciąży jestem

reklama
No niestety skończyło się na antybiotyku
unhappy.gif
. Dobrze, że dłużej nie zwlekałam z wizytą u lekarza.Dostałam Augmantin 250/125 mg w tabletkach rozpuszczalnych. Oczywiście nie bardzo wierząc irlandzkim lekarzom zadzwoniłam do mojej polskiej gin tutaj i upewniłam się, ze mogę stosować ten antybiotyk we wczesnej ciąży. Ale i tak nie jestem zachwycona, że akurat teraz jestem zmuszona brać antybiotyk, buuuuuuu.

Cześć Dziewczyny!
Widzę że wszystkie w dobrych humorach... i dobrze bo zapowiadają wiosnę.

Medio
może coś jednak wyjdzie z tych staranek
Beata pewnie już szykujesz się na powrót męża:-)
Kasiu jak tam film? Warto się na niego wybrać?
Dorota zdrówka życze
Jarzębinko a Ty kiedy zaczynasz?
Eliczku oby dolegliwości szybko przeszły:angry:

Miłego wieczorku Kobietki!:tak::-);-)

hej dziewczynki,
po pierwsze a propo filmu "Lejdis"
jednym może się podobać, drugim nie..ja za to się śmiałam na śmierć, aż sie popłakałam. Teksty boskie!!! Z chęcią pójdę na ten filmik jeszcze z mężulem (a rzadko mam ochote oglądać coś po raz drugi)
To chyba nie tylko moje wrażenia,bo cała sala się brechtała jak dzieci :))

Dorotko, oj,biedulko,rozchorowałaś się na dobre? Kurcze,a do mnie też wraca przeziębienie..tak się czka juz od kilku tygodni,boję się jakiś powikłań, dziwny dziś kaszel..brrr..
No nie mam czasu chorować.Musze mężula dzis jeszcze "wykorzystac" hihi

Dorotko dużo zdrówka. Teraz proszę leżeć i dużo odpoczywać. ;-) ;-)

Aniu szykuję się na powrót męża. Już kupiłam kilka gadzetów.....hihihi...... ;-)

Medio będzie dobrze.

Kasia ty wróciłaś z tego kina? Czy jeszcze gdzieś chodzisz po Gdańsku......hihihi...... wyrwała się z domu i nie chce wracać......hihihi..... ;-)

Jarzębinko witaj wieczorkiem.

Kasiu mój S się śmieje że w wyborze filmów to jestem kiepska ale w bajkach to nieżle jestem obcykana.....hihihi...... Ostatnio byliśmy na filmie PACHNIDŁO i okazał się kichą taką że szok.

reklama
ja to chyba niepamietam, kiedy byłam w kinie i na czym...hmmmmmmmmm ???? :no: a teraz zbieramy sie z małym na bajkę Wyspa dinozaura, ale jeszcze pomyśle, czy mały juz wytrzyma, a ponieważ jest to bajka twórców Epoki lodowcowej( a te bajki mu się podobały), to może i ta wyspa też mu podpasuje i wytrzyma :tak:
dziewczynki, polopirynka i pod pierzynkę, nie ma czasu na chorowanie :no: trzymać się zdrowo :blink:

Do góry