reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, Rephresh dziś nie używaj ale tym Replensem to niby można korygować pH nawet co pół godziny ...tyle, że najlepiej robić to już po staraniach gdyż wtedy pH jest najbardziej istotne, przed staraniami faktycznie lepiej Rephresh co 3 dni (o ile Rephresh obniży Ci pH).

reklama
Gal -nie,nie mam pasków :) ja mam sylk bo Pirania pisała,że on też ułatwia zajście bo jest przyjazny ~~~~o

Domino znów rozpalony;/;/cały sie trzęsie-przykryłam Go 2 kołdrami a On wciąż mówi,że zimno....

jejku Mama05 jak mi szkoda twojego synka, to smutne ze takie bezbronne istotki musza chorowac :-(
trzymam kciuki &&&&&&&&&& zeby szybko wyzdrowial.

ja tez lykam b complex 100 i faktycznie smak ma nieprzyjemny. mam zamiar kupic sobie jeszcze agnus castus i olej z wiesiolka. co o tym sadzicie dziewczyny. lykam tez dwie tabletki rutinoskorbinu dziennie, ale nie wiem czy ma odpowiednia dawke wit.C.

ojej trzymam kciuki za zdrowko Dominisia i za jutrzejsze dobre wyniki:tak:

a ja dzisiaj w niejlepszym humorku bo popsztrykalam sie z mezem :wściekła/y: no i wszystko juz u mnie wczarnych barwach:baffled:

Daria, witamina C, Ca i Mg to na przewagę plemników żeńskich, witamina E i selen na płodność a kwas foliowy na zmniejszenie ryzyka zaburzenia produkcji materiału genetycznego w plemnikach. Mnie też ciągnie nieludzko na owoce, a już zwłaszcza na te bogate w potas! :-)

Mama05, biedny Domiś (niestety temperatura często rośnie na wieczór), mam nadzieję, że jutro będzie już dużo lepiej!!! Uściskaj bidulka ode mnie!

Marzycielko, jeśli zależy Ci na poczęciu dziewczynki to z oleju z wiesiołka bym zrezygnowała - on poprawia jakość śluzu co sprzyja poczęciu chłopca.

Kosmo, życzę Ci kochana byście się szybko pogodzili! ...najlepiej jeszcze dziś wieczorem :-) Ja niestety w ciąży też nieraz pokłóciłam się z M i też zawsze strasznie mi to psuło samopoczucie.

Mama- Ojej zdrowka dla Synka, nie ma nic gorszego jak dziecko chore. ja zawsze wole sie meczyc niz zeby moje dziecko lezalo...no ale nie mamy na to wplywu...a nie raz zabrala bym chorobe od dziecka..

Kosmo- przejdzie minie, moze hormonki tez daja znac co? spokoj spokoj i jeszcze raz spokoj bo dzidzia czuje!!!!!!

reklama
Matik ciekawy artykul. tez mam nadzieje ze to nie prawda i i ze jednak istnieja jakies wspomagacze :tak:
a ty co planowalas? masz juz dzieci. sorki ze pytam, moze juz pisalas o tym, ale tyle nas tu jest ze niespamietuje juz wszystkiego :no:

Do góry