reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama05 duuuużo zdrówka dla synka, biedactwo, że musi się tak męczyć...

Dzięki, że pytasz o moje testowanie. Test owu może zrobię w cwartek rano a ciążowy w niedziele. Dalej bolą mnie piersi, dzisiaj cały dzień boli mnie brzuch tak jakoś inaczej a po południu, czego nigdy nie robię, musiałam się zdrzemnąć 20 min bo spałam na siedząco. Nie wiem czy to wszystko coś znaczy ale mam nadzieję, że tak. Najbardziej zastanawiają mnie piersi bo takiego bólu i tak długo raczej nigdy nie miałam:baffled:

reklama
Mama05-dzięki za dobre słowo:tak:

Wit. c łykam i to w dawce 1000 i jestem zdziwiona, że mnie tak słabo zakwasza. Może ona z cytrusów (mam z calivity), ciekawe czy to ma znaczenie? Jak myślisz Piranha?
Muszę więcej tej żurawiny, ona na pewno mnie zakwasza, ale za dużo tez pewno nie można.

A, i mama05 podziel się tymi lodami, nie bądź sknerus :-D

Gal- lody poszły DHLem-wypatruj kuriera :)))
myslę ,że jeśli łykasz już wit C i zwiększysz żurawinę to kochana musisz poczekac troche na efekt;)
cierpliwości i ph bedzie 4 :):)

Ty mi ciepłe mysli ja Ci dobre słowo-wsparcie musi być ;)

Bella ja tu mega mocno zaciskam &&&& i czekam na dobre wieści w niedzielę i na piękna fotkę!!
oby to fasolla sobie wiła u Ciebie miejsce;))

Mama05, widziałam przez jakiś czas Twój piękny wykresik w sygnaturze ale znów go nie ma, jest tylko w jednym Twoim poście na poprzedniej stronie a potem już go nie ma. Lorelain, Kinga, HELP!
c0602.gif

Gal, no właśnie m.in. dlatego metoda O+12 jest najskuteczniejsza (no i dlatego, że po owulacji jest już kiepski, kwaśny śluz) - bo masz tylko kilkanaście godzin na przypilnowanie niskiego pH i jak się ktoś uprze to może kontrolować pH nawet co pół godziny. Według mnie Ty chyba musisz maksymalnie zbliżyć się do owulki by w jak najkrótszym przedziale czasowym monitorować i korygować pH. Może jeszcze raz spróbujesz O+12? Co do rodzaju witaminy C i związku z siłą zakwaszania to bladego pojęcia nie mam niestety. A Ty bierzesz żurawinę tabletkową, suszoną czy pijesz sok? Jak tabletkową to ekwiwalent ilu świeżych owoców dziennie? Kochana, ja mocno wierzę, że Ci się uda i będziesz mieć śliczną córeczkę!

MissBella, oj coś się niebawem święci
t2014.gif

Ostatnia edycja:
Mama05, teraz już wszystko jest elegancko i działa :-) Przez jakiś czas jednak widziałam wykresik tylko w pierwszym poście zaraz po wstawieniu go a w pozostałych Twoich postach nie było go w sygnaturce, najważniejsze, że już jest na swoim miejscu :-)

reklama
Dziękuję za odpowiedzi na temat pasków ale chciała bym Was "zmolestować" w jeszcze jednej sprawie, mianowicie jeżeli w dalszym ciągu mam jakieś pozostałości po stanie zapalnym a więc jest on tam ale delikatny to czy Lacibios Femina w zeszłym cyklu a w tym globulki Vagical coś mogły pomóc? Naczytałam się głupia tyle o niewłaściwym ph pochwy wywołanym przez stany zapalne że teraz siedzę i świruję. Przeżyłam stratrę długo wyczekiwanego dziecka, staram się ponownie i nie udaję się teraz sobie wmawiam nie takie jak powinno być ph i na prawdę nie wiem czy jeżeli jest coś nie tak z nim to czy Lacibios Femina w grudniu i Vagical w styczniu mogły naprostować wszelkie odchylenia?

Do góry