reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Dziewczyny pozdrawiam wszystkie cieplutko:-) nie odzywam się bo jestem w trakcie obserwacji mojego cyklu i ściągania wszystkich witaminek:) Piranha i oczywiście się do Ciebie zwracam bo nie wiem co robić... chciałam zamówić cytrynian linka podam w następnym poście bo jakos mi się kasuje potem wszystko, a tam aukcja zakończona:baffled: mogłabyś mi podać jakąś inna aukcję lub inny cytrynian dostępny choć wolałabym brać to co Ty:laugh2:

reklama
ja już kompa wyłączyłam ,ale jeszcze musiałam wlecieć ....

PIRANIA kochana pisałaś ,że nadmiar jakiejś witaminy objawia się mega żółtym moczem i że prawie świeci:))
kochana która to witamina bo mój mocz jeste meeega żółty:szok::szok:

ratunkuuuuu:eek:

Truskafffka cześć i dzięki.

36_1_58.gif
Heja cioteczki, co porabiacie, moje chlopaki spią tylko ja siedze na nocny marek:)))))

Czarodziejka wytchnienia wieczorkiem życzę ;)

Truskaffka chyba b6
dzis przyszedł b kompleks b100 wzięłam tabletke około 16 i po 6 godzinach normalnie zrobiłam oczy jak 5 zł jak zobaczyłam kolor na papierze...

Pirania czy to po b kompleksie???czy tak mam byc czy mam odstawić????????

Hej Noemi!

Truskafffka- nie załamuj mnie tym swoim ph, ja tu dieta, suplementy i nici z tego...
Chociaż Tobie dobrze się zapowiada:-)

Piranha-bardzo Ci dziękuję , że tak Ci się chciało szukać i poświęciłaś swój czas
podziw.gif

Ano w tej mojej ulotce nie ma jaki to jest ekwiwalent świeżych owoców. Jak piszesz, może być przecież różnie skoncentrowany.

Ale tak sobie myślę, to nie jest przecież dużo 1,5 g-10g świeżych owoców. Ja dzisiaj kupiłam suszoną żurawinę 30 dag, więc to dużo jest. I co jak bym tyle zjadła 1,5- 10g świeżych owoców dziennie, to byłoby ok? Może świeża tak nie działa?
Dzięki za linki , a ja zamówiłam kolejne opakowanie żurascinu chyba niepotrzebnie, bo nie wiadomo, jaki to koncentrat.

reklama
Gal, może Ciebie to pocieszy - jedna dziewczyna na in-gender pisze, że ma pH w okolicy 6,5, odkąd zaczęła regularnie przyjmować odpowiednie dawki żurawiny to spadło do stałego 4,5. Nie wiem jak jest ze świeżymi owocami ale np. podobno tabletki żurawinowe działają często lepiej jak sok żurawinowy. Dziewczyny jednak zalecają by kupować preparaty, na których jest zaznaczone jaki to ekwiwalent.

Do góry