reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Ci bardzo Piranha :tak:, tyle dla mnie robisz...

Wiesz, ja też już wcześniej zauważyłam , że żurawina mnie zakwasza, ostatnio nie brałam, tylko wczoraj i dzisiaj, no i nie wiem, jaki to ekwiwalent w tym moim żurascinie. Muszę poszukać może u mnie tej żurawiny co poleciłaś, bo z allegro to nie zdąży przyjść.
Bardzo, bardzo dziękuję... Niech Ci Bozia w zdrówku wynagrodzi...

reklama
Gal, nie ma za co ale zdrówko bardzo mile widziane! :-) Może właśnie dla Ciebie kluczem do sukcesu w utrzymaniu niskiego pH jest właśnie żurawina. Pewnie w aptece nie kupisz preparatu Puritan's Pride ale na pewno coś dedykowanego dla dróg moczowych - np. te tabletki https://www.apteka-oliwna.pl/p7998,c330_332_718,urinal+60+kapsulek, każda tabletka to ekwiwalent ilości użytych owoców żurawiny 5 000 mg, można zatem łykać 2 dziennie.

Dobrej nocki wszystkim życzę!
t2219.gif

Piranha, jesteś wielka :tak: Dziękuję
cmok2.gif

Jutro rano polecę do apteki i kupię ten urinal. Dwie tabletki, to będzie odpowiednik 10 000 mg owoców żurawiny i to będzie chyba w sam raz.

Również życzę dobrej nocy
dobranoc.gif
i do jutra.

Oj, zapowiadają się gorące dni...

witajcie przed pracą..

Gal widzisz -mówiłam ,że żurawina da radę-nia załamuj się bo zawsze jest wyjście z sytuacji...:)

pozdrawiam wszystkie babeczki :)

Domino w nocy lepiej bo tylko raz goraczka.
obudził sie już bez a wczoraj rano miał.
dziś na 11.15 Tom idzie z nim do pediatry-zobaczyć jak wyniki i jakie leczenie zaproponuje...

Kosmo jeszcze 89 dni ;))&&&&&

CZEŚĆ!
pije kawe,jem szybko serek i lece do pracy..
odezwe się z firmy jak coś ;) mam nadzieje że bede mogła sobie pozwolić dzis.

pozdrawiam was
miłego.. :)

kawa.gif
hello i ja sie witam porannie....wczoraj chlopaki wczesnie poszli spac, tylko ja siedzialam do prawie 24...no i teraz jestem "beton"
ziewbranoc.gif

mama - trzymam kciuki za synka ale jak tempka spada wydaje mi sie ze to bedzie wirusowe!!!!

kinga- milego dnia
okdouble.gif

Ostatnia edycja:
Gal, no to podłamałam się po tym co przeczytałam z tym ph, to podejrzewam że mnie czekak taka sama walka z wiatrakami:-)
No jeszcze mam rephresh więc w nim nadzieja, ty go próbowałaś?
Czarodziejko, ja w zime co rano jestem beton i tylko czekam na weekend aby się wyspać.......;-)
Smacznej kawki i śniadanka życze :-)

reklama
czesc laski:tak:

ja dzisiaj jezdzilam oddac krew i mocz do anilizy wiec zobaczymy jutro co i jak;-) nie licze na niskie ph bo odkad jestem w ciazy moja dieta jest bogata w poras i sod:-D generalnie jem to czego staralam sie unikac przed ciaza. jedynie ten nabial mi zostal, ale w w zdecydowanie mniejszej ilosci, no i juz zoltego sera nie jem (poprostu mi sie nie chce).
dzisiaj w laboratorium czekam godzine na swoja kolejke:baffled: po czym jak juz prawie byla moja kolej przyszla ciezarna i wszyscy ja zaczeli przepuszczac, potem nastepna:szok: a mnie nikt nie przepusil:wściekła/y: i tak stakie sa uroki posiadania malenskiego brzuszka;-)

zaraz przyjezdza tesc, a my z mezem jedziemy na zakupy:-)

Do góry