reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny możecie przesłać mi linka na B-Complex który bierzecie bo trochę tego jest na Allegro i nie wiem na który się zdecydować. A i jeszcze jedno, kiedy zacząć mierzyć tempkę??

reklama
mama- rosolkiem nigdy nie pogardze:)))
a020.gif

Tak piszecie o tych starankach ze jak małz dzis wroci to go chyba zbalamuce
n015.gif

Tusiu to skąpe masz te @ ale to akurat dobrze
c015.gif

Ja teraz biorac antybiotyk okres mialam 2,5 dnia...w sumie to super jak dla mnie...do tego zero bolu brzucha!

Mama05- jestem, jestem, a Ty znowu kusisz rosołkiem, a ja tego nie mogę, bo to na mięsie :szok:

Czarodziejko- ja w dwóch poprzednich ciążach nie wiedziałam co to irygacje, a o owulacji, testch owulacyjnych, mierzeniu tempki wiedziałam tylko tyle, ze sa i nic wiecej. A teraz to moje trzecie i ostatnie dziecko i wiesz co by mi się marzyło, dlatego tak sie poświęcam.
Ale nie daje sobie dużych szans.

Agulek-cytryne -tak, a wode destylowaną to M gdzies mi załatwił, bo w aptece to mega ciężko dostać. Widziałam gdzieś w jakiejs aptece internetowej, nie pamiętam teraz gdzie, ale jak nie będzie mogła znależć to będę szukać, aha, szukaj wody oczyszczonej.
Irygację robiłam na godzinę przed z 3 ml roztworu, a potem 5min i chyba po 40 minut po straniach, bo mi ph wzrosło.
a jak często sprawdzać - trzeba po 5 min po starankch sprawdzać , a potem co pół godz. prze 4 godz. po.
Agulek- cofnij się do wczorajszych moich postów i Piranii, ona tam wszystko wyjaśniała:-)

Rephresh- użyałam raz cały 8 dc, a teraz mam 12dc, wczoraj na palcu przed strankami.
No to mnie pomęczyłaś:-D, a co! Pytaj jak chcesz, bo Piranha, to się z nami ma...:tak:

reklama
Czarodziejka moi też się przemieszczali ,ale dostali strzałkę jednokierunkową tylko na górę ;)))

Tusia na "pociechę " napiszę Ci ,że moje @ takie same....
i jak teraz zapytałam ginkę o takie @ to powiedziała ,że najprawdopodobniej endo cienkie i nie ma się co złuszczać to i @ skąpa..

Gal no mam rosołek na kurczaku a Ty nie jadasz kuraka ???

Do góry