reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal kurka Ty się naszarpiesz kochana faktycznie -i z tym ph i mięska sobie odmawiasz...
oj tulę ,ale i && zaciskam ,żeby Cię zniechęcenie nie dopadło tylko mąż co najwyżej :))
a jeśli kreseczka taka słaba to może popraw jeszcze...

cos mi się o oczy gdzieś obiła ,że jak mleczny sluz to NA PEWNO jest po owu...prawda to???

Lor pisz jak reakcja męża??
zobacz jak Ci się dupek od Monici przydał;)) ja tez od jutra biorę :)))

reklama
posyłam całą masę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~`

mama - ten śluz u ciebie to bardzo dobry znak bo ja mam w tym cyklu strasznie dużo śluzu, teraz mam go takie ilości że aż wygląda jak płodny :sorry2:.... mąż nic nie wie .... dowie się dopiero w piątek/sobotę. Zbiorę wszystkie testy które zrobię do tego czasu i zawiąże mu w białą wstążeczkę, dostanie te białe skarpeteczki i wszystko będzie czekać na poduszce jak się rano obudzi =) ... taki mam plan, ale czy wytrwam w postanowieniu to nie wiem :sorry2:

Mama05-Ty to umiesz przytekścić:-D, fajnie, fajnie.
A śluz mleczny ma być po owulacji, wydaje mi się, że 12 godzin po owulce.

Lor dzieki Ci dobra kobieto za ~~~~ bo ja tu dziś sępię fluidki ile sie da ;)))
fajny masz plan-wytrzymaj i oszczędzaj się kochana :):)

Gal no mam nadzieje,że jest jak piszesz-czyli ,że jestem po owu booooooooooooo..
mąż mi napisał smska-wracam kochanie ..
a ja Mu na to:
-oki,juz ide pod prysznic;):)
a On:
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

chyba ma dośc -co?? wykończyłam chłopa :):):) :)) oby efekt był si:)

posyłam całą masę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~`

mama - ten śluz u ciebie to bardzo dobry znak bo ja mam w tym cyklu strasznie dużo śluzu, teraz mam go takie ilości że aż wygląda jak płodny :sorry2:.... mąż nic nie wie .... dowie się dopiero w piątek/sobotę. Zbiorę wszystkie testy które zrobię do tego czasu i zawiąże mu w białą wstążeczkę, dostanie te białe skarpeteczki i wszystko będzie czekać na poduszce jak się rano obudzi =) ... taki mam plan, ale czy wytrwam w postanowieniu to nie wiem :sorry2:
dziękuję za porcję fluidków i ja :-)
fajną niespodziankę chcesz zrobić. Jak sie czujesz???

tak wogóle to pospałam sobie trochę..
i wróciłam do was na troszke jeszcze ;-)

FLUIDKI ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

CZARODZIEJKO skad takim slicznym rózem piszesz;)))

Mama05- wykańczaj, wykańczaj, a co, za parę dni sam będzie prosił:-D
Mama05- ja Ci to mówię, jesteś po owulacji, mur beton, nie ma innej opcji, śluz taki na pewno jest po owulacji, taki jest idealny. Przecież Piranha już rozwiewała Twoje wątpliwości, mało Ci? Chcesz dostać
bije.gif

Patrysia- od Ciebie tez złapałam:)

Ostatnia edycja:
reklama
staraczki:

KINGA85-- 31 styczeń
MAMA05-- 3 lub 6 luty
GAL-- 7 luty
TRUSKAFFFKA-- zaczyna w kwietniu
MISSBELLA-- 14 luty
AGULEK 79-- 14 luty

szczęśliwie zaciążone: