reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mama - wszystkiego dobrego! :-)

Kinga - ja na samym początku też miałam temperaturę na stałym poziomie aż do 5 dnia, dopiero od 6 powoli szła w górę, ten skok w 4 dniu to ewidentnie zaburzenie bo wymiotowałam w nocy :sorry2: ... puki co spokojnie i czekamy aż pójdzie w góre :tak:

kosmopolitan - kiedy masz wizytę u gina? :happy2:

No i ja zglupialam :baffled: Nie wiem juz komu co odpisac.
Mama Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.U mnie 13 to szczesliwa liczba wiec moze i u Ciebie bedzie szczesliwa.Dla potrzebujacych wysylam takie juz mega ciazowe fluidki Poki jeszcze mam ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja dzis zakupilam herbatke z lisci malin i zaraz bede pila. Ponoc pomaga w rozwieraniu szyjki przy porodzie i w ogole ulatwia porod.

kochane babeczki-dziekuje za życzenia...
no kawał czasu juz razem jesteśmy ,znamy się jak łyse konie,trzymamy się razem w kupie bo kupy nikt nie rusza

Czarodziejka jak tam głowa??

Aneczka pij na zdrowie ;))))

Merlin witaj ,rozkładaj kocyk i powodzenia w walce ;))

Kosmo a Ty jeszcze 3 dni i usygy hahaha..ale bedziemy tu pazurki obgryzać w oczekiwaniu na Twoje info-juz &&& zaciskam -zresztą nigdy nie puściłam;)

Mama05- najszczersze życzenia spełnienia marzeń
14.gif
trzynastka będzie szczęsliwa :tak:

Aneczka- od Ciebie też złapałam, a co , im więcej tym lepiej:-)

Merlin- witaj, no to jesteś nieźle przygotowana:-) Oczywiście kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&, my prosimy o nie też..........:-D
Napisz coś o kalendarzu polaryzacji, gdzie go znależć? A jak sprawdzałaś metodą Jonasa?

Piranha- wróć do nas, hej
heej.gif

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mogę odsprzedać 60 tabletek Calcium dla starających się o dziewczynkę. Jak któraś chętna to piszcie bo ja odpuszczam starania dziewczynkowe a zaczynam walkę wogóle o zajście w ciążę :baffled:

mama05 uściski z okazji rocznicy, piękny staż :)

Lorelain jeszcze raz gartuluję, na zdjęcie takiego testu aż miło popatrzeć i ucieszyć oko, mam nadzieję, że ujrzę niedługo II kreseczki na swoim teście a niespodzianka dla męża którą wymyśliłaś rewelacyjna, aż mu zazdroszczę :)

Ostatnia edycja:
kalendarz polaryzacji zamawiałam na babybygender.com a metodą Jonasa wyliczałam według programu na astro.uni.torun.pl.
Według Jonasa zgadza się moim koleżankom i mi też.
A możecie coś powiedzieć na temat moich wyników ,robiłam je 3dc.
FSH-6,1
LH-3,3
PROGRESTERON-0,77
ESTRADIOL-29
TESTOSTERON-0,26
Dziękuje wam za kciuki.Ja też jak najbardziej Wam kibicuje:-)

Missbella to lap fluidki i dzialajcie . Obserwuj cykl, rob sobie tesciki i na pewno niebawem zaskoczy:tak:
Dzieciaki ogladaja bajke , kolacje juz zjedli wiec za chwile bedzie kapiel i lulu a my ciiiisza i spokoj:-) Maz cos wspominal o wieczornych przytualankach:cool2: no coz trzeba chyba podzialac poki mozna bo potem wiadomo , dluuga przerwa.

reklama
Gal,Bella dziekuję :))

Bella ,ale branie Calcium w niczym Ci nie przeszkodzi ,więc możesz śmiał brac mimo,że już Ci płeć bez róznicy:)
kochana zaraz @ odejdzie,zaczniecie znowu działac i humorek Ci wróci..

moje baki juz w łóżkach ,ja z herbatką .

a Wy babki gdzie??????????

Do góry