reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a to klejnoty mojego synka:
DSC04934.jpg

reklama
Kosmo - U nas bylo dokladnie tak samo...maz byl smutny bo chcial dla mnie tej corci...jemu bylo wszystko jedno a teraz to jest meeega szczesliwy ze ma synow...juz zaciera rece na mysl ze beda razem z nim smigac na nartach albo na desce...
Powiedzal mi ostatnio ze czeka na ten dzien jak razem wjedziemy na stok i bedziemy smigac....
Widze ze w nim potrzeby coreczki nie ma...no ale wiadomo mezczyzni jakby inaczej do tematu podchodza.
Jeszcze nie raz bedzie ci ciezko w tej ciazy bo nachodzic cie bedzie mysl o niespelnionym marzeniu...ludzie beda pytac o plec i reagowac w stylu" Szkooooooooda" albo mowic ze trzecia bedzie corka....to cie bedzie smucic i wkurzac jednoczesnie...ale olać to...w ogole sie tym nie przejmuj..zycie jest pelne niespodzianek!!!!
Sciskam Cie mocno skarbie...czas Cie uzdrowi...da spokoj w sercu...zobaczysz ze bedziesz szczesliwa!!!!!

zgadzam się ludzie nie mają taktu, nawet moja mama jak jej powiedziałam tak specjalnie :) że pewnie będzie chłopak to powiedziała co ty gadasz w naszej rodzinie wszyscy rodzą na zmianę syn/córka a jej na to że nie wiemy ja my bo ja jestem jedna :) no ale dziewczynka
wiecie co smutno mi się zrobiło jak takie coś usłyszałam , ale wolę już rozpowiadać takie rzeczy bo się przyzwyczają i później nie będą mi mówić takich nie miłych textów :( a najwyżej będą zszokowani :-) bardzo bym chciała :crazy:

WITAM:)

No i zaczeły się dolegliwości zyli senność osłabienie i pierwsze mdłosci które były o 3 w nocy;/

KOSMO jaka śliczna foteczka tak milo się oglada te cudeńka:)))kochana to minie i tak jak już zostało napisane że jeszcze nic nie jest rzesądzone że o 3 baby mozecie się postarac :))
JAGIENKA o jak fajnie że zagladnełaś do nas;))księzniczka chce być przy mamusi słodko ;))

KCIUKI ZA TEMPERATURKI!!

GAL uda się;)
PIRANHA u mnie Domiś dawał zawsze czadu ze spaniem matko ile razy on sie budziłi nawet do dzisiaj jeszcze potrafi mieć noc ze budzi się;/Alanek jak juz to na zabki...tzn.raz czy dwa sie też zbudzi aby przytulić czy popić no ale to pikuś...

Hmm tak czytam o tym sluzie to u mnie szansa jest wtedy na dziewuszke bo u mnie go praktycznie bylo brak a bardziej powiem ze w środku coś było bo ja nawet nie mogłam dostrzec takowego na O tak malutko go było aż się dziwiłam co jest grane ??

Dzień dobry wszystkim
nulka mam do Ciebie pytanie, Przeczytałam, że masz Lady campa. jak długo go uzywasz? Jestes z niego zadowolona?
Bo zastanawiam sie nad jego zakupem. Jestem już prawie zdecydowana, tylko cena mnie troszke przeraża.

Dokładnie ile ja się nasłuchałam;/ale jak to ja odpaliłam i się człowiek gasił :p nie przejmuj się takim gadaniem!!!to tylko ludzie najważniejsza jest wasza rodzinka wasze cudenka kochane i wy ;))
Tak tak idź na ZAKUPY kup słodziaczkowi coś;))

kosmo ja rozumiem że może Ci być smutno.. że jestem nieco rozczarowana. Ale na pewno czas to zmieni i bedziesz szczesliwa tak jak piszesz.. a o córeczkę przecież jeszcze możecie się postarać next time!:tak:;-)

reklama
Nie ma sie co przejmowac gadaniem, do mnie też teraz pierwsze każdy mówi ,że teraz to na pewno dziewczynka a jak mówię, że jednak nie tylko chłopiec ( trzeci) to słysze, ale pech itp, ja wtedy zawsze mówie, ze cisze sie , że chłopiec i ze nastepnym razem bedzie dziewczynka, wtedy juz nic nie mówia tylko patrzą na mnie jak na wariatkę,

Ostatnia edycja:
Do góry