reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny!!!
apel!!

nasza Kosmo potrzebuje wsparcia i tak sobie pomyślałam ,żeby Jej powysyłać masę kartek z życzeniami i gratulacjami!!!
co Wy na to?????

Kosmo!!! napisz nam na PW swój adres proszę !!
jak dostaniesz tyle miłych słów to bedziesz tylko w kierunku chłopców patrzeć nie mogąc się doczekać swojego szkraba !!!On czeka żeby Cie poznać ..rośnie dla Ciebie...przywitaj Go z otwartymi ramionami:):):):):))))))

reklama
Kate już wiem :happy:
ja- 05.07.1983, godz.18:03, a Mati-rozumiem że chodzi o miesiąc zapłodnienia? w takim razie styczeń 2007,
sprawdź przy okazji teraz nasze starania, to bedzie marzec, kwiecień, maj 2012 z naciskiem na kwiecień hehe:-D

Bettsie w aptece też są-dziewczyny mają jakieś testy, ale nie wiem jakie. Musisz tylko pilnować żeby były to testy do pomiaru śluzu a nie moczu! powodzenia, o tej wodzie nie wiem, dziewczyny pisały że ciężko ją kupić, ale się da

mama no i co kobieto zrobilas?!!!! znowu sie poryczalam, tym razem ze wzruszenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestes mega kochana, wszystkie jestescie kochane ale nie wiem czy to dobry pomysl z tymi karteczkami. moj maz by mnie chyba zamordowal zeby sie dowiedzial ze przeslalam dane i adres:-( przepraszam ale moj maz pod tym wzgledem jest bardzo ostrozny. ma kolege policjanta ktory tam mu nagadal ze normalnie mama takei ograniczenia ze sie w glowie nie miesci. ja nawet zdjec nie moge wkleic i nic z tych rzeczy:-( wybaczysz mi??????
oczywiscie ja Was o nic nie podejrzewam, no chyba jedynie o to ze jestescie nieprawdopodobnie fajne, najfajniejsze pod sloncem:tak: ale moj maz tego nie rozumiem....
kiedys jak na naszej klasie wkleilam nasze zdjecia i dziecka to taka w domu mialam awanture ze nie pytjcie, a ile sie nasluchalam:szok:
czy ktoras mnie rozumie czy stane okrzyknieta wariatka?:zawstydzona/y:

jeszcze raz dziekuje za slowa pocieszenia:tak:
bylismy z mezem w galerii chcialam Maluszkowi cos kupic i............ dupa blada! zreknelam na dziewczece ubranka i normalnie mina mi zrzedla, i.....po wszystkim... No wprawdzie kupilam 2 pary skarpetek i body ale jakos tak bez entuzjazmu.. chyba tylko po to byc cos poprostu kupic...
W dodatu jak na zlosc pelno bylo szczesliwych mamus z malenkimi slicznymi coreczkami:-( nawet jedna taka paromiesieczna, ktora siedziala u mamy na raczkach tak sie na mnie zapatrzyla ze az glowke odchylala jak jej matka zaslania....Normalnie serce mi pękalo wtedy:-(

Mąz caly czas mnie pyta co moze zrobic zebym sie usmiechnela bo wedlud niego zeszlo ze mnie cale powietrze powietrze...

no ale dobra nie bede sie juz uzalac, czas sie wziasc za siebie! o!

kate mozesz sprawdzic na moim przykladzie czy ten cykl jonasa sie sprawdza. rok 1979 miesiac 03 dzien 24, godz.20, chce sprawdzic na rok 2011, miesiac wrzesien. aha to i jeszcze poprzedniego synka- miesiac styczen, rok 2009.

jak dobrze sprawdzilam to powinnas miec 2 synkow z tych miesiecy ale dokladnie ci kate powie , nie przejmuj sie tym bo moja nadia powinna byc z tego cyklu jonasa chlopcem ....i drugie dziecko tez:-)

mama kurcze tak strasznie mi glupio ze Ty wpadasz nataki wspanialy pomysl (naprawde szczerze sie wzruszylam), a jak odmawiam:zawstydzona/y: dziekuje za celgo serduszka i niech Ci, Wam Bozia w wymarzonych dzieciaczkach wynagrodzi ale nie wiem co mialabym powiedziec mojemu mezowi skad mam tyle kartek z roznych stron Polski.. W koncu moj maz kazda moja kolezane zna........Serio to bylby mord w bialy dzien:szok:

daria moj maz wie za duzo od tego policjanta- tzn jakie dane mozna uzyskac przez internet, co mozna z tym zrobic i jak. i tu nawet nie chodzi o kradziez dzieci... Ja tam wcale az taka spanikowna i bojazliwa nie jestem ale moj maz ma tym punkcie jakiegos schiza:szok: no chyba ze wie znaczniej wiecej niz mi powiedzial (?)

Ostatnia edycja:
MAMA prosze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :))
KOSMO tulam:*uśmiechnij sie!myśl pozytywnie1nie patrz na dziewczynki a patrz na swe malenstwo (no na razie na brzuszek ale to tak przenosnie)i o nim mysl :)))

reklama
Kosmo ...oki ,rozumiem..pewnie świrów na świecie nie brak więc rozumiem Twojego męża!

ale PAMIETAJ ,ŻE MY TU CAŁĄ SOBĄ CIĘ WSPIERAMY,ROZUMIEMY,TULIMY...
przeżywamy wszystkie Twoje emocje bo jesteś jedną z nas !!
mam nadzieję ,że odzyskasz radość z bycia w ciąży -tego Ci życzę .. i wiesz co??? ja juz wybierzecie imię i synek nie bedzie tylko synkiem to od razu poczujesz sie lepiej ;))
już nie bedzie taki anonimowy tylko taki Twój..... nie wiem jakie wybierzecie wiec nic nie sugeruję..

Do góry