reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejko ja w zeszlym roku wychodzilam przy -20 ale wtedy tylko na 20minut;-) Teraz wychodze jak nie wieje do -10. Pamietam jak Antos sie urodzil to tez byly spore mrozy i kiedys mi tak ladnie spal przy duzym mrozie ,ze szkoda go bylo wciagac do domu. Zakrylam mu buzie pieluszka i nic mu nie bylo:-p ale wtedy mialam stresa.
Dobra cioteczki musze leciec oddac ksiazki do biblioteki i na przedstawienie do synka. A od przyszlego tygodnia zostawiam ich w domu bo MUSZE odpoczac od tego wstawania o 7mej i pedzenia z nimi do przedszkola.

reklama
no tak naprodukowałyście, że oczywiśncie nie było szans nadrobić w domu ;) ale teraz już w pracy jestem, chwila wolna jest...to nadrabiam:cool2:

Piranha ściągnęłam sobie tą książkę, dzięki wielkie, będę do niej lukać i jak czegoś nie zrozumiem to będę pytać ekspertki ;-)
aa i właśnie zapomniałam dodać co do tych naszych rozważań o śluzie, akcja nie zakońćzyła się wewnątrz, póki co stosujemy stosunek przerywany. Więc to nie zmieszanie śluzu ze spermą, ale tak czy siak po orgaźmie chyba ten śluz jest zaburzony, dobrze kombinuję?
kciuki na usg będę oczywiście trzymać, a mała jeszcze ma miejsce na radosne plumkanie w brzuszku, jeszcze trochę podrośnie a spokoju ci nie da z kopniakami:-D
jeszcze pytanie w sprawie MissBelli, ma brać jeszcze kwas foliowy? jak w b-complexie będzie miała 800mg?
Gal wpsółczuję zamieszania z testami

o jeee piękne pogaduszki sobie w nocy urządzałyście:cool2:

JAgienka ale u was fajnie z dzieciakami, chłopaki mają swoje towrzystwo i jednocześnie księżniczkę do zabawiania, cudnie:happy:
biedne dzieciaki po ospie, zdrówka i teraz już spokoju zyczę
Kinga &&&&&&&&&&&& za wzsrot temperaturki
a podjeście masz superowe i uda się:tak:
Czarodziejka u nas też mroooźnoo diabelnie, ale dobrze..niech ten mróz wytępi wirusy hiehie
na dwór możecie iść-tylko nie za długo moim zdaniem ;) i tak jak MaMa05 pisze-oby wiatru dużego nie było
Kosmo tulę najmocniej jak umiem, a mąż wspaniale cię wspiera, kochany z niego facet :happy:
Matik no nietakt ludzki poraża:crazy:
Patrysia ujć dopadła cię czarna strona ciąży...
Mama05 szał będzie, spokojna twoja rozczochrana :-D
Kate sprawdziłabyś mi Matika w tym kalendarzu? tylko co dokładnie musze podać?

mama05 tak, siedze w pracy i się godz 15 doczekac nie mogę... po pracy jestem umówiona z mamą i siostrą w szczecińskiej Kaskadzie, połazimy po sklepach, może jakieś ciekawe ostatki z przecen się trafią a później standardowo kawka w Starbucksie :-)

aaaa właśnie umówiłam się do gina na wtorek na godz 16. Mam nadzieję, że babka mnie uspokoi, porobi badania jakie trzeba.

A z tą moją tempką to może tak być że mam 36,4 czy po prostu mierzę za krótko bo ok 3 min :crazy:

Miłego popołudnia dla Wszystkich :-)

Truskafffka aaahahahahahaa-ja mam 25 włosów i tak je układam ,żeby nie były rozczochrane i prześwitów nie było widać hahahaha
no ,ale oki-bedę spokojna;))

juz niedługo luty,potem marzec zleci i ...do pracy rodacy :)))

Kate gratki 3ciego bąbelka,ja juz 2 rok walczę i się nie udaje..

Bella to miłego polowanie na zakupach ,smacznej kawki .
a co do tempki to oczywiście,że taka może byc -u mnie tez taka na początku cyklu:)

Ostatnia edycja:
cześć babeczki piątkowo - zabieram się do nadrabiania wiadomości jeśli synek pozwoli i zaraz się nie obudzi ..

Nullka - ja badam śluz siadając na kibelku wkładam palca i lekko jakby prę
robi się tam taki ladny luzik że mogę paluchem w koło szyjki pędzlować i mimo że teraz nie mam go dużo do udaje mi się coś wyciągnąć
to samo na stojaka odpada - nie jestem w stanie czasem nawet szyjki zbadać

--------------------
dziewczyny napiszcie mi jak się nazywają te paski do mierzenia ph i gdzie się kupuje wodę destylowaną bo ja obecnie nie jestem w Pl - a moj szwagier wraca do nas w weekend i mógłby mi przywiezc ale nie wiem co powiedzieć - co ma mi kupić??:eek:

jeszcze raz dziekuje za slowa pocieszenia:tak:
bylismy z mezem w galerii chcialam Maluszkowi cos kupic i............ dupa blada! zreknelam na dziewczece ubranka i normalnie mina mi zrzedla, i.....po wszystkim... No wprawdzie kupilam 2 pary skarpetek i body ale jakos tak bez entuzjazmu.. chyba tylko po to byc cos poprostu kupic...
W dodatu jak na zlosc pelno bylo szczesliwych mamus z malenkimi slicznymi coreczkami:-( nawet jedna taka paromiesieczna, ktora siedziala u mamy na raczkach tak sie na mnie zapatrzyla ze az glowke odchylala jak jej matka zaslania....Normalnie serce mi pękalo wtedy:-(

Mąz caly czas mnie pyta co moze zrobic zebym sie usmiechnela bo wedlud niego zeszlo ze mnie cale powietrze powietrze...

no ale dobra nie bede sie juz uzalac, czas sie wziasc za siebie! o!

kate mozesz sprawdzic na moim przykladzie czy ten cykl jonasa sie sprawdza. rok 1979 miesiac 03 dzien 24, godz.20, chce sprawdzic na rok 2011, miesiac wrzesien. aha to i jeszcze poprzedniego synka- miesiac styczen, rok 2009.

Truskafffka aaahahahahahaa-ja mam 25 włosów i tak je układam ,żeby nie były rozczochrane i prześwitów nie było widać hahahaha
no ,ale oki-bedę spokojna;))

juz niedługo luty,potem marzec zleci i ...do pracy rodacy :)))
uu to masz szaleństwo na głowie hehe moja mama tak ma i się napatrzeć nie może na Matika naszego, bo on z kolei ma istne afro na głowie, obcinamy go na krótko bo jak włosy nieco dłuższe to twarda szczota się robi, tak dużo i gęsto ma na głowie-po tatusiu :-Dchoć moje włosy też udane-też po tatusiu:-D

oj ja już chcę tej wiosny, tego szaleństwa w sercu...i w łóżku:-D
i oczywiście II kresek na teście:cool2:

betssie tu masz paski ph Paski wskaźnikowe do badania pH pochwy 4,0-7,0 (2027161519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a sposób na badanie śluzu masz świetny, wypróbuje :)

reklama
truskafffka - dzięki serdeczne
to juz po ptokach nie zdążą przyjść paski z allegro bo szwagier wyjezdza w niedzielę
poszukam takich moze w aptece przez neta ??

Do góry