Piranha- dzieki kochana, a z tą książką mam problem, bo jest po angielsku, ale z tego co przeglądałam, to tam raczej dania typowo angielskie.
A jakie jadasz płatki na sniadania, czy takie gotowe i zalewasz je mlekiem , czy gotujesz , np. owsiane?
A z tym obecnym cyklem to jestem na 99% pewna, że nic z tego, tak po prostu czuje, a dla mnie dodatkowym wyznacznikiem są moje cycole, a teraz jak je gniotę to są mięciutkie, a takie w przypadku ciąży raczej nie były. ALe to chyba nie dziwne u mnie, staranek przed owu nie ma co liczyć, bo było conajmniej 3,5 dnia przed owu, a po to znowu, po tej irygacji było strasznie sucho, wiec w czym te biedne plemniczki miały dojrzeć. Wogóle, to chcę z Tobą jeżeli pozwolisz przeanalizować ten mój ostatni cykl, w połączeniu ze śluzem, tempką, bo po tym ostatnim cylku wnioskuję, że nasze dotychczasowe stranka były zawsze w odległośco od owu ponad 3 dni, a to przez to, ze już wtedy pojawia mi się juz ten śluz płodny. Bardzo bym chciała sie przybliżyc do owu, tylko jak to zrobić z tym wszystkim

A wogóle to chyba mojego M wyslę na badania żołnierzyków, bo on już ma skończone 40 lat, nie wiecie co najlepiej zrobic?
Aha-
Piraha, jutro ten progesteron i ewentulnie prolaktyna to na czczo?
Oj, elaboraty tu straszne wypisuję, ale komu mam jak nie Wam o tym wszystkim napisać. Wybaczcie, że Was tak zamęczam

;-)