reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jestem:)
Daria na priv ci puscilam...
Truskaffka wy tu piszecie o takich pysznosciach...ale ja sie trzymam..teraz poczulam glod ale wypilam syrop i jestem juz po obiedzie hehehehe:) Syte to cuś:)
Miss- wykresik to schodki do NIEBA!!!!:)))
NulleczKo - Graby zaciskam za nalepsze wyniKi pod sloncem:))))
Tasha i za Ciebie,,nieustannie

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha jakiś soczek (no ja akurat mogę coś mocniejszego, ale dopiero jak przywiozę Julka z przedszkola ;-)) za Twój następny post , który będzie 1000

Witam kochane babeczki i dziękuję bardzo bardzo!!!
szykuję się na wizytę, ale tak się boję, że masakra, choć wiem, że to i tak nic nie zmieni, ale serducho mi wali, ręce trzęsą i chyba ze starchu się posikam:-D
Bella - 3 cykl to szczęśliwy cykl, ja też w 3 zaskoczyłam, także &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no nic, znikam, niech opatrzność nade mną czuwa!!!

jetem...padam poprostu ,ale mamy już prawie wszystko załatwione..
US zapłacony,papiery złożone,Starostwo załatwione-wszystko popłacone,nawet już tablice dostaliśmy-dowód rejestr.za 2 tyg.
jeszcze tylko ubezpieczenie i gra...

mąż zabrał mnie do Orsaya:)))))) kupił małą czarną :))i spódnicę ołówkową ;))
w innym sklepie apaszkę i super pasek-dostałam 2 lakiery gratis...bo w Top secret jak kupisz za ponad 80zł to lakiery zapachowe dostałam gratis...

dla Dominika dżinsy kupiliśmy i dla Toma bieliznę...

Tasha nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarodziejka dzięki za &&& korów nie było ,ale przebudowy...

Bella smacznego ..otręby na pewno gdzies dostaniesz-ja własnie w P.i Pawle kupiłam ;)

Pirania czyli nie pospałaś za bardzo...ja pamiętam jak w ciąży w nocy na balkonie siedziałam bo spac nie mogłam ;))))a przesyłka dzis poszła więc koło srody pewnie dojdzie ;)) smacznego:):)

Nullka &&&& za badania prl:):)
Tom mi wykupił karę w Lux Medzie i muszę się dowiedzieć co mi na nią przysługuje....

pozdrawiam i kawyyyyyyyyyyyyyyyyy muszę się napić ...

Miss bella fajny masz ten wykres nawet trochę zazdraszczam.Ja przegapiłam najlesze dni przed owu.Może jutro spróbuje o+12.
Wczoraj chciałam działać ale się wystraszyłam pełni.Przeczytałam taki artykuł że na 40 dzieci poczętych w czasie pełni wypada tylko 5 dziewczynek.Ale tobie to fajnie,bo w sumie obojętna Ci płeć tak?
Ja mam dwóch chłopców więc to inna sprawa.
Chyba biorę zbyt wiele czynników pod uwagę i dlatego zawsze coś nie tak:baffled:.
O MAMO widziałam fotki z pasemkami-świetne są.Ja też zrobiłam tym razem jaśniejsze,kolor mlecznej czekolady z jasnymi pasemkami.Polecam bo naprawdę twarzowy kolorek.
Pa.Pa.

Hej, jestem na chwilę!

Merylin- nie żartuj sobie, aż tak, że na 40 dzieci poczętych w pełnię tylko 5 dziewczynek? O zgrozo, a ja mam się niedługo starać! Ja też mama 2 chłopców, a ja nie mam już czasu na przekładanie staranek:-(

Piranha- dziekuję bardzo za odpowiedź! To Merylin info zapodała!

Mama05- no to super, że tak wszystko załatwiliście:tak: ALe ostatnio szalejesz z zakupami, :-)

reklama
Gal a wiesz co najgorsze że mi tak cały czas wypada.Może właśnie dlatego niektóre z nas mają samych chłopców. Aha niedość że pełnia to jeszcze księżyc w znaku męskim.Znaki zmieniają się co 2,5 dnia ,więc najlepiej starać się jak księżyc wchodzi w ten znak.
Och.Ciężkie to życie,jak cholerka.
Życze owocnego planowania noi działania,ma się rozumieć.:-D

Do góry