reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć dziewczynki!

Jakoś ostatnio nie mogę się wyrobić czasowo i ciagle jakieś problemy!

Ale z rana nie będę Wam smęcić.

Diewczynki dziekuję Wam bardzo za info o dietach swoich dzieci, kochane jesteście! No tak wiekszości Was dzieci mają urozmaiconą dietę w porównaniu do mojego , on to cieżki przypadek. Wczoraj kupiłam nawet książke kucharska dla dzieci Cecylka i knedelek i będe się starała z nim przygotowywać posiłki, może to coś poskutkuje, chociaż ja częso go zapraszam do kuchni.

Wczoraj M wysłam do apteki po cynk i Pani powiedziała, że 50 mg to nie sprzeda i sprzedała tylko 5,5mg.
Cynk kupujecie na allegro, np, taki?
CYNK chelatowy 50mg /100 tab., PIERWIASTEK PIĘKNA (2183641847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A wit.E to jaka dawka? Pewno już 100 razy to pisałyście...

MissBella- tempka ładna, tak trzymaj!

Tasha- ja tam jestem na 100% pewna, że masz dziewuszkę i trzymanie kciuków to tylko fromalność!&&&&&&&&&

Mama05- dzieki kochana, a Tobie coby korków nie było:tak:

Piranha- fajnie, że ten link podałaś....

Czarodziejko- dzieki za info na PW, ale jeszcze nie przejrzałam kurka, jak to zrobię to dam znać:tak:

reklama

Tasha kciuki za dzisiejsza wizyte i coreczke
o matko musze isc z psem ale mam lenia;/
ide zjesc cos miekiego zeby mi zab nie wylecial

czarodziejko mam do ciebie sprawe czy mogla bys mi opisac cos o tym syropie jak to dziala bo moja mam wiecznie sie odchudza i je rozne tabletki ziolowe ale to nic nie daje;/

Cześć dziewczyny!

Kosmo
, wpadaj do nas częściej! Kiedy masz kolejną wizytę? Robisz USG 4D?

MissBella
, ale fajne symetryczne schodki w górę wychodzą na Twoim wykresiku :-) Ja ostatnio w Piotrze i Pawle nie widziałam niestety otrębów Sante, kupuję je w lokalnym sklepiku blisko mojego domu. Dziś wysyłam do Ciebie B-50 :-)

Mama, Krzysiu spał standardowo (czyli co jakiś czas przebudzenie, stęknięcie, obrót i zaśnięcie ;-)) a córcia nawet się mocno w nocy nie wierciła ...niestety tak czy siak kiepsko od jakiegoś czasu sypiam i mam dziesiątki krótkich drzemek i pobudek ale to już chyba takie uroki moich ciąż. Zgadnij co zaraz zjem na śniadanie :-D

Gal, według mnie ten cynk z Allegro jak najbardziej może być. Witaminę E też warto łykać gdyż zwiększa wytrzymałość zewnętrznej otoczki komórki jajowej i pomaga w implantacji, zalecane jest 400iu dziennie, ja łykałam taką WITAMINA E - TOKOFEROL, 400iu /100 kaps., USA (2175572997) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (aukcja tego samego sprzedawcy co oferuje cynk w podanym przez Ciebie linku :-)).

Tasha
, o 17 zaciskam kciuki i czekam na super wieści!

Ostatnia edycja:
dzień dobry...
otworzyłam dziś oczy...a za oknem... ŚNIEG:szok: niewiele, ale jednak
i taki szaro bury dzień...senny

Tasha &&& zaciśnięte i czekam na wieści :)
MissBella twój wykres wywołuje uśmiech od ucha do ucha :) &&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte :)

dzień dobry...
otworzyłam dziś oczy...a za oknem... ŚNIEG:szok: niewiele, ale jednak
i taki szaro bury dzień...senny

Tasha &&& zaciśnięte i czekam na wieści :)
MissBella twój wykres wywołuje uśmiech od ucha do ucha :) &&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte :)

Kochana też mnie śmieszą te schodki i dzisiaj jak spojrzałam na termometr to nawet się nie zdziwiłam bo byłam pewna że pokarze 36.9 aby wyszedł kolejny schodek :-) Nie wiem czy to dobrze czy źle że to tak jakoś równomiernie idzie ale z pewnością wygląda zabawnie :-D

Piranho mówisz, że w PiP nie ma tych otrębów owsianych Sante, no trudno poszukam w innym sklepie...

mniam, mleczko z kawką i cynamonem, do tego kostka gorzkiej czekolady...i jestem w niebie :-p

mam ochotę coś upiec z moim małym mistrzuniem. Może babeczki drożdżowe z kakao zrobimy :cool2:

młody dziś też w domu, bo mi się rozkaszlał, mnie lepiej to jego chwyciło. Ale nic poważnego na szczęście, gorączki nie ma, katar ma i kaszle trochę. Wzmocni się przez weekend i w pn do przedszkola :)
Miałam polew z niego przed chwilą, bo sobie rysował rysunki, potem zrobił "dziarę" długopisem na ręce. A na koniec porysował czarną kredką spodnie...i przychodzi do mnie z miną "winnego niewiniątka" i przeprosinami. W konsekwencji swojej twórczości musiał wyprać te spodnie w rączkach...ja myślałam że kara będzie z tego. A on się świetnie bawił i prosił żebym coś jeszcze dała mu do prania i pierze właśnie swoje skarpetki

MissBella
oczywiście nie nakręcamy, ale wykresik wygląda obiecująco, mam nadzieję że na finiszu będą II kreski :)

tasha ja już o mało jaja nie zniosę taka jestem ciekawa - ja czuję że u Ciebie mała kobietka będzie :-)

A ja zadzwoniłam do laboratorium zapytać o jutrzejsze badanie progesteronu i prolaktyny przed i po obciążeniu i u mnie oni podają tą tabletkę bez problemu :-) I co najważniejsze badanie jednego hormonu kosztuje 22 zł :-) a ja jako stała klientka mam jeszcze dodatkowo 10% zniżki więc nie jest źle :-)
Także jutro badanka - ciekawe czy wynik będzie jutro czy dopiero w poniedziałek

reklama
nullka, super! Trzymam jutro kciuki za wyniki! Ja miałam je jeszcze tego samego dnia. Na razie tempka śliczna i wysoko nad linia pomocniczą
t2039.gif

Do góry