reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a powiedzcie mi czy macie jakis sposob na glod? ja bym tylko jadla ciagle miw brzuchu burczy nawet jak zjem;/w nocy zaczelam lody jesc bo mnie zonu naslodkie naszlo i tak ciagle cos;/

reklama
dzień dobry :)
ja dziś w domku, mam ambitny plan porządkowy, nawet okna mam zamiar umyć:szok:

wczoraj zrobiłam badania hormonów, w pn jade po wyniki, stresior będzie.

Powiedziałam D że kończymy akcje z wyskakiwaniem, i zaczynamy uprawiać pełny stosunek:cool2: ładnie łyka wszystkie specyfiki które mu podtykam :-D stara się nawet zajadać nabiałem:-D no i zobaczymy co dalej.

Mama Gal
...po prostu tulę, jestem, czekam aż do nas wrócicie. Nie wiem czemu życie nas tak okrutnie doświadcza :( ale wiem że kobiety mają niesamowitą siłę. Nawet jak czujemy się jakbyśmy były na dnie, to potrafimy się odbić, walczyć i z optymizmem spojrzeć w przyszłość :) Trzymam za was kciuki

MissBella
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, gratuluję!!!!!

Noemi
cieszę się że przesyłka dotarła :)

Piranha
jaka ty szczuplutka jesteś, widać że ciąża tylko w brzuch idzie ;) a Krzysio rozbójnik słodziak jak aniołek ;-)

Daria
a jesz owsiankę? bo ona dość zapycha i zabija uczucie głodu :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
ja dziś w domku, mam ambitny plan porządkowy, nawet okna mam zamiar umyć:szok:

wczoraj zrobiłam badania hormonów, w pn jade po wyniki, stresior będzie.

Powiedziałam D że kończymy akcje z wyskakiwaniem, i zaczynamy uprawiać pełny stosunek:cool2: ładnie łyka wszystkie specyfiki które mu podtykam :-D stara się nawet zajadać nabiałem:-D no i zobaczymy co dalej.

Mama Gal
...po prostu tulę, jestem, czekam aż do nas wrócicie. Nie wiem czemu życie nas tak okrutnie doświadcza :( ale wiem że kobiety mają niesamowitą siłę. Nawet jak czujemy się jakbyśmy były na dnie, to potrafimy się odbić, walczyć i z optymizmem spojrzeć w przyszłość :) Trzymam za was kciuki

MissBella
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, gratuluję!!!!!

Noemi
cieszę się że przesyłka dotarła :)

Piranha
jaka ty szczuplutka jesteś, widać że ciąża tylko w brzuch idzie ;) a Krzysio rozbójnik słodziak jak aniołek ;-)

Daria
a jesz owsiankę? bo ona dość zapycha i zabija uczucie głodu :)

nie jem owsianki bo mi sie robic nie chce a nawet nie wiem jak jest owsianka po niemiecku;/

witam.
oj coś chyba wateczek znowu podupadnie :-(dziewczyny wracajcie bo ja ciekawa jestem jak idą wasze staranka ??
uczę się od was i zbieram siły=======no plisssss

Piranha brzusio sliczny,ja to miałam piłkę sako :-D
a synek przesliczny i te włoski,też moj miał ciut dłuzsze to zaczeły sie teksty,ze dziewczynką miał byc i mama babke z niego robi :wściekła/y:

ps.na dziewczynke to jakie owoce mozna zajadać ?????????
bo widzę,ze nieświadomie jadłam wszystko co na chłopca bo ja jestem jak teściowa mówi chwasrożerna :?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tusia na pewno trzeba unika cytrusów. Przyznam że ja generalnie teraz małoo owoców jem, jeśli już to jabłka i truskawki (niestety jeszcze modyfikowane skądś tam przywożone)

Piranha jeszcze pytanko o ziółka-czy muszę pić je o tej samej porze?
piję wieczorem, ok 22, czasem 23. Mam trzymac jednej konkretnej godziny?

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny :-)
przyznam ze juz nie moglam sie doczekac zeby do was zajrzec i upewnic sie na 100% ze naszej Miss sie udalo! tak sie ciesze!!!!! :-):-):-)
chcialabym codziennie czytac takie posty. kurcze dziewczyny bierzmy sie do roboty bo zaniedlugo wszystkie sie rozpakuja, a my co? :confused:
Tusia a ty kiedy zaczynasz staranka?
Daria ja w obu ciazach wcinalam slodycze i mam chlopcow. ciekawe kto u ciebie mieszka?

Marzycielko na pewno nie w tym roku :-(
ja to jak dziewica mam dylemat i chciałabym i boje sie :-p
widze,ze to troche nerwów dziewczyny kosztuje,a z tych majacych mało wiary w siebie i nie wiem jak to wyjdzie :-(

z Nadia jadlam sledzie a pozniej tylko slodycze
teraz tak samo na poczatku sledzie teraz slodycze i owoce za owoce bym zabila:-p
nie wiem ale czuje ze synek mieszka sobie :tak:nie wiem czemu ale jakos takie mam przeczucie...:)jedyne co mnie z Nadii ciąża łączy to to ze zawsze wlosy mi wolniej rosna na nogach:)tym bardziej twierdze ze syn bo test z kapusty mi wyszedl 3 razy dziewczynkowy a widze ze o tych co wyszedl dziewczynkowy maja syna a co chlopiecy maja corki:)

reklama
czesc dziewczyny:tak:
niestety nie mam dostepu do kompa bo mi ladowarka do mojego laptopa padla:( i juz tydzien czekam na nowa, sprzedawca codzinnie pisze ze wysle a ja ciegle jej nie mam:( wkurza mnie to niesamowicie:/
dzisiaj jestem u siostry wiec weszlam zobaczyc czy sa jakies nowosci:)
nie dalo sie nie zauwazyc gratulcji dla mis.belli:) tak sie ciesze i rozniez ogromnie GRATULUJE!!!!!
czy ktos jeszcze zafasolkowal?

ja nadal czuje sie swietnie, nic mi nie dolega procz bolesnych kopniakow w pecherz od mojego malutkiego pilkarzyka;-) nadal nie mamy imienia bo sie nie mozemy pogodzic w tej kwestii z mezem;-)a reszta po staremu.
pozdrawiam Was wszystkie

Do góry