reklama
G
Gość 301
Gość
Miss Kochana z całego serca Ci GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z Tego musi byc córunia;**************
Piranha.... jaki słodki synio mój wyglądał identycznie
) ścielismy włoski po 2 ur teraz dalej sie kreca, ale tylko z tylu wiec boku przycinamy
))
No a brzusio.....podziel się nim
Super figurka
)))
Ale tu dziś pusto...... Gall, Mama...Kobietki odezwijcie się smutno nam:-(
My jutro rano idziemy na krew z młodym dzis jak tylko wspomnialam zaczal sie ryk....ohhh ciezko bedzie
Ja ledwo dalam rade w pracy...po od razu sie polozylam i tak odpoczywam
)

z Tego musi byc córunia;**************
Piranha.... jaki słodki synio mój wyglądał identycznie
No a brzusio.....podziel się nim

Ale tu dziś pusto...... Gall, Mama...Kobietki odezwijcie się smutno nam:-(
My jutro rano idziemy na krew z młodym dzis jak tylko wspomnialam zaczal sie ryk....ohhh ciezko bedzie

Ja ledwo dalam rade w pracy...po od razu sie polozylam i tak odpoczywam
tasha31
Fanka BB :)
MissBella - gratuluję z całego serducha!!! bardzo bardzo się cieszę!!!
też myślę, że za wcześnie na usg, odczekaj 3-4 dni, powtórz test i zbadaj betę, na becie wyjdzie na milion % ciąża!!! teraz dbaj o siebie, uważaj na wirusy, łykaj kwas foliowy i nie denerwuj się!!!
też myślę, że za wcześnie na usg, odczekaj 3-4 dni, powtórz test i zbadaj betę, na becie wyjdzie na milion % ciąża!!! teraz dbaj o siebie, uważaj na wirusy, łykaj kwas foliowy i nie denerwuj się!!!
Marzycielka12
Miss gratuuulllllaaaaaccccjjjeeeee!!!!!!!!! Jejku jak ja juz chcialabym byc w ciazy ..dziewczyny dawajacie nam te ciazowe fluidki
Piranha
Ewcik, dokup jeszcze cytrynian wapnia i tabletki żurawinowe (ekwiwalent owoców żurawiny około 10000 mg), witaminę C już masz na ponad 250 dni
(możesz łamać tabletki na pół i łykać jedną połówkę rano a drugą wieczorem, będą mniejsze straty). Dobrze by było by M też był na diecie i zażywał podobne dawki Ca, Mg, C i żurawiny. Moja dieta w ogóle nie była rygorystyczna ale im bardziej restrykcyjna tym większe szanse, to najistotniejszy czynnik wpływający na płeć dzidziusia. Ja jadłam sporo żółtego sera i mleka z płatkami, zamiast kawy piłam Inkę z magnezem, unikałam soli i produktów bogatych w potas typu pomidory, cytrusy, ziemniaki ...pewnie gdybym wtedy zdawała sobie sprawę z tego, że dieta daje 80 albo i więcej % szans to bardziej bym się przyłożyła :-) Mojego M w życiu nie namówiłabym na żadną specjalną dietę więc jadł tak jak zawsze. On uwielbia piwko i nawet nie wie jak mi pomógł w moich tajemnych planowaniach ;-) gdyż piwo obniża testosteron i podwyższa estrogen. Uwielbia też bardzo gorące prysznice co też było mi na rękę :-) Z dziewczynkowych suplementów łykał tylko Mg (mniejsze dawki) i witaminę C (przy okazji zapobiega ona sklejaniu się plemników i tym samym zwiększa płodność).
Noemi, możesz już teraz zacząć łykać B-Complex, nie musi być od 1 dc. Ewidentnie masz cykl bezowulacyjny :-(, pewnie zawiniła prolaktyna, jej poziom możesz sprawdzić w dowolnym dniu, w 2-3 dc warto sprawdzić LH, FSH, estadiol i testosteron, w 7 dpo progesteron.
natusia, jejku, jak tylko słyszę płacz dzieci przy pobieraniu krwi to mi samej się na płacz zbiera :-( ...a plasterek Emla by nie pomógł? Ja synkowi przyklejam go do szczepień :-) A brzuchem chętnie się podzielę bo już ledwo chodzę
...co to będzie za kilka tygodni.
Daria, to jest nub
ale ujęcie niezbyt dobre do oceny jego kąta nachylenia.
A teraz ciążowe fluidki dla wszystkich potrzebujących, sporo ich się zmieściło w tym mega-brzuchalu
:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Noemi, możesz już teraz zacząć łykać B-Complex, nie musi być od 1 dc. Ewidentnie masz cykl bezowulacyjny :-(, pewnie zawiniła prolaktyna, jej poziom możesz sprawdzić w dowolnym dniu, w 2-3 dc warto sprawdzić LH, FSH, estadiol i testosteron, w 7 dpo progesteron.
natusia, jejku, jak tylko słyszę płacz dzieci przy pobieraniu krwi to mi samej się na płacz zbiera :-( ...a plasterek Emla by nie pomógł? Ja synkowi przyklejam go do szczepień :-) A brzuchem chętnie się podzielę bo już ledwo chodzę

Daria, to jest nub

A teraz ciążowe fluidki dla wszystkich potrzebujących, sporo ich się zmieściło w tym mega-brzuchalu

_Ewcik_
Piranha, moje guru
czy ta żurawina to jakaś konkretna ma być /w sensie nazwa?/.Bo w aptekach to Pani mi np. Żuravit pokazała, ale nie była w stanie powiedzieć, jaki to ekwiwalent owoców. Czy jeśli chodzi o dietę, to masz może jakieś konkretne i rozbudowane wytyczne, co wolno, a co nie? acha, i kw. foliowy oczywiście oprócz tego też łykać? wysłałam Ci też PW
no i część fluidków pobieram

no i część fluidków pobieram
Marzycielka12
dzieki Piranha. sliczny ten twoj synus, a twoj brzuszek....tylko pozazdroscic
dziewczyny ja juz zmykam dzisiaj, padnieta jestem.
oby wiecej takich milych wiadomosci bylo do czytania :-)

dziewczyny ja juz zmykam dzisiaj, padnieta jestem.
oby wiecej takich milych wiadomosci bylo do czytania :-)
reklama
Podziel się: