reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcik, spróbuj tu poczytać co warto jeść Planowanie plci a tu czego unikać Planowanie plci. Co do żurawiny to z Allegro może być np. taka Naturalna Żurawina Koncentrat 4200 mg- 100 kaps (2166913917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2-3 razy dziennie a z apteki np. taka URINAL 60 kaps.+ 6 GRATIS W trosce o DROGI MOCZOWE (2185513683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2 razy dziennie. Co do kwasu foliowego to jeśli łykasz B-50 2 razy dziennie (a polecam taka właśnie dawkę) to nie musisz już go łykać gdyż 2 tabletki B-50 zawierają już 800 mcg kwasu foliowego. Dobrej nocki i kolorowych snów! :-)

Dopiero teraz mogłam wejść i poczytać taki zwariowany dzień miałam i do tego z różnymi przygodami ale ja nie o tym chciałam ;)

MissBella wiedziałam kochana nie mogło być inaczej patrząc na Twój wykres. Po cichutku gratuluję i czekamy na kolejne testy które na 1000% będą coraz mocniejsze kreski miały . Jejku jak ja się cieszę :):):):):)

Piranha pisalas że mój wykres ładny - powiem Ci że gdybym w tym cyklu się starała to myslalabym że w ciąży jestem ;)

mama i Gal hop hop wracajcie do nas

Dzień dobry :-)

Nareszcie wiosna !!!! Już świeci słońce i ma być aż 17 stopni.

Dziesiejszy test wyszedł ewidentnie pozytywny, po 10 min druga kreseczka prawie taka sama jak kontrolna także wychodzi na to, że naprawde jestem w ciąży... nie dotarło to jeszcze do mnie, nie wierze i jestem w szoku... naprawde !!

Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie. Cieszę się, że moge tu być i że Wy jesteście ze mną :tak:

Ostatnia edycja:
Witam z rana
MissBella super bardzo się cieszę , uciesz moje oczy i wstaw dzisiejszy tescik plisssss

Ja dziś z dwoma w domu bo jadę dziś z Julkiem na bilans 6latka tym razem do Medicoveru bo panstwowo to była zalamka a nie bilans.
Wczoraj byliśmy u dentystki rodzinnie bo kontrolujemy się co pół roku . Mój 6 latek nadal ma wszystkie zęby zdrowe i nigdy nie miał nic leczone. I szóstki zaczynają się przebijać oraz jedyneczka na dole ruszać :) Hehehe jak się ucieszył że się rusza ;)

Miłego dnia dziewczynki. Mój pewnie znowu zalatany będzie bo jeszcze wieczorkiem na pazurki jadę.

Mama i Gal odezwijcie się - tak tu Was brakuje :(

dzień dobry :-)

nareszcie wiosna !!!! Już świeci słońce i ma być aż 17 stopni.

Dziesiejszy test wyszedł ewidentnie pozytywny, po 10 min druga kreseczka prawie taka sama jak kontrolna także wychodzi na to, że naprawde jestem w ciąży... Nie dotarło to jeszcze do mnie, nie wierze i jestem w szoku... Naprawde !!

Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie. Cieszę się, że moge tu być i że wy jesteście ze mną :tak:

miss gratulacje ogromne !!!!!! :-)

reklama
witam wszystkich w ten sloneczny dzionek :-)
miss super ze juz dzis takie widoczne kreseczki u mnie w zadnej ciazy nie byly widoczne dopiero po paru godzinach :-D teraz czekac bedziemy na pierwsze zdjatko dzidziusia :)
matko u nas cieplej niz wczoraj a jutro ma byc 20 stopni :-) az sie zyc chce;d
ciekawe gdzie mama ...

Do góry