reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcia ty zbereźnico....;-) ze szwagrem po lesie śmigasz....hahaha. Ale tak poważnie, to masz rację....;-).

Jarzębinko dzięki za informację, zaraz S dostanie robotę....;-).

Dorotko jak kupimy to zaraz się pochwalę....;-).

reklama
Ewcia ty zbereźnico....;-) ze szwagrem po lesie śmigasz....hahaha. Ale tak poważnie, to masz rację....;-).

....;-).
ja nie ze szwagrem tylko ze szwagierka,a raczej bratowa,,ale mowie na nia szwagierka,bo mi lepiej brzmi:laugh2::laugh2:,,,to wyjazd samych abbeczek w las,,,,,albo facetow w las na wyprawe,,super sprawa,,,,

Cześć laseczki

Medio u mnie dziś 9dc, wczoraj było przytulanko ....;-)

Dorotko będzie dobrze, i wklej nam tu fotkę.

Jarzębinko u nas też wioooosna.

A ja zapisałam się na prawo jazdy i zaczynam od przyszłego wtorku.....;-), S kupuje jeepa i szkoda żeby autko stało 10 miesięcy pod domem....;-)
Pewnie,że tak a jak kupicie to pochwal sie zdjęciem.;-)Buziak.

Ewcia a mi już od czwartku coś szwankuje.

Jarzębinko zdrówka dla synka i niech szybko wraca do zdrowia.

Idę do S na małe ........;-);-)

DOBRANOC

ja tez ide spac,,,ale z synkeimmm

a ja mam nadzieje, że dzisiejsza noc bedzie z mężem, wczorajsza była z synkiem, a mąz wyemigrował, bo juz mu miejsca brakło :tak: mały tak sie rzucał i wiercił,że jak M poczuł noge małego na swojej twarzy to wymiękł :tak::-):tak:

Beatko, przyjemnego małego ......................... :tak:

reklama
Beatko , jeepa?? o matko,uwielbiam..Jak tylko Twój S, wyjedzie to śmigaj do mnie
U mnie też muli strasznie net..aż zniechęcenie bierze

Do góry