jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
a umnie dzisiaj chodzi normalnie
:-) wiec jestem,a że do tego wieczór samotny, to jeszcze będę 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kobietki!
Masz rację dorotko nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca , choć w poprzednich ciążach brało mnie od samego początku, a jak wspomnę sobie ta ostatnią to brrrrr.......czułam się strasznie od początku do końca, jak jedno przestało mi dokuczać to drugie zaczęło....masakra
Aniu życzę, by było całą ciąże superCześć Kobietki!
Masz rację dorotko nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca , choć w poprzednich ciążach brało mnie od samego początku, a jak wspomnę sobie ta ostatnią to brrrrr.......czułam się strasznie od początku do końca, jak jedno przestało mi dokuczać to drugie zaczęło....masakra
Aniu życzę, by było całą ciąże super, może czujesz się inaczej, dlatego bo dzidzia jest innej płci, niż poprzednio
, i Twój organizm tak reaguje
.
Jarzebinko ja tez czekam by wreszcie okreslila sie konkretnie pora roku, by pochowac juz to i owo i zrobic miejce na wiosenno-letnie ciuszki, troche juz schowalam, z reszta czekam, bo w Anglii roznie to bywa, chociaz teraz w Polsce tez na Wielkanoc snieg hihihi.właśnie, właśnie... może bedzie dziewczynka
miłego dnia:-) i słonecznego
:-) wiosna chyba już na dobre się rozgościła, ja juz powoli zaczynam prać zimowe rzeczy aby je pochować, zaczłlam od czapek i szalików i zastanawiam sie nad kurtkami, ale chyba poczekam do końca tygodnia, tak na wszelki wypadek
ale mam nadzieje,że takie przeraźliwe zimno już nie wróci
i wiosna będzie o nas pamietała aż do lata
![]()