reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Kobietki!
Masz rację dorotko nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca , choć w poprzednich ciążach brało mnie od samego początku, a jak wspomnę sobie ta ostatnią to brrrrr.......czułam się strasznie od początku do końca, jak jedno przestało mi dokuczać to drugie zaczęło....masakra

Dziewczyny, wczoraj byłam w kinie .... na Lejdis.
Polecam każdej która chce się pośmiać. Powiem Wam że nie pamiętam kiedy ostatnio się tak naśmiałam. Nawet się popłakałam ze śmiechu. Teksty mają superowskie. Nie dziwię się że Kasia poszła drugi raz.

Kasiu a jak Twój mąż odebrał ten film?

Miłego wieczorku Kobietki.

Cześć Kobietki!
Masz rację dorotko nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca , choć w poprzednich ciążach brało mnie od samego początku, a jak wspomnę sobie ta ostatnią to brrrrr.......czułam się strasznie od początku do końca, jak jedno przestało mi dokuczać to drugie zaczęło....masakra

No to oby tym razem wszystkie dolegliwości obeszły się z tobą łagodnie, bo dość wycierpiałaś ;-)w poprzednich ciążach

Cześć Kobietki!
Aniu życzę, by było całą ciąże super:tak:, może czujesz się inaczej, dlatego bo dzidzia jest innej płci, niż poprzednio:tak:, i Twój organizm tak reaguje:happy:.

Aniu życzę, by było całą ciąże super:tak:, może czujesz się inaczej, dlatego bo dzidzia jest innej płci, niż poprzednio:tak:, i Twój organizm tak reaguje:happy:.

właśnie, właśnie... może bedzie dziewczynka :happy::laugh2:

miłego dnia :tak::-) i słonecznego :tak::-) wiosna chyba już na dobre się rozgościła, ja juz powoli zaczynam prać zimowe rzeczy aby je pochować, zaczłlam od czapek i szalików i zastanawiam sie nad kurtkami, ale chyba poczekam do końca tygodnia, tak na wszelki wypadek :tak: ale mam nadzieje,że takie przeraźliwe zimno już nie wróci :tak::-D i wiosna będzie o nas pamietała aż do lata :rofl2:

właśnie, właśnie... może bedzie dziewczynka :happy::laugh2:

miłego dnia :tak::-) i słonecznego :tak::-) wiosna chyba już na dobre się rozgościła, ja juz powoli zaczynam prać zimowe rzeczy aby je pochować, zaczłlam od czapek i szalików i zastanawiam sie nad kurtkami, ale chyba poczekam do końca tygodnia, tak na wszelki wypadek :tak: ale mam nadzieje,że takie przeraźliwe zimno już nie wróci :tak::-D i wiosna będzie o nas pamietała aż do lata :rofl2:
Jarzebinko ja tez czekam by wreszcie okreslila sie konkretnie pora roku, by pochowac juz to i owo i zrobic miejce na wiosenno-letnie ciuszki, troche juz schowalam, z reszta czekam, bo w Anglii roznie to bywa, chociaz teraz w Polsce tez na Wielkanoc snieg hihihi.:rofl2: Ja chce wiosny-pelna para.
330.gif
1234.gif
362.gif

Cześć laski

Ja już dziś schowałam buty zimowe, szaliki, czapki i kurteczki. Jutro schowam golfy, sweterki i spodnie zimowe, mamy wiosnę.
Laski BB wolno mi chodzi, 20 minut otwierało mi nasz wątek- paranoja ale tylko na bb mam problemy. Więc sorki ale nie otwieram stron wstecz, bo zajmie mi to wieczność.

Aniu życzę dobrego samopoczucia.

Medio jak twoje staranka?

Jarzębinko witaj....;-)

Beatko odnośnie moich staranek, to czekam na pierwsze objawy dni płodnych, żołnierzyki muszą być silne.:tak:Sądzę,że tak za 2-3 dni zaczynamy!!! Mi z tego kalendarza co zamówiłam wychodzi 3,4,5 kwiecień dziewczynka więc czekam.;-)To jest mój 8 dc.

reklama
Jarzębinko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Kacperka z okazji urodzin, spóżnione ale szczere.

Medio ty cwaniaro, czekasz......;-) a ja już działam.

DOBRANOC

Do góry