reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin- hejka ;)
a no nowe rozdanie ...dzięki za kciuki:)tymbardziej,że podwójne ;)

Truskafffcia chodź do nas -utulimy....:sorry2:wiem jak Ci źle..chodź-wygadaj się ..

niedługo zacznę szykować "zapasy" na wyjazd w góry..ale jak widzę cenę paliwa to mi sie odechciewa wyjazdu-6.03zł!!!!!!!!!! to jakas maskara i kpina!!
wypłaty oczywiście w miejscu stoją;/

reklama
Piranha możesz mi jeszcze podpowiedzieć czy oprócz tego femibionu mogę brać coś przeciw anemi,bo obawiam się że jak zwykle mnie weźmie.Ogólnie mam słabą hemoglobine więc chciałabym zapobiec pogorszeniu.
Pa Pa

witam :)
ale duzo do nadrobienia ...
widze jednak ze przyszla do mamy szanowna pani:-) ale to pewnie ostatni raz w tym roku:tak:
matko ale dzis bylam zaganiana babka do mnie napisala ze chce torta i placek to mowie spoko zrobie a ona do mnie ze na dzis na 7;/ dobrze ze nadia spala to wszystko juz gotowe:)
teraz chwila spokoju to sobie poczytam :)
czy was w ciazy tez odrzuca na mieso? mnie sam zapach smazonego czy cos to tak niedobrze sie robi;/

tu zdjecie torcika :)
558591_213619028739466_100002741108781_296880_1643041510_n.jpg
wypis moja mama bo ja brzydko pisze:)

i ja cie witam Mama. mam nadzieje ze wszystko idzie ku lepszemu i ujrzysz wkrotce dwie kreseczki :tak:
Truskafffka tule mocno ;-) musi wkoncu byc dobrze. jakie to niesprawiedliwe ze tak sie meczymy, a te co nie chca to odrazu zachodza :wściekła/y:
Daria moja znajoma jak byla w ciazy tez nie mogla jesc miesa , a jak tylko poczula to odrazu ja odrzucalo i urodzila chlopczyka :-)
Daria ty zdolniacho :szok: jaki apetyczny torcik :-)

to jednak chyba przeczucie mnie nie myli ze to synek bedzie :)
a powiedzcie mi kiedy szczepi sie dziecko na to MMR ? bo ja takiego czego u nadii nie widzialam nawet nie wiem co to jest;p w ogole sie na tych szczepieniach nie znam;p

Daria hejka ;) no kiedyś mam nadzieje bedzie ostatni raz @-przynajmniej na rok;)
torcik pierwsza klasa-brawo!!

Marzycielka- dzięki za wsparcie..
no szarpiemy się ,szarpiemy..te babeczki którym się szybko udaje nawet nie wiedza ile maja mniej siwych włosów na głowie:sorry2:

czy u Was też taaaaaak wiejeeeee:szok:

Ewcik, no może po prostu potrzebuję dłuższego czasu, żeby dojść do siebie. Ziółka piję cały czas :) i wierzę że pomogą :)
nie wiem co za hormony mi dała, bo recepte zostawiłam w aptece-zamawili mi te tabletki i jutro je odbiorę, to napiszę co to za tabletki
cytrynian wapnia chcę kupić na allegro, ale póki co nie ma...ponoć pod koniec marca miał być..

Mama, dobrze że @ się pojawiła bez potrzeby wywołania, teraz wielkie &&&&&&&&&&& za wizytę u gin :)
i dziękuję, kochana jesteś :)
ja się trzymam( lepiej niż po poprzedniej wizycie, jak dowiedziałam się że jajniki kiepsko wyglądają). Żałuję strasznie że pojawiły się trudności, no ale jak to się mówi...głową muru nie przebijesz. Wiem że będziemy mieć drugiego szkrabika...tylko nie tak szybko jak miałam nadzieję
Muszę wyluzować, nie skupiać się przez 24h na zajściu w ciąże, pokochać się ot tak dla sportu i przyjemności hehe..no i wcinać suplementy, hormonki, ziółka pić, i czekać aż dziecię się pojawi..córcia rzecz jasna

Piranha, no gin też tak mówi, że jest szansa, dlatego poradziła żeby zaczekać z dupkiem. O te pigułki pytałam czy to anty, powiedziała że nie i że podczas kuracji mogę normalnie starać się o dziecko.Wiesz ja też od razu myślałam o wspomagaczach na wzrost pęcherzyka i pęknięcie. Ale gin się nie zgodziła, powiedziała że z MAteuszkiem nie było problemu, że to dopiero trzeci cykl od odstawienia anty, że podziałamy hormonami i zobaczymy czy jajniki naturalnie zaczną pracować jak należy, jak przez te trzy miechy nie uda mi sie zajść w ciąże to wtedy włączymy do kuracji wspomagacze.
Dzięki wielkie, w takim razie suplementy będziemy dalej wcinać

Daria, WOW jaki torcik apetyczny i jak szybko się uwinęłaś :) brawo :)
mnie mięso w ciąży odrzucało przez jakiś czas

dzięki wielkie dziewczyny za wsparcie i ciepłe słowa

reklama
Truskafffka jesteś jedną z nas to i wsparcie Ci się nalezy z urzędu ;))
będzie dobrze-ciesze się ,że masz takie podejście...Ty dopiero zaczynasz "przygodę " z hormonami ..ja na to słowo reaguję jak płachta na byka:dry:
dooopka mi po nich rosnie
cera się psuje
nerwy mam ,że hej

oby na Ciebie działały lepiej..i
dzięki za &&&&.

maż wrócił z dziecmi i psem ze spaceru,wcinaja kolecję,zaraz kapanie i spać .

Do góry