reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pirania - Mama i ja mamy wizytę 4 kwietnia, nie pamiętam kiedy Bella...proszę o mocne kciukaski, plisssss &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Daria - a za Ciebie 3 kwietnia mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Andziak - w takim razie do 18 kwietnia trzymamy mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kurcze, same fajne laseczki na tym forum...

Kinga tak-niedawno bo 9 marca :)
my mamy opla vectrę combi 1,8 silnik..
na trasie pali nam pięknie bo 6,7 l na 100 km więc miodzio.
kolor butelkowa zieleń(taki ciemny) metalik..
rocznik 2000..
my mamy renault megane disel i bedzie palił nam 5,5 około.. też super. Silnik 1,9 też kombi
i plus wielki bo młodziutki 2006 rocznik... jest śliczny:) kolor granatowy metalik.
Fajnie że i Ty zadowolona jesteś z auta!

Piranka
zdjecia z usg miodzio :)))))))))))) cudna malutka

moja byla sąsiadka urodzila druga coreczke ale ma czarne wloski taka slodka jest ...boze tez bym taka kruszynke juz chciala miec:)same dziewczynki sie rodza :) no nadia pyzia byla i jej zostalo:-p

my mamy renault megane disel i bedzie palił nam 5,5 około.. też super. Silnik 1,9 też kombi
i plus wielki bo młodziutki 2006 rocznik... jest śliczny:) kolor granatowy metalik.
Fajnie że i Ty zadowolona jesteś z auta!

Piranka
zdjecia z usg miodzio :)))))))))))) cudna malutka

Kinga gratulacje nowego zakupu autka :) ja tez sie nie moge doczekac jak pojedziemy do polski bo jade kupic auto rodzinne;p mialo byc kombi ale nie bede sie cisla z dwoma fotelikami z tylu i musi byc jakis rodzinny mysle o s max jest dość wielki bo chciałam tourana ale jest mniejszy;/

daria życzę powodzenia w zakupie auta:) to łatwe nie jest fakt. U nas miał być napierw van ale był to rocznik 2003 i trochę był pukniety generalnie w kiepskim stanie wewnątrz. Wiec zrezygnowaliśmy i zdecydowaliśmy się na combi. Też mały nie jest, ma dużo miejsca w środku i duży bagażnik:) i naprawdę jest w świetnym stanie. Jak już go bedziemy mieli u siebie to dodam fotkę.
Ciężko znaleźć dobre "używane auto" ale są i perełki:) Nam fajnie się udalo naprawde i bardzo sie cieszymy. Dla naszej trójki jest wystarczający! :-)

jestem ..bylismy w sfinksie na obiedzie,potem mała spożywka i do Leroy Merlin-kupiłam 3 antyramy ze storczykami takie 50 na 40cm do sypialni,białą farbę ,żeby odświeżyć sufity na całej górze i turkus na 1 ścisnę w sypialni..

Mama niezły look.Mam do Ciebie pytanko.Czy mogę używać brązerów lub samoopalaczy.Jestem taka blada,używałam xen-tan ale niewiem czy to nie szkodzi?

Merylin dzieki kochana ;*
a co do opalaczy to jak najbardziej możesz:tak:

Mama - super wyglądasz w tych wiosennych fatałaszkach, ja na razie nic nie kupuję, bo i tak później do wyrzucenia...a jak z tym batonikiem 20 min przed usg? to wtedy dzidzia się rusza?

Tasha dziękować :)
a co do batonika to tak-słodkie działą pobudzająco na dziecko-mi gin zawsze mówił,żeby z 20min wcześniej zjeść słodkości i dzidzia nie bedzie spała:)

podziwiac? :szok:nie ma czego ani kogo... zwykle stworzenie, ze mnie :-)plci zenskiej... ale dam zdjecie i wieczorem skasuje :zawstydzona/y: bo ja wiekszosc z was widzialam, wiec wypada sie tez troszke ujawnic ;-)euda bylam w gstyczniu, od lutego znowu blond ;)

Martikaaaaaa-jak Ci tu dam kokietować:-D:-Dpewnie,że podziwiać będziemy-śliczna kobietka z Ciebie !!!i na pewno córy piękne po mamie :)
cieszę się ,że wstawiłaś fotkę -miło tak "widzieć " z kim sie pisze:tak:
jak by to powiedziała moja babcie-przystojna kobieta z Ciebie:)))

Kinga-tak,my z autka zadowoleni ;))mąż za 3 lata chce zmienić ,ale ja się przywiązuję i nie wiem czy puszczę tą vectrunię:-D
czekamy na fotkę autka:tak:no i na Twoje nowe włoski-to znaczy kolor:tak:

Pirania nooo to następnym razem zjadaj snicersa prze usg:-)

Andziak dzięki kobietko ;))ja nadal &&& za Twoją córcię zaciskam!!

częstuję serniczkiem :tak::-p

Witam w ten prima aprilisowy dzień...pogoda sobie z nas jaja ewidentnie robi, co chwile pada śnieg, potem słońce świeci..znów śnieg..:-D

a rano mój młodszy brat zrobił nas na całego...jak lamy ostatnie daliśmy się nabrać.
Rano-czyt.10:30:-D my jeszcze w piżamach, w łóżku, przyleciał mój brat i woła że kurier czeka na dole, że tata z nim gadał ale to do nas przesyłka. D wyskakuje szybko się ubiera, w między czasie jeszcze gadamy czy w ogóle coś zamówiliśmy ostatnio...no ale D cały czas biegiem się ubiera...
wlatuje zaraz mój brat i zwija się ze śmiechu...dopiero wtedy do nas dotarło jakie z nas lamy

Ewcik
i jak poszukiwania piłki ? To fakt, fajnie patrzeć na radochę dzieci, nawet jajko niespodzianka daje kupe radości:-D
dla synka dużo zdrówka
oglądałam ten film..moocny..

Piranha super składankę zdjęć córci zrobiłaś :)

Mama suuuuperowy wiosenny look:tak:

Martika :) witam ślicznotko :)

Tasha, MissBella, Daria, Mama, Andziak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty :)

no to idę wcinać serniczek od Mamy...:-p

reklama
martika piękna dziewczyna z Ciebie,w rudościach Ci super:tak:

truskafffka piłki nie znalazłam nigdzie takiej.. u nas też pogoda taka, jak u Ciebie:sorry2:

dziś załamałam dietę, bo byłam na urodzinach syna mojej kuzynki...ehhh mięczak ze mnie w obliczu takich pyszności..

Do góry