marti_ka, ale laseczka z Ciebie! Normalnie same śliczne babeczki na tym forum :-)
Daria, chyba we wtorek wizytę masz Ty i MissBella a w środę Mama i tasha ...ale mogłam coś namieszać![]()
to jeszcze trzeba trzymac kciuki za pierwsza wizytę miss
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marti_ka, ale laseczka z Ciebie! Normalnie same śliczne babeczki na tym forum :-)
Daria, chyba we wtorek wizytę masz Ty i MissBella a w środę Mama i tasha ...ale mogłam coś namieszać![]()
my mamy renault megane disel i bedzie palił nam 5,5 około.. też super. Silnik 1,9 też kombiKinga tak-niedawno bo 9 marca![]()
my mamy opla vectrę combi 1,8 silnik..
na trasie pali nam pięknie bo 6,7 l na 100 km więc miodzio.
kolor butelkowa zieleń(taki ciemny) metalik..
rocznik 2000..
my mamy renault megane disel i bedzie palił nam 5,5 około.. też super. Silnik 1,9 też kombi
i plus wielki bo młodziutki 2006 rocznik... jest ślicznykolor granatowy metalik.
Fajnie że i Ty zadowolona jesteś z auta!
Piranka zdjecia z usg miodzio))))))))))) cudna malutka
Mama niezły look.Mam do Ciebie pytanko.Czy mogę używać brązerów lub samoopalaczy.Jestem taka blada,używałam xen-tan ale niewiem czy to nie szkodzi?
Mama - super wyglądasz w tych wiosennych fatałaszkach, ja na razie nic nie kupuję, bo i tak później do wyrzucenia...a jak z tym batonikiem 20 min przed usg? to wtedy dzidzia się rusza?
podziwiac?nie ma czego ani kogo... zwykle stworzenie, ze mnie :-)plci zenskiej... ale dam zdjecie i wieczorem skasuje
bo ja wiekszosc z was widzialam, wiec wypada sie tez troszke ujawnic ;-)euda bylam w gstyczniu, od lutego znowu blond
![]()