dzień dobry:-)
Patrysiak - cały czas zastanawiamy się nad imieniem i nadal nie wiem, mam kilka propozycji: Oliwka, Sonia, Iga, mój synek zaproponował też Inga...
a Ty już jakieś wybrałaś? podziel się pomysłami!!!
dziewczyny pomóżcie z tymi imionami, proszę!!!!!!!
Mama - o raju! strasznie grobowo to zabrzmiało w twoim wydaniu, mam nadzieję, że humor się polepszy...i mam nadzieję, że to w wyniku niekorzystnego biometru a nie z jakiegoś konkretnego powodu
Daria - ostatecznie nie zrobiłam usg w 3d tylko normalne połówkowe, lekarz mi odradził, powiedział, że w późniejszym czasie zdjęcia będą dużo ładniejsze niż teraz...ale za to bardzo dokładnie omawiał każdą część ciała którą oglądał, pipulinkę też:-), z malutką wszystko ok, prawidłowo rośnie, fika nóżkami, nie ma wad serca ani rozszczepienia wargi, jednym słowem okaz zdrowia:-)
z tej radochy kupiłam wczoraj buciki różowe z myszką Minnie, potem wstawię fotkę, ale słodziutkie bardzo
Merylin - dziś twój dzień, czekamy na dobre wieści i cały czas trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pirania - dziękuję za podtrzymywanie na duchu!!! jesteś wielka!!!
dziewczyny zainteresowane Jonasem - mi obliczyła Merylin i wyszła dziewczynka!!!
pozdrawiam cieplutko wbrew pogodzie i życzę udanego dnia!!!