reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, słońce nie stresuj się... Jak mialaś to ph 5 to super , a z ta dieta wdzisz jak to jest moja sis wgl nic nie stosowala a ma corke a kol. co zawsze ma duzo sluzu owu najpierw miala synka a w grudniu ur córeczke...ja wierze, że to juz jest gdzies zapisane i najwazniejsza jest nasza nadzieja i wiara ze sie uda.... ja tez sie starsznie boje zaryzykowac i boje sie SIEBIE swojego rozczarowania... bo tez marze o córeczce... ostatnio się smiałam, że gdyby adopcja była miej skompikowana to bez wahania bym córunie zaadoptowała;))) ale nie tlyko po to by spelnic swoje marzenia, ale zeby pomoc takim biedym dieciaczkom... Bo my sie staramy, walczymy(ja narazie nie), a inne oddaja, wyrzucaja....

Ja nietety przy moich przeczuciach i sluzie wiem, że będę miała drugiego synka....czuje to, no ale bede stotowac diete suplementy i sylk zeby nie miec sobie nic do zarzucenia, że nie probowałam , a Pan Bóg juz wie kto jest nam pisany;)))

reklama
Natusia cześć ..my tez latem byliśmy nad morzem-w Sarbinowie:)
z drogi powrotnej przywiozłam 2 mandaty radarem zrobione:dry:jeden przodem ,jeden tyłem:dry:
ale pobyt był udany..
teraz w górach liczę ,że też bedzie si...byle by .............śniegu nie było:szok::no:bo jak widziałam w TV to porażkaaaaa!!nie chcę śniegu-chcę słonko i już:-D
liczę,że dzieci nasze będą padnięte po wędrówką i będą spały snem kamienny i może uda nam się coś podziałac bo to będą "te" dni:-)

cieszę się ,że poliki lepiej...smaruj wazeliną jak masz-nie zaszkodzi a ładnie natłuści..

Daria -3 tygodnie to laba:tak::-D
przyjemności na weselichu ;)) masz już sunkienkę ??pochwal się proszę:tak:

Daria, a bęziesz miała w Polsce dostęp do internetu i nie znikniesz nam na 3 tygodnie?
Gal nie bardzo się na tym wszystkim znam, a połowy tego co piszecie o tym zakwaszaniu po prostu nie rozumiem (do czego pewnie wstyd się przyznać) ale mocno Cię przytulam i nieustannie trzymam kciuki za Ciebie.
Czarodziejko, gdzie jesteś?!?

nie nie w polsce mam internet wiec bebe czytac tylko pewnie nie tak często bo musze piec na trzaskanie i jezdzic do krawcowej na przymiarki bo z nadia mamy szyte sukienki :)i mame zawiesc na wizyty do masazysty;d wiec prawie na kazdy dzien cos katastrofa a maz jak przyjedzie bedzie jezdzil szukal auta;d
a sukienke szyje ta Zobacz załącznik 454404lub ta Zobacz załącznik 454406tylko fiolet będzie albo wrzos

Ostatnia edycja:
Pirania dzięki ;)):***
wiesz,że może to idyllicznie brzmi ,ale moje dzieci są bardzo za sobą i kłucą się meeeega rzadko,a nawet jeśli coś ich poróżni to staram się nie wnikać tylko nasłu****ę jak się dogadują-jedno drugie przeprosi i bawią się dalej a potem wieczorem rozmawiam z Nimi ,że słyszała,że się poprztykali i cieszę się żę łądnie się dogadali i pogodzili......w szkole czy przedszkolu nie ma mnie i chcę wiedzieć czy umieją sobie sami poradzić...umieją:tak:

teraz siedzą koło mnie w jadalni i lepią z plasteliny zwierzęta i ...Zuza ma mamę ślimaka ,Dominik ma tatę i mówią do siebie-kocham Cię mężu:-D:-D
dzieci obserwują rodziców i to widac w ich zabawach:tak:

ja robię liste zakupów i coś mi nie idzie:-D

Patrysia* witaj kochana ;))jeszcze troche i Ty sie dowiesz...

natusia, podaję linki do suplementów, nie mogę jednak znaleźć cytrynianu wapnia ;-), może dziewczyny czymś poratują.

CYTRYNIAN MAGNEZU 120kaps MAGNEZ SERCE STRES (2235351998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

B-50, KOMPLEKS WITAMIN z grupy B, 100 tabletek (2250309132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Naturalna Żurawina Koncentrat 4200 mg- 100 kaps (2231182905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witamina C 500mg z dziką różą 100tabl. (2261994884) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do tempki to jedna z 3 temperatur po skoku musi być wyższa o 0,2 od najwyższej z 6 temperatur przed skokiem, do tego wyższa temperatura musi się utrzymać przez kilka dni. A może Tobie Sudafed pomoże na ten śluz? Może też spróbuj zakwaszać organizm dodatkowo Colą przed staraniami? Co do przeczuć to im bym nie zawierzała :-), ja miałam silne przeczucie, że będę mieć 2 synków a w ciąży byłam na 99% przekonana, że będzie drugi synek ;-)

Mama
, ale kochane te Twoje dzieciaczki. I masz świętą rację - dzieci obserwują rodziców a siostra ze swoim M niestety potrafią się strasznie kłócić a nawet obrzucać wyzwiskami przy dzieciach :-( ...może też m.in. dlatego ich dzieci tak się ze sobą kłócą i często nie dogadują, oby moje tworzyły tak cudowny duet jak Twoje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania my tez z Tomem od początku zabiegalismy o to ,żeby między nimi była więź...żeby cieszyli sie z tego ,że mają siebie nawzajem i udało nam sie to...pewnie jak będą starsi to pójdą "w swoją stronę" bo wiadomo-koleżanki,kumple....
ale teraz są naprawdę za sobą bo mnie cieszy bo to było moim marzeniem...
mieć rodzinę w której bedzie miłość,zrozumienie i wsparcie...

na pewno bedzie tak kochana skoro i Ty cenisz wartości rodzinne :tak:

mykam po te zakupy bo u nas taki wicher!!!!
głowa pęka więc wolę to zrobić od rana....choć już po 11.00:szok:

Do góry