reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej:-)
Swieta,swieta i po swietach.
U nas minely spokojnie,nawet pogoda dopisala.
M idzie wlasnie do pracy,a chlopaki maja jeszcze ferie.
Ida dopiero w poniedzialek.Chyba tu z nimi zgupieje.
Pogoda sie popsula,a ja ledwo chodze,zeby gdziekolwiek isc.

Ja mam wityte w czwartek,teraz juz co tydzien.
Termin mam na 6 maja,ale cos czuje ze urodze jeszcze w kwietniu.

Z wszystkie starajace,testujace i ciezaroweczki trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarodziejka hop,hop.....sytuacja sie wyjasnila????
Daria-milego pobytu w Polsce.Udanego weselicha.

Ide pomalu obiadek gotowac.

Milego dnia;-).
Buziaki:*****

reklama
Piranha dziekuję za linki;***************
A z ta tempka nie umiem sie połapac:-Dhehe nie wiem po co ja mierze :-Dskoro nie umiem jej zinterpretowac...
My jak małe błyśmy z sis to nawet wózyłysmy sobie z obraczki kiedy wyjdziemy za mąz i to z dziećmi i nawet tam wyszlo mi ze bede miała synków;)))

Mama, jakie to piękne tak słyszec jak dzieci sie kochaja... mój urwis ma swoje humorki;))) a tuliś z niego i często mówi:Moja mamusia kochana od Boga dana:))) hehe taki słodki potrafi byc.

Daria ulala śliczna bedzie sukienka!!!Koniecznie wstawisz fot jak bedziesz juz miala uszyte i ubrane:))

Dido.
... az dreszcze mnie przeszly jak sobie pomysle ze poród tuż tuż...:))) Bedzie dobrze, mocno tu trzymamy kciuki,, a teraz sie relaksuj;***

Ja ogarnęłam mieszkanie i zaraz po zakupki jade, jeszcze z mama do szpitala na badanie wysiłkowe serca musze poj wiec caly dzien zleci. Widze ze u nas dzis za oknem 12 st ale bez slonca i jakos szaro, buro...Nie lubie takiej pogody...

Witam Was poświątecznie!

Wchodzę do Was z pozytywnym nastawieniem, czytam co Piranha napisała o tych produktach i aż mnie zmroziło odnośnie tego, że maliny są silnie alkalizujące. Boszeeeeeeeeeee, a ja się opijam własnie sokiem malinowym i nie mogę sobie dać rady z ph, a staranka miałam dziś w nocy, po wielu trudach doprowadzenia ph do 5, a i dziś rano jeszcze sobie wypiłam, bo przecież podobno zakwasza, jak twierdzą na in-gender.
Już mam tego wszystkiego dosyc, tak się staram, tyle wyrzeczeń, trucia się tymi wszystkimi suplementami i wszystko do dooooooooooooooopy.
Sorki, że tak z rana z wisielczym humorem, ale jak się tu nie wkurzyć, jak wszystko zawsze coś nie tak:-(
Ja Cie Gal rozumiem, az za bardzo Ty walczysz z wysokim PH, a ja niskim :-( bo faszeruje sie alka selzter gold, napoj sodowy, sok z cytryny i te wszystkie suplementy, w kolko pomidory, banany i inne cuda z diety chlopczykowej, a PH ani drgnie ... jedyna moja nadzieja chyba w podrasowanym pre seed... szkoda, zen iem ozemy sie tym ph zamienic ;-) a u mnie to jeszcze temp wariuje ciagle leci w dol ;-) pierwszy raz tak mam, oczywiscie to tak bo chcemy znow po przerwie sie starac ...

Daria ladna sukienka :-)

wrzucę zdjęcia jak juz bedzie gotowa:)
mam tylko nadzieje ze wiecej mi brzucha nie wysadzi bo nie chce wygladac jak slon;/
dido czekamy na fotki brzuszka :-)

Czesc dziewczyny. Wpadam tylko na chwilke. Myślałam ze Czarodziejka się juz odezwała bo tez jestem ciekawa co u niej. Helooooo Czarodziejko czekamy na wieści :)

narcyz5.jpg

Hej Dziołchy
Sie wyjasnolo wyjasnilo...:) Na korzysc dla mnie:)))
No ale jak nie urok to....
od wczoraj boli mnie ząb,,,tzn nie wiem czy to ząb bo boli pol twarzy a najbardzij prawy bok szczeki..Nosz Kuwa....nie moge nic cieplego bo zaczyna pulsowac a w efekcie bol jak h...no wiecie.
Jak sie juz rozkreci to promieniuje wszedzie i nie wiem gdzie jest zrodlo bolu..takze nic nie pije...tylko wode nic nie jem..chyba ze zimne..kurde no..poczekam jeszcze biore przeciwbolowe i moze mnie w koncu pusci.jak nie zapitalam do dentysty na przeswietlenie...Popsutych zebow nie ma ale moze cos glebiej..cholercia wie..

Mega mocno Was sciskam:)

cześć babeczki!!!!
mamo05 ty kobieto jesteś jak zwykle nieziemska, chyba pamiętasz o nasz wszystkich .... wielki buziol dla Ciebie

przepraszam że nie odpisuje każdej z osobna i tak tylko o sobie ale nie jestem w stanie ogarnąć waszego tempa:no::no::no::no::no:
poczytałam tylko troszkę

....a co u nas??...ano byliśmy na święta u rodziców i dziecko jak mały diabełek...zero spania, ciągłe lamenty, tylko cycusianie...wczoraj powrót do domu i co??...dziecko anioł...śpi od rana...a ja się czuję jakbym wyjechała na wczasy...wreszcie mogę spokojnie wypić kawkę przy moim kochanym forum :-D:-D

marti_ka widzę że u Ciebie chłopczykowe planowanie na całego, jak już Ci się uda to jesteś moim osobistym doradcą:-D:-D

Piranha a Ty widzę że dalej jesteś naszym kochanym ekspertem...boziu ile ja bym miała do Ciebie pytań....mam nadzieję że mnie nie zostawisz w potrzebie dobra kobieto :-):-):-)

pozdrówki dla Was was wszystkie, jak zwykle przesyłam komu potrzeba ciążowe fluidki,.......

he he Widze ze dzieki mnie ozywil sie nieco watek:))))))
Oj Kochane jakby bylo juz byscie wiedzialy...
@ dostalam Niedziele...i odetchnelam z ulgą. Nie czas na mnie, nie czuje tego puKi co.
DzieKuje Wam za wsparcie...Jestescie nieocenione:)

jestem po zakupach...
kurka ,przez to ,że dłużej pospałam to mi dzień ucieka...już 13.00!!

Pierogatka-buziak doleciał-dziękuję :))
a co do corki to myślę ,że dla Niej było za głośno,za dużo osób i spokojny codzienny rytm został zaburzony...więc cyc bo cyc to dla dziecka spokój i bezpieczeństwo w maminych ramionach:tak:

Natusia ślicznie Ci synek mówi..oj slicznie ;))ukochaj Go proszę:tak::-)

Czarodziejka -no to uffff:-Dgdybyś chciała dzidzi to bym Ci kibicowała a tak to zaciskałam &&&,żeby było po Twojej myśli i widze ,że jest:tak:
JAK MASZ SZAŁWIĘ to płucz -pomaga..

Gal:szok:no weź....znowu wpadłas i wypadłaś-wracaj tu ,będziemy tulić i pocieszać:tak:

jechałam do sklepu,dzieci z tyłu a w radio mega wolna piosenka
don't giv ap....
nie poddawaj się..........i tak słuchałam,łezka mi poleciała i na to wszystko 2 bociany przecięły mi drogę lotem....

NIE PODDAWAĆ SIĘ DZIEWCZYNY !!!!:-)

reklama
Pierogatko, dzięki kochana! A pytania spisuj i bombarduj :-D - może jak raz uda mi się znaleźć odpowiedzi :-)

marti_ka, a może zacznij się faszerować tymi silnie alkalizującymi produktami? A tuning Pre-Seedu sodą to też bardzo dobry pomysł :tak:

Mama
, uwielbiam jak masz tak pozytywne nastawienie kochana! Dwa bociany powiadasz - oj chyba szykują się bliźniaki po CLO :-D

Czarodziejko, ból zęba, a już zwłaszcza taki promieniujący do kości to okropieństwo więc współczuję i trzymam kciuki by szybko przestał Ciebie nękać.

Ostatnia edycja:
Do góry