Piranha
Fanka BB :)
Witam wtorkowo!
Gal, po odstawieniu dupka @ zazwyczaj przyłazi po 2-3 dniach. Zapomniałam Ci wczoraj napisać, żebyś się nie martwiła gdyż dupek nie namiesza Ci w cyklach (jeśli łyka się go po owulacji), on wpływa tylko na fazę lutealną wydłużając ją a faza ta trwa do 16 dni (dłużej tylko w ciąży :-)). Wszelkie zaburzenia cyklu wynikają z nieprawidłowości pierwszej fazy (która z różnych powodów może się bardzo wydłużyć albo skrócić) a dupek może namieszać tylko wtedy jak się go zażyje w fazie folikularnej, czyli przed owulacją. Ty połknęłaś go po owulce więc bez obaw, może tylko pomóc a na pewno nie zaszkodzi!
Oby ból barku Ciebie szybko opuścił bo na pewno strasznie się męczysz.
misia, strasznie Ci współczuję. Trzymam kciuki za II, kiedy testujesz?
Daria, będę trzymać kciuki o 17 i czekam na wieści, strasznie jestem ciekawa kto tam u Ciebie zamieszkał i czy Nadusia będzie miała siostrzyczkę czy braciszka. :-) A czujesz stresik przed wizytą czy płeć Ci całkowicie obojętna i po prostu zżera Ciebie tylko ciekawość? :-)
Kasiu, skąd ja to znam, niestety te bezpieczne kryjówki bywają niebezpieczne :-) bo czasem zbyt mocno ukryją cenny przedmiot. Trzymam kciuki by diabeł zabrał ogon z dupka bo dobrze by było byś jednak go zażyła
U nas też nie ma słoneczka a niebo zasnute szarymi chmurami.
Tasha, będzie już na 99% Kaja, jakoś się przyzwyczaiłam do tego imienia :-), a u Ciebie będzie Oliwka czy to jeszcze niepewne? Co do podkładów to miałam na myśli te gigantyczne podpaski :-), takich na łóżko nie kupowałam ani teraz ani w pierwszej ciąży. Mam w domu podkłady do przewijania to na pewno parę wezmę ich do szpitala.
Gal, po odstawieniu dupka @ zazwyczaj przyłazi po 2-3 dniach. Zapomniałam Ci wczoraj napisać, żebyś się nie martwiła gdyż dupek nie namiesza Ci w cyklach (jeśli łyka się go po owulacji), on wpływa tylko na fazę lutealną wydłużając ją a faza ta trwa do 16 dni (dłużej tylko w ciąży :-)). Wszelkie zaburzenia cyklu wynikają z nieprawidłowości pierwszej fazy (która z różnych powodów może się bardzo wydłużyć albo skrócić) a dupek może namieszać tylko wtedy jak się go zażyje w fazie folikularnej, czyli przed owulacją. Ty połknęłaś go po owulce więc bez obaw, może tylko pomóc a na pewno nie zaszkodzi!
Oby ból barku Ciebie szybko opuścił bo na pewno strasznie się męczysz.misia, strasznie Ci współczuję. Trzymam kciuki za II, kiedy testujesz?
Daria, będę trzymać kciuki o 17 i czekam na wieści, strasznie jestem ciekawa kto tam u Ciebie zamieszkał i czy Nadusia będzie miała siostrzyczkę czy braciszka. :-) A czujesz stresik przed wizytą czy płeć Ci całkowicie obojętna i po prostu zżera Ciebie tylko ciekawość? :-)
Kasiu, skąd ja to znam, niestety te bezpieczne kryjówki bywają niebezpieczne :-) bo czasem zbyt mocno ukryją cenny przedmiot. Trzymam kciuki by diabeł zabrał ogon z dupka bo dobrze by było byś jednak go zażyła
U nas też nie ma słoneczka a niebo zasnute szarymi chmurami.Tasha, będzie już na 99% Kaja, jakoś się przyzwyczaiłam do tego imienia :-), a u Ciebie będzie Oliwka czy to jeszcze niepewne? Co do podkładów to miałam na myśli te gigantyczne podpaski :-), takich na łóżko nie kupowałam ani teraz ani w pierwszej ciąży. Mam w domu podkłady do przewijania to na pewno parę wezmę ich do szpitala.
bardziej jestem ciekawa czy dziecko dalej jest tak ulozone jak do porodu czy juz wszystko ok bo tamta lekarka mowila ze jak tak bedzie to moge duzo szybciej urodzic;/
, nie bierzemy pod uwagę... i nadal jesteśmy w punkcie wyjścia:-); dziś moja koleżanka dowiedziała się, że będzie mieć córcię i od razu nadała jej imię - Alicja:-)