reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja w pracy...z kawką i swoim lapem (bo mam robić dyplomy dla dzieciaków, a łośki-szefostwo w komputerze nie mają programu:-D) ...i... obijam się...a co, dzień dziecka w końcu!!:-D

reklama
Ja juz wiem co jest.
Bo stapie mocno po ziemi.I serce i przeczucie od poczatku mowi Zosia.
Ale rozum mowi ze jak cos lekarz widzial i byl taki pewny to mu nie odpadnie bo ja tak chce.
A ze jestem realistka to wiecie co zobacze

Ostatnia edycja:
patrzcie jakie fajne Nowa moda z USA już w Europie. Ciasto, które ujawnia płeć dziecka. :)

Marzycielka ładnie tempka spada, ciało szykuje sie do owulacji:-D
Piranha trzymam kciuki żeby sprawa z tymi D-Dimerami dobrze się potoczyła, czekamy na wieści!!
życzenia śliczne napisałaś :)
Mama a ja właśnie pluję sobie w brodę cholernie!! tak a propos lidla. Były od poniedzialku fajowskie podkoszulki za groszę - trzypak za 20zł. I byłam w poniedziałek, widziałam odpowiedni rozmiar, ale nie wzięłam, bo się uparłam na podkoszulki z piratami, a akurat tych nie było! D szukał po różnych lidlach i nic, ani piratów ani innych już nie upolowaliśmy! boszszeeee a mogłam wziąć tamte w poniedziałek, D jakby znalazł piraty to byśmy mieli 6 podkoszulków za 40zł więc i tak super ..no ale polak mądry po szkodzie:wściekła/y:

W ogóle lubię te ciuchy na dzieci z lidla, fajne gatunkowo są, wzory też superowe, cena zadowalająca:cool2:

Kate przykro mi że bez antybiotyku sie nie obyło, zdrówka dla Alanka!

Ja juz wiem co jest.
Bo stapie mocno po ziemi.I serce i przeczucie od poczatku mowi Zosia.
Ale rozum mowi ze jak cos lekarz widzial i byl taki pewny to mu nie odpadnie bo ja tak chce.
A ze jestem realistka to wiecie co zobacze
wiesz, może i dobrze -nastaw się na synka, a jeśli jednak okaże się że będzie córa...to będzie szał ciał:-D
odliczamy dni do usg razem z tobą :)

Marzycielko, super bo mierzenie tempki naprawdę wiele może nam powiedzieć. Ja spałam z Krzysiem i nieraz mnie w nocy budził a sen był na wyrywki ...ale powiem Ci, że na wykresy to jakoś w ogóle nie wpływało (nawet jak nie miałam przespanego zalecanego minimum godzinowego) i były bardzo czytelne ...a o 7:30 to budziłam się już na pomiar bez żadnego zegarka tak się mój organizm zaprogramował :-) A tempka jak wspomniała Truskaffka ładnie leci w dół, pewnie estrogeny rosną przed owulką :tak:

Truskafffko, dzięki kochana!

dzieki dziewczyny!!!!:-)
alez mi sie buzka usmiechnela po tym co napisalyscie :tak: oby te moje staranka nie poszly na marne ;-)
moj maz troche przeziebiony ale nie odpuszczam, mowilam, ze go wymecze w tym miesiacu :-D

Marzycielko, jak przeziębiony to pewnie ma lekko podniesioną temperaturę a to nie sprzyja plemnikom męskim :-D Ale i tak dużo zdrówka dla niego! :-D

Truskaffka super pomysł z tym tortem baaardzo mi sie podoba :-) ja mi się uda wydziergać malucha to zrobie takie przyjęcie :-)

reklama
dzieki Piranha ;-) niech zdychaja te meskie plemniki, teraz kolej na zenskie :-D

no wlasnie Truskafffka fajny filmik. kiedys myslalam o tym ze jak bede w ciazy to powiem lekarzowi zeby mi napisal na karteczce jaka plec, a potem sprawdzilibysmy z mezem w domu. ale takie party rodzinne nie przyszlo mi do glowy ;-)

Do góry