reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marzycielka dzięki za opinię :-)
na tym drugim miałam brąz i rozjaśniałm kilkoma pasemkami ..
a potem jak mi zaczęła dodawać te pasemka jane to mam to co na pierwszym zdjęciu....
nigdy taka jasna nie byłam ..

chyba tak zrobie -dodam trochę karmelowych pasemek ..

my po obiedzie,Tom z Bono na spacerze,dzieci u góry...
coś słodkiego by sie wciągnęło..

reklama
Daria watę jadłam tydzień temu na festynie:-pmmmmmmmmmmmmm:tak:

Ewcik dzieki :))
tylko ja włosy zapuszczam i chodzi mi o kolor ,który bardziej do mnie pasi;-)

aaaa-właśnie ,mam w zamrażarce pyszne lody-o tak,lody!!

Mama,
ślicznotko Ty Nasza:-D:tak: Wg mnie w brązie Ci prześlicznie, a teraz masz scięte na V? Jakoś mi się w tych pocieniowanych włoskach (ostatnie foto) podobasz;))) Jesssu ile ja bym dała żeby nosić taka fryzurkę....
To ciśnienie chyba z nerwów....dobrze, że mierzysz i sprawdzasz bo z tym nie ma żartów...

Piranha jej kochana Mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby było ok!!!! Musi BYC!!!!!
Wiesz dzis mierzyłam ph jest w granicach 5,0 ufffffffffff choć dziwne, że tak się moze zmianić... kupiłam dzis magnum forte ma 375mg, nie zawiera aspastamu ale ma węglan...to chyba zle?;// doczytałam w domu.... ehhh zawsze coś nie taak...
No i w końcu b-comp przyszedł jupiiiiiiiiiii;)))

Ewcik, mówiłam że się teraz od naszych pytan nie odpedzisz:-D

Truskaffka, a czym się zajmujesz w pracy?:))
A filmiki boskie...chciałabym taki torcik z różowym kremem w środku....
I uwierdziłaś mnie w przekonaniu, że nie chce znac płci maluszka.... jakos tak boje się swojej reakcji choc i tak wiem , że synek....ale zdrówko baby najwazniejsze rzecz jasna;)))

Czarodziejko
;*************************

Daria uważaj na ten rower....jeszcze Ci się brzuszek napina... kurcze... a wate dzis dzieciaki zajadały ale słodko im było;)))

tasha, gal , kinga halllo!!

kate,
a jaki antybiotyk dostał synek?dawaj mu dużo jogurtów, te antybiotyki sa straszne na dobre bakterie...ja malemu jeszcze te miski probiotyki daje uwielbia je;))

Andziak
...wspólnymi siłami dotrwamy do 11..... Bedzie dobrze kochana!!!!!!!!

tusia, ja też tych badan nigdy nie robilam a mam problemy z serduchem dziwne....bo w takich przypadkach jak np arytmia powinny one byc rutynowe... I nie mów tak o sobie...Na pewno jesteś śliczną kobietą!!!;*

Marzycielko, Brawo za mobilizację mierzenia tempki;)) Potem robisz juz to odruchowo;)))

Byłam dzis u lek. z powodu ciagłego bólu w podbrzuszu-mam w pon usg...

Moc Buziaków dla Dzieciaczków;********************

Ostatnio edytowane przez moderatora:
natusia, dzięki kochana! Węglan magnezu jest słabo przyswajalny. PH masz bardzo dziewczynkowe i będzie córcia jak nic! :tak:

Mama, Ty ślicznotko, według mnie najbardziej pasował Ci kolorek nr 2 czyli brąz z jasnymi pasemkami :tak:

Pirania dzięki :)))
matkooo jak u Ciebie już niewiele zostało do poroduuuu,a dopiero miałaś 25t.c.

Natusia-dziękuję :))
teraz mam ścięte asymetrycznie-z prawej strony mam dłuższe,tył na boba;-)

kurcze kusi mnie powrót do brązu:sorry2:

ja po prysznicu-mąż na mnie sexualnie patrzy-znowu:szok::-D
dzieci w łóżkach...chyba wiadomości nie obejrzę:-p

paaaaa,kochane :)

Piranha....ehhh wiedziałam, że czegoś nie doczytałam...ale trudno juz wezme ten magnez szkoda zeby sie zmarnowal...bedzie co ma byc , że tak powiem....
Ale ty zawsze podnosisz na duchu..DZIĘKUJĘ;**

Mama
mmmmm przyjemnści:***

jestem:-D

byłam u sąsiadki obgadywać szczegóły jutrzejszej wycieczki na basen-jedziemy w 4 z dziećmi, chłopy zostają w domu.

mamcia ja też miałam na myśli kolor, jak pisałam, ze zdjęcie nr 3:tak: powiedz, co Ty sobie i mężowi dodajesz do jedzenia, jakie afrodyzjaki, że takie napięcie między Wami:-D

kate super pozycja, w której rodziłaś:tak:fajnie, ze nie zabronili

daria będąc w ciąży lekarze zabraniają jeździć na rowerze nie z tego względu, że to jakoś wpływa na Ciebie czy dziecko,ale bardziej ryzyko, że mogłabyś gdzieś upaść...

gal?

andziak za usg &&&&&&&&&& powiem Ci, że ja bym się wolała nastawić na chłopca, a potem-jak pisze Truskawka- mile zaskoczyć;-)

truskafcia niezłe z tymi tortami;-)natusia ja chyba też bym nie chciała wiedzieć płci, ewentualnie poprosiłabym ginkę, żeby na kartce napisała, i jakbym już nie mogła wytrzymać, to bym zaglądnęła;-)taki mam plan:-D

tusia, truskawka o jakie koszulki z lidla chodzi? bo ja dziś kupiłam 3 sztuki z krótkim rękawem za 19,90-jedna w paski, jedna biała i jedna jakaś taka brzoskwiniowa

reklama
Ewcik synek wrócił z przedszkola z wymalowanymi polikami:-D w barwach polskich:-D trochę fotek na szybko cyknęłam, to pokażę :)
właśnie o te koszulki chodzi :)
Natusia ja w administracji szkoły językowej działam ;)
Mama dobry pomysł, trochę przyciemnij blondzik pasemkami ;) rozkosznego brykania:cool2:
Za mną na lato też chodzi ciemniejszy kolorek :)
Piranha jak tam dzieciaki? ta w brzuszku i ten poza:-D
Daria hehe niezłe zachcianki:-D

Do góry