reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
hej laski
lena witaj
a u mnie dzis @ zawitała i bzuch mnie bardzo boli
piranie fajnie ze stytułacja opanowana z (.)
milego dnia laski
ide sie zdrzemnac bo mnie głowa nawala
a synus u baci i dziadka jest wiec wieczorek wróci.
lena witaj
a u mnie dzis @ zawitała i bzuch mnie bardzo boli
piranie fajnie ze stytułacja opanowana z (.)
milego dnia laski
ide sie zdrzemnac bo mnie głowa nawala
a synus u baci i dziadka jest wiec wieczorek wróci.
Dziekuje za mile powitanie
patrysia* o Ciebie mi chodzilo:-) a staraliscie sie o coreczke czy bylo wam obojetnie?
Ja tak sobie mysle, ze drugi synek tez nie bylby taki zly. Chlopaki wspolnoe by sie bawili no i ubranek mam duzo
ale postanowilam wyprobowac ta metode kilka dni przed i zobaczymy jak to sie ma w praktyce;-)

patrysia* o Ciebie mi chodzilo:-) a staraliscie sie o coreczke czy bylo wam obojetnie?
Ja tak sobie mysle, ze drugi synek tez nie bylby taki zly. Chlopaki wspolnoe by sie bawili no i ubranek mam duzo

Andziak0307
Fanka BB :)
Moze teraz mi sie uda wyslac.Ja dzis cala polamana miesnie mnie bola.Piranha Kaja boska.Az sie chce znowu probowac.Ale glupia jestem jeszcze tego nie urodzilam a o nastepnym mysle.No i gdzie 5 dzieci wg niektorych patologia.
No i ja juz nie wierze ze z mezem udalaby sie corka za silne plemniki ma.
Ja teraz jeszcze nic nie kupuje.Wszystko mam prawie po chlopcach.Gdyby byla Zosia pewnie juz w rozu bym szalala. Witaj Lena .U nas odstep dwa razy sie nie sprawdzil.
Ja jedynie o co mam zal do losu to o to ze nie mialam okazji tak dokladnie sie postarac jak wy.Ale wtedy pewnie i tak by nie wyszlo bo teraz tez wiele czynnikow na corke bylo
No i ja juz nie wierze ze z mezem udalaby sie corka za silne plemniki ma.
Ja teraz jeszcze nic nie kupuje.Wszystko mam prawie po chlopcach.Gdyby byla Zosia pewnie juz w rozu bym szalala. Witaj Lena .U nas odstep dwa razy sie nie sprawdzil.
Ja jedynie o co mam zal do losu to o to ze nie mialam okazji tak dokladnie sie postarac jak wy.Ale wtedy pewnie i tak by nie wyszlo bo teraz tez wiele czynnikow na corke bylo
Ostatnia edycja:
P
patrysia*
Gość
Dziekuje za mile powitanie
Ja tak sobie mysle, ze drugi synek tez nie bylby taki zly. Chlopaki wspolnoe by sie bawili no i ubranek mam duzoale postanowilam wyprobowac ta metode kilka dni przed i zobaczymy jak to sie ma w praktyce;-)
u nas wpadka
Mi tez sie tak wydaje, ze niektorzy maja predyspozycje tylko do jednej plci.
Ja sie jakos tak bardziej na chlopca nastawiam, bo u nas w rodzinie ostatnio urodzilo sie 5 osobnikow plci meskiej:-) i przy kazdej ciazy wszyscy mieli nadzieje, ze moze w koncu bedzie dziewczynka
los nam na zlosc robi
A mi sie cos wydaje, ze chyba z 3 dni przed owu nie zaskocze:-( to chyba mojostatni cykl gdzie staram sie na dziewczynke
tak bardzo chce drugiego dzidziusia, ze po @ pewnie odloze te wyliczanki na bok i pojdziemy na zywiol:-)
Ja sie jakos tak bardziej na chlopca nastawiam, bo u nas w rodzinie ostatnio urodzilo sie 5 osobnikow plci meskiej:-) i przy kazdej ciazy wszyscy mieli nadzieje, ze moze w koncu bedzie dziewczynka

los nam na zlosc robi

A mi sie cos wydaje, ze chyba z 3 dni przed owu nie zaskocze:-( to chyba mojostatni cykl gdzie staram sie na dziewczynke

K
Kinga85
Gość
aguska szkoda że @ :/ do tego jeszcze taka pogoda... miażdżące prawda?
piranha widzisz! wiedziałam że sobie poradzisz i sytuacja sie opanuje
bedzie coraz lepiej zobaczysz!
truskaffka a Ty kiedy testujesz co?
piranha widzisz! wiedziałam że sobie poradzisz i sytuacja sie opanuje
truskaffka a Ty kiedy testujesz co?
Hej Dziewczyny!!
Ja dzisiaj na monicie nie byłam bo przełożyłam wizytę na jutro w sumie lepiej bo będę miała 10dc.
Lena witaj:-) ja zaczynam staranka w tym cyklu i bardzo się stresuję, bardzo pilnuję niskiego ph, w sumie na tym i na diecie najbardziej się skupiam.
Tasha mam pytanie do Ciebie, gynoflor dawałaś sobie na noc przed starankami czy po??Jak lepiej??
Piranha dzięki za poradę i jak wpadniesz to mam pytanko czy przy stosowaniu gynofloru starać się też na sylku??
Mama daj spokój narazie z dietą ciesz się fajną pogodą i wakacjami, a nie tam kg do zrzucenia:-)
Ja dzisiaj na monicie nie byłam bo przełożyłam wizytę na jutro w sumie lepiej bo będę miała 10dc.
Lena witaj:-) ja zaczynam staranka w tym cyklu i bardzo się stresuję, bardzo pilnuję niskiego ph, w sumie na tym i na diecie najbardziej się skupiam.
Tasha mam pytanie do Ciebie, gynoflor dawałaś sobie na noc przed starankami czy po??Jak lepiej??
Piranha dzięki za poradę i jak wpadniesz to mam pytanko czy przy stosowaniu gynofloru starać się też na sylku??
Mama daj spokój narazie z dietą ciesz się fajną pogodą i wakacjami, a nie tam kg do zrzucenia:-)
samana
Zaangażowana w BB
Witam!!!Lena_no z moich doświadczeń to idź na żywioł, u mnie się sprawdziło:-)ale poleciłabym Ci jeszcze ta metodę 0+12 ale o szczegóły to już dziewczyn pytaj, bo ja przez przypadek najprawdopodobniej w nią trafiłam
Dziewczyny czy to możliwe żeby w 6 msc zaczęły się już skurcze zapowiadające?bo mnie co jakiś czas coś łapie i nie wiem czy się martwić czy to naturalne. W ogóle strasznie dużo stresu mam, mąż od sierpnia zaczyna nową pracę i strasznie się boję,że nie dostanie zwolnienia na mój poród a ja bez niego sobie nie poradzę
nie wiecie jak to jest na umowie próbnej, bądź na kontrakcie?

reklama
Samana to wszystko zależy od tego czy się dogada, jak mój M zaczynał pracę to od razu mógł chodzić na urlop itd
Samana a Ty też piłaś sporo coli?? Kiedy dowiedziałaś się że córcia będzie??
Lena zapomniałam powiedzieć, że u nas też same chłopy i wszyscy na dziewczynkę czekają
Samana a Ty też piłaś sporo coli?? Kiedy dowiedziałaś się że córcia będzie??
Lena zapomniałam powiedzieć, że u nas też same chłopy i wszyscy na dziewczynkę czekają
Podziel się: