reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej laski

lena witaj

a u mnie dzis @ zawitała i bzuch mnie bardzo boli

piranie fajnie ze stytułacja opanowana z (.)

milego dnia laski

ide sie zdrzemnac bo mnie głowa nawala
a synus u baci i dziadka jest wiec wieczorek wróci.

Dziekuje za mile powitanie:tak:
patrysia* o Ciebie mi chodzilo:-) a staraliscie sie o coreczke czy bylo wam obojetnie?

Ja tak sobie mysle, ze drugi synek tez nie bylby taki zly. Chlopaki wspolnoe by sie bawili no i ubranek mam duzo:-D ale postanowilam wyprobowac ta metode kilka dni przed i zobaczymy jak to sie ma w praktyce;-)

Moze teraz mi sie uda wyslac.Ja dzis cala polamana miesnie mnie bola.Piranha Kaja boska.Az sie chce znowu probowac.Ale glupia jestem jeszcze tego nie urodzilam a o nastepnym mysle.No i gdzie 5 dzieci wg niektorych patologia.
No i ja juz nie wierze ze z mezem udalaby sie corka za silne plemniki ma.
Ja teraz jeszcze nic nie kupuje.Wszystko mam prawie po chlopcach.Gdyby byla Zosia pewnie juz w rozu bym szalala. Witaj Lena .U nas odstep dwa razy sie nie sprawdzil.
Ja jedynie o co mam zal do losu to o to ze nie mialam okazji tak dokladnie sie postarac jak wy.Ale wtedy pewnie i tak by nie wyszlo bo teraz tez wiele czynnikow na corke bylo

Ostatnia edycja:
Dziekuje za mile powitanie:tak:
patrysia* o Ciebie mi chodzilo:-) a staraliscie sie o coreczke czy bylo wam obojetnie?

Ja tak sobie mysle, ze drugi synek tez nie bylby taki zly. Chlopaki wspolnoe by sie bawili no i ubranek mam duzo:-D ale postanowilam wyprobowac ta metode kilka dni przed i zobaczymy jak to sie ma w praktyce;-)

u nas wpadka :D ale my jesteśmy szcześliwi pomimo marzeń o córeczce:)ja ze swoich doświadczeń jeste bardzo zadowolona ze mam w tak małej róznicy wieku smerfy:)tak sie fajnie bawia juz dogadują(kłótnie tez sa oj też :D)a jeszcze jak podrosną to wspólne tematy będa na tapecie:))tak jak teraz autka i dinozaury :D i etraz też bedzie fajowo:))jednak gdyby córcia byłą to czuję ze na "uboczu"by była...sama by się bawiła lalkami a smerfy w piłkę na dworze ganiali a tak?wszyscy razem :))także my widzimy plusy jak najbardziej że ma sie dzieic tej samej płci ;))

Mi tez sie tak wydaje, ze niektorzy maja predyspozycje tylko do jednej plci.
Ja sie jakos tak bardziej na chlopca nastawiam, bo u nas w rodzinie ostatnio urodzilo sie 5 osobnikow plci meskiej:-) i przy kazdej ciazy wszyscy mieli nadzieje, ze moze w koncu bedzie dziewczynka:-D
los nam na zlosc robi:tak:

A mi sie cos wydaje, ze chyba z 3 dni przed owu nie zaskocze:-( to chyba mojostatni cykl gdzie staram sie na dziewczynke:-p tak bardzo chce drugiego dzidziusia, ze po @ pewnie odloze te wyliczanki na bok i pojdziemy na zywiol:-)

aguska szkoda że @ :/ do tego jeszcze taka pogoda... miażdżące prawda?

piranha widzisz! wiedziałam że sobie poradzisz i sytuacja sie opanuje :) bedzie coraz lepiej zobaczysz!

truskaffka a Ty kiedy testujesz co? :)

Hej Dziewczyny!!

Ja dzisiaj na monicie nie byłam bo przełożyłam wizytę na jutro w sumie lepiej bo będę miała 10dc.

Lena witaj:-) ja zaczynam staranka w tym cyklu i bardzo się stresuję, bardzo pilnuję niskiego ph, w sumie na tym i na diecie najbardziej się skupiam.

Tasha mam pytanie do Ciebie, gynoflor dawałaś sobie na noc przed starankami czy po??Jak lepiej??

Piranha dzięki za poradę i jak wpadniesz to mam pytanko czy przy stosowaniu gynofloru starać się też na sylku??

Mama daj spokój narazie z dietą ciesz się fajną pogodą i wakacjami, a nie tam kg do zrzucenia:-)

Witam!!!Lena_no z moich doświadczeń to idź na żywioł, u mnie się sprawdziło:-)ale poleciłabym Ci jeszcze ta metodę 0+12 ale o szczegóły to już dziewczyn pytaj, bo ja przez przypadek najprawdopodobniej w nią trafiłam:tak:Dziewczyny czy to możliwe żeby w 6 msc zaczęły się już skurcze zapowiadające?bo mnie co jakiś czas coś łapie i nie wiem czy się martwić czy to naturalne. W ogóle strasznie dużo stresu mam, mąż od sierpnia zaczyna nową pracę i strasznie się boję,że nie dostanie zwolnienia na mój poród a ja bez niego sobie nie poradzę:no:nie wiecie jak to jest na umowie próbnej, bądź na kontrakcie?

reklama
Samana to wszystko zależy od tego czy się dogada, jak mój M zaczynał pracę to od razu mógł chodzić na urlop itd

Samana a Ty też piłaś sporo coli?? Kiedy dowiedziałaś się że córcia będzie??

Lena zapomniałam powiedzieć, że u nas też same chłopy i wszyscy na dziewczynkę czekają

Do góry