reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

noemi rozumie, ze o dziewczynke sie starsza?;-)
samana super, ze Ci sie udalo:tak: i to bez planowania:-) ta metoda 12 godzin po owu jak dla mnie zbyt skomplikowana jest:-pTutaj testy owu sa bardzo drogie:sorry2:

My w tym cyklu przytulalismy sie w 4dc, a potem od 7-10dc. W 13dc mialam szczyt sluzu.

Ostatnia edycja:
reklama
Piłam bardzo dużo coli, można pow że około litra do 1,5 dziennie:tak:o tym,że dziewuszka dowiedziałam się w 17 tyg a w 21 lekarz potwierdził.
Jeśli chodzi o tych chłopców w rodzinie to się dołączam. Moja mama będzie miała pierwszą wnuczę a ma już 4 wnuków:-)

U mnie tesciowa ma 6 wnukow i wnuczke.Teraz bedzie 7 wnuk.Ze u nas na dziewczynke czekali wszyscy juz pisalam.
Samana moga byc te skurcze.Ja z Kuba mialam w 20 tyg i skurcze i rozwarcie

Samana ja piję tą colę light bezkofeinową, ale ok 2 szklaneczek dziennie bo brzuch mnie po niej boli;/ faktycznie niezdrowa jest;/

Lena ja będę się starać na 2 dni przed owu i potem 0+12, przy czym ja mam możliwość monitorowania każdego cyklu u mojego ginka, chociaż wolałabym zaskoczyć od razu bo przecież szkoda $;/

Lena_no ja z natury jestem bardzo bardzo niecierpliwa, nie wiem czy dałabym radę psychicznie z planowaniem. Lubię mieć wszystko tu i teraz wyjaśnione. Jeden msc mi nie wyszło i się podłamywałam, dlatego też postanowiłam,że co będzie to będzie i poszłam na żywioł. Mój mąż idzie na zawodowego żołnierza i nie wiem czy będzie z kim się dogadać:-(a poza tym z niego straszny służbista i już mi mówi,że raczej go nie będzie ze mną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja mama ma narazie 2 wnukow i juz sie dopytuje o wnuczke:-)
A za to moja babcia ma 4 wnukow i 2 prawnuczkow. Ja taka perelka dla babci jestem:tak:

samana ja w pracy codziennie wypijam butelke pepsi:-D

Ja juz wiem po sobie, ze jak w tym cyklu sie nie udalo to koniec z tymi metodami na dziewczynke. Tez w goracej wodzie kapana jestem. Ma byc tu i teraz:-D

Ostatnia edycja:
Noemi_24 wiem doskonale,że cola jest niezdrowa.Mąż zawsze na mnie krzyczał. Teraz już nawet patrzeć na nią nie mogę, ale wcześniej to był mój nałóg z którym zerwałam dzięki ciąży:-)przedwczoraj wypiłam pół szklaneczki bo strasznie mi się spać chciało i w głowie mi wirowało a potem zgaga mnie całą noc paliła:no:
Pochwalę się jeszcze ,że mój mąż osiągnął wielki sukces, rzucił papierosy po 12 latach(palił ponad paczkę dziennie) i już tydzień nie zapalił(obym się tylko za wcześnie nie pochwaliła:szok:):-D:-D:-D

samana nie palenie nawet kilka dni po 12 latach to jest ogromny sukces:-) Twoj maz ma naprawde silna wole:tak: Moj po 3 dniach sie poddal.. a tata ktory pali juz ponad 20 lat rzucal juz wiele razy i nic.

Lena_no niestety ma to bardzo negatywny wpływ na nasze relacje teraz, ale nic to jakoś przetrwam, najważniejsze żeby już nie wrócił do fajcenia. Przede wszystkim szkoda zdrowia, ale i kaski:crazy:

reklama
Samana ja nie raz piłam zwykła colę, ale ta jest jakaś wyjątkowow niezdrowa;/;/ zaraz mnie do kibelka goni i smak ma okropny, jakaś taka słodycz słodzikowa przez ten aspartam, a powiedz mi u Was przypadkowo wyszła metoda 0+12??

Do góry