reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

samana prawda, prawda. Raz ze zdrowie, a dwa ile to kasy miesiecznie na fajki idzie:no:

Jeszcze jutro praca i jeden dzien wolnego:rofl2: wykancza mnie juz ten tydzien.

reklama
Noemi_24 cola light jest faktycznie, bardzo niesmaczna:no:tak, u nas 0 plus 12 wyszło przypadkowo.Domyślam się po śluzie bo wtedy myślałam,że już nie zajdę bo byłam pewna,że jest już po owu, ale niczego na 100% nie jestem pewna bo w sumie wtedy dni płodnych nie pilnowałam.

Lena_no obliczyliśmy sobie,że na jego niepaleniu możemy zaoszczędzić 500 zł na msc. więc za rok będziemy mieli na wakacje:-):-):-)oby tylko wytrwał!!!!!!!:tak::tak::tak:

Ja w ogolenie pijam zadnych napoji "zero" czy "light". Wszystko to slodzone jest aspartamem, ktory jest jeszcze bardziej szkodliwy od cukru.

samana no to dopinguj i motywuj meza:-)

Lena ale cola dobrze zakwasza i jest bardzo pomocna przy dziewczynce i najlepsza jest właśnie light, bo cukier przy planowaniu dziewczynki nie jest zalecany:-)ale ja piłam zwykłą.
Męża i owszem dopinguję ale czasami tak mi podnosi ciśnienie,że:angry::angry::angry::angry::angry:

samana pepsi to moj napoj nr.1 od roku czasu:-D w pracy buteleczka to mus:tak: a powiedz mi inaczej czujesz sie w tej ciazy niz przy ciazy z synkiem?

noemi to Twoj pierwszy cykl staranek?

Lena i w jednej i w drugiej ciąży nie miałam większych problemów i czuję się bardzo dobrze.Z synkiem może troszkę mniej byłam przemęczona, w końcu 5 lat młodsza hehe:tak::tak::tak: Teraz tylko czuję się bardziej ociężała mimo tego,że mało przytyłam ale 10 kg mi po pierwszej ciąży zostało. Nie miałam żadnych mdłości ani w jednej ani w drugiej podobno to wróży dziewczynkę. Moja znajoma w drugiej ciąży czuła się zupełnie inaczej niż w pierwszej i byli pewni,że będzie chłopak a urodziła druga córeczkę więc samopoczucie chyba nie ma znaczenia:tak:

już jestem po wizycie i wreszcie dotarłam do domu:-)

Lena - tak jak napisała Mama - mam już synka a teraz spodziewam się córci
Noemi - ja najpierw montowałam globulkę a potem szał ciał;-), dopomóż sobie Sylkiem, jeśli dobrze działa u Ciebie na ph
Kate - kochana jak miałaś 25 kg na plusie a teraz zostały 2 kg to w jakim czasie udało Ci się zrzucić???? jestem pełna podziwu:tak:
Mama, Pirania - więc na pewno będę mieć cesarkę a kiedy to dowiem się za tydzień, ale chyba ok 36 tyg, bo systematycznie się rozłażę, dziś znów większa szczelina niż 5 czerwca, ale zaciskam zęby i czekam z niecierpliwością na mojego skarbusia:-), dobrze Pirania, że już jest trochę lepiej z cycusiami a i w domku wszystko się ułoży:tak:

a potrzymacie trochę &&&&&&&&&&&&&&& w poniedziałek??? bo mam kolejne echo serduszka mojej Soni, tak na wszelki wypadek i dla wewnętrznego spokoju:blink:, no i dowiem się ile moja perełka waży:-)

reklama
samana ja przez 3 miesiace mialam okropne mdlosci i jest synek:-) ale faktycznie samopoczucie w ciazy chyba nic nie wrozy.

tasha planowalas corcie? Jak Ci sie to udalo? ;-)

Do góry