reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

cześć babeczki!!!

Miss - ogromne gratki zdrowej córeńki!!! na pewno dziś jesteś w euforii, pamiętam jak ja dowiedziałam się, że będzie córcia, aż nie mogłam uwierzyć i bez końca oglądałam zdjęcia pipulki!!!:-)
Pirania - jak samopoczucie??? a jak piersi??? Kajka spała trochę w dzień???
Monico - ależ cudeńko masz w domu, śliczności!!! ucałuj Zuzankę w aksamitny i pachnący brzuszek:-)
Mama - hellołł??? co u Ciebie??? odezwij się...
Nullka - to mocne &&&&&&&&&&&& za owocne starania w najbliższym cyklu!!!

obejrzałam sobie fotki różnych dzieci z usg 3d i prawie wszystkie są brzydkie a przecież dzieciaczki rodzą się śliczne, więc tylko na usg 3d wyglądają trochę jak gremliny:-D
pozdrawiam cieplutko!!!

reklama
Natusia301 moja ginka wydrukowała mi tym razem tylko jedno zdjęcie nieststy na którym widać twarz ale bardzo niewyraźnie bo Mała nie chciała się za bardzo pokazać także nie mam czym się pochwalić...

Tasha a ja znowu bylam tak pewna tej Zosi ze ja wciaz patrze na wydruk tej kreseczki ktora wg lekarza jest siusiakiem.I nie moge uwierzyc ze tam jest tak czulam teraz ta corcie cala soba.

Miss, oj ja bym chciała mieć takie wiści dla Was a Ty mówisz, że nie masz czym sie chwalic?:-D Najważniejsze, że wszystko ok i pipulka:))) Jak mąż zareagował?:)

Ewcik, mmmniam smacznego;)

witam wszystkich:-)
miss gratuluje coreczki:tak:
monico śliczna twoja coreczka:tak:
ja po wizycie nie ciekawie;/ szyjka krotka 2,3cm na ktg sa skurcze dostaje jakies mocne tabletki zeby utrzymac ciaze do wrzesnia za tydzien znow wizyta czy tableki cos dawaja...
dziecko wazy 1430:) i pani do mnie robi usg mowi druga corka a ja ze nie ze syn a ona na mnie patrzy jak na glupia;/ i nie wiem co mam;d chyba dowiem sie przy porodzie :)

Natusia mój M oczywiście, że się cieszy ale jeszcze przed samym wyjściem pytał ginki czy jest pewna że nie widziała siusiorka :-) Jak każdy facet chciałby mieć syna ale znając życie to będzie córeczka tatusia i nic tego nie zmieni...

Po wizycie pojechaliśmy do H&M i z tej radości kupiłam Malutkiej kilka ciuszków bo akurat były poprzeceniane zimowe a ja mam termin na koniec listopada więc idealnie. Nie mogłam się powstrzymać :-D

Miss no jasne tez bym się skusiła na te rózowe sliczności;)
Mi sie tak bardzo marzy córeczka, że aż boję sie spróbować i tego , że się nie uda... chyba nie dorosłam do drugiej dzidzi nie wiem...;//

Daria, rany uważaj na siebie! Jeszcze tyle czasu Ci zostalo, dbaj o Was żebyś w szpitalu nnie wylądowala!
A może jednak córcia bedzie? ale jaja;)

reklama
Miss nie dziwie sie ze zaraz szalalas.Ja tez mialam w planach zaraz po usg w rozu szalec/Daria ale ja na twojej fotce ewidentnie siusiaka widzialam//na ktorej byla stronie. Z szyjka nieciekawie ale dasz rade ja z kuba w 20 tyg rozwarcie mialam.Teraz tez juz mam stracha

Do góry