reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wpadam dopiero teraz, cholerka laptop mi nie chcial dzialac, no a mialam taka wene a teraz tak szybciutko i do lozka spac, padam z nog.

Monico
sliczniutka ksiezniczka
MissBella gratulacje zdrowej dzidzi no i dziewczynka, super, super
Daria jesli tylko mozesz to dbaj o siebie :tak::tak:, to bedziesz miala niespodzianke...

Buziaczki dla wszystkich i kolorowych snow

Hej Dziewczyny!!

Wpadłam, żeby życzyć Wam miłego dnia.
Ja dalej myślami z moi wykresem, dzisiaj tempka dziwna;/;/ sama nie wiem co mam myśleć , trudno będę czekać i modlić się żeby pęcherzyk rósł

Dziewczyny przepraszam za pytanie, no ale zaczelam mierzyc temp. Popatrzylam na wasze obserwacje i kurcze meczy mnie pytanie, czy to jest normalne a by w ciagu jednej doby temp skoczyla z 36.2 na 36.5 ????

reklama
hej dziewczyny!!!
pogoda super, słoneczko, chmury, rześkie powietrze, idealna na spacer:-)

Kasia - z temką nie pomogę, bo nigdy nie mierzyłam i nie ogarniam tego tematu:-D, ale na pewno dziewczyny pomogą:tak:
Noemi - &&&& niech pęcherzyk rośnie!!!
Pirania - jak nocka??? jak (.)(.) ?????
Daria - niezły numer Ci maluch wykręcił, będziesz miała niespodziankę:tak:, uważaj na siebie i zaciskaj nogi do września!!!
Mama - ?????????????????????
Miss - pochwal się wczorajszymi zakupami dla malutkiej!!!
Truskafffka - od jutra już będzie z górki i ten trudny pracowity tydzień się skończy
Patrysiak - ?????????????????????????
Kosmo - jak mały książę???????? a jak Ty się czujesz?????????????

pozdrawiam serdecznie i cieplutko!!! byle do weekendu, nie?!

zostało mi teoretycznie 63 dni do porodu!!!:-) oby szybko ten czas zleciał!!!

Do góry