reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Andziak rozumiem tym bardziej jestem z Tobą bo my mamusie synków możemy tylko pomarzyc jak to jest miec córcię... ale jednak los i TEN u góry taki mieli plan? Czemu? Sie okaże w zyciu....tak myśle;* Tulę Cie kochana :***

monico , cudna dziewuszka !
pirania , wszystko się ułoży , dzieciaki się dotrą i będzie luz zobaczysz :)
missbella , gratuluje córeczki :)
martika , a tobie oczywiście królewicza życzę , nie martw się każda ciąza jest inna i nie musia się źle kończyć

daria , uważaj więc na siebie , a z tą płcią to rzeczywiście będziesz mieć chyba niespodzianke

ogromniaste GRATULACJE dla kosmo !!!!! niech się Gracjanek zdrowo chowa :)

mama ?

Natusia ale ty mozesz jeszcze probowac.Masz jednego synka tylko..
Ja wczoraj znowu w Poznaniu.Wynik bartka nieprawidlowy.Kolejne badania.I lampka sie zapala czy synek w brzuszku tez taki....z corcia bylby spokoj

Ostatnia edycja:
tam u lekarki pielegniarka mi powiedziala ze pani doktor nie wpisala na poprzedniej wizyciejaka jest plec w karte to nie byla pewna bo tak zawsze wpisuje ... a dzis mowi ze corka i szukala i szukala i pozniej juz nic nie powiedziała tylko ze duze:)

Daria, ale bk;) Ale chyba już nie wazne najwazniejsze żeby było ok z dzidzią;*

Andzak, nieprawidlowy tzn? co piszą?
Tak, ale wiesz u nas drugie dziecko równa się koniec .... chyba, że za 10lat...chce po drugim porodzie załozyć wkładkę jedna jak bedzie ok to potem druga...także czuję się tak gdyby to była moja ostatnia szansa... i dla mnie to ogromna presja...chyba za bardzo tego pragne i Pan Bóg zrobi odwrotnie...

obym tylko do września donosiła a pleć się dowiem przy porodzie i już:tak:bym byla w pl poszłabym do mojej lekarki i byla bym pewna co mam bo ona późno mówi ale nigdy sie nie myli :-p

monico cudna ta Twoja córeczka :-)

Missbella bardzo serdecznie gratuluję córeczki :-) Aż mi sie buzia uśmiechnęła jak przeczytałam tą wielka trzcionkę :-) Super super super :-)

Natusiakupiliśmy duże rodzinne auto Toyote Avensis Kombi :-)

Ja dopiero teraz zajrzałam bo pojechałam ze starszakiem na zakupy bo w piątek zakonczenie roku w przedszkolu i pożegnanie starszaków i strój galowy był potrzebny. Kupiłam mu w Smyku fajne eleganckie spodnie i kamizelkę - tylko koszuli z krótkim rękawem nie dostałam, więc jeszcze jutro musze gdzieś poszukać.
Spodnie super i bedą od razu na rozpoczęcie roku szkolnego.

Dobra zmykam bo mąż coś mi tu na ucho szepcze że on dziś chce tego tego ;-) a tu dzieci jeszcze po domu buszują.;-)

reklama
Do góry