reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nastusia to sie napracowałaś , ja w tamtym tygodniu przerobiłam 50 kg truskawek.
Dzieci u mnie spokojne, dobrze spią i na szczeście zdrowe, Alan rośnie jak szalony juz praktycznie siedzi, jest bardzo silny i duzy a jest tylko na cycu
Pirhania matko a ja myslałam, ze moje zapalenia sa najgorsze, że tylko ja mam takie problemy, mam nadzieje, że jakoś wszystko sie unormuje ale idź koniecznie z tym do lekarza

reklama
Noemi, może jeszcze owu będzie? U Ewcik też miało nie być owulki a jest teraz w ciąży :-)

Ja też jestem załamana, właśnie robi mi się 4 zapalenie piersi, odkąd mała się urodziła non stop jadę na antybiotykach i dosłownie 3-4 dni temu zakończyłam kurację. Nie wiem czy to mała mnie czymś infekuje czy co, wydawało mi się, że laktacja mi się już unormowała a tu takie jazdy, synka karmiłam 8 miesięcy i tylko raz miałam zapalenie. Nie wiem co robić, najgorsze jest to, że nie mam już antybiotyku a jutro na pewno będzie koło 39*C ...no i nie wiem czy dalsze karmienie piersią ma sens, przecież wątroba mi siądzie od tych antybiotyków :-( ...jestem załamana :-(

Ewcik, trzymam jutro kciuki za wizytę! Na pewno usłyszysz same radosne wieści, zobaczysz!

Kinga, za Ciebie kochana jutro również z całych sił trzymam kciuki.

Uciekam bo źle się czuje, tempka już rośnie, pierś bardzo boli i pojawia się rumień :-(
kochana a moze pomysl o tym zeby zrezygnowac z karmienia???wiem ze fajnie jest karmic i wogole ale skoro tak sie dzieje? to chyba nie powinnas sie meczyc i cierpiec karmienie piersia powinno byc mile do mamya nie sprawiac bol:(przykro mi z tego powodu:-:)-:)-:)-:)-(

DARIA SLICZNY BRZUSZEK!widze ze jestesmy ​prawie w tym samym wieku:) w sumie jestes o rok starsza:)

piszecie tutaj o kilogramach celluicie:) a jak to jest po drugiej ciazy??? cialo juz sie nie zmienia czy zmienia sie na ''jeszcze gorsze''?:) piersi pewnie obrywaja najbardziej?
ja przytylam w ciazy 15 kg gdzies ale po 6 tygodniach po juz wazylam mniej niz przed ciaza i mialam duza niedowage...ale jakos sie wtedy zadniebalam bardzo z braku czasu na wszystko:) no i karmienie piersia mnie tak odchudzilo

Ostatnia edycja:
Dzien dobry,
wpadlam tylko na chwilke. Za oknem ulewa w doslownym slowa znaczeniu, :-(

Kinga powodzenia, trzymam kciuki, bedzie dobrze

Juz mnie szlak trafia, a dol coraz wiekszy dopada. Wczoraj zrobilam test owul, dwie piekne krechy a na drugim buzka usmiechnieta, czyli niby dzis lub jutro powinna byc owul, alez ja mam stresa :-(. Probowalam wczoraj dobrac sie do M, a on mnie tak wkurzyl... powiedzial ze te moje testowanie go strsuje itp. i nic..... doslownie nic... myslalam ze go udusze, no ale mam nadzieje ze jeszcze nic nie stracilam.

Dziewczyny jesli wczoraj czyli 13dc testy owul pozytywne, dzis bylo by przytulanko to dupka od kiedy zaczac lykac????
Piranha jesli miala bys chwilke prosze pomoz.

a oto moj wykres na ktorym nic nie zmienia

http://enpr.pl/3536
Dziewczynki zycze milego dzionka

Ostatnia edycja:
WITAM:)

Dzisiaj ochłodzenie i szkoda bo jednak wole słoneczko...

W nocy buuurza:/

KINGA EWCIK kciuki &&&
DARIA a po co 3 koszyk?nie szkoda kasy?
PIRANHA jej ty to masz z tym zapaleniem:( pewnie tez bym dała spokój bo co to za karmienie z antybiotykiem z bólem :( pomimo ze ja zwolenniczka karmienia cycusiowego...

LADIES hmm wiesz każda ciąża ma wpływ na ciało...

dzien dobry wszystkim :)
kinga kciuki zeby wszystko bylo ok :)
ladies ja za bardzo nie tylam w ciazy w pierwszej chyba 7 kg przytylam i szybko wszystko wrocilo do normy teraz licze ze moze do 10 kg przytyje narazie mam 5 kg na plusie, ja ogolnie mam maly biust i w ciazy duzo sie nie zmienia ale za to pokarmu mialam bardzo duzo;/

patrysia ja kupuje i sprzedaje na allegro lub na ebayu:)

Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za badanie....
Ewcik za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

patrysia, Daria, Axarai ale zgrabne brzuszki :-) slicznosci

Piranha ale Ty sie biedna meczysz z tymi piersiami... ja podobnie7 jak dziewczyny uwazam, ze karmienie piersia tak, ale nie za wszelka cene... gdybym miala taka sytuacje jak Ty, to bym odpuscila dla dobra swojego i dzieci... bo w koncu to bol, goraczka ciezko funkcjonowac normalnie ehhh

Noemi kciuki za owulacje &&&&&&&&

Kasia powodzenia w staraniach &&&&&&& za udany cykl...

lato_summer_023.jpg

"Dzień Dobry Dzien dobry wesoly mamy dzień:)))"
Witajcie Kocchane....U nas mimo zapowiedzi -noc byla spokojna i ja osobiscie zadnych burz nie slyszalam.
Teraz za to upal niemilosierny!!!! wyszlam na chwile psa wypuscic i sie spocilam...nie wiem jak Wy ale ja w takie upaly siedze w domu przy wiatraku!!! Wczoraj poszlam z chlopcami do sklepu to myslalam ze umre jak dotarlismy do domu!
Ahh jak zimno zle ale jak upaly tez nie za dobrze!

Piranho- Kocie jak tam cycuszki? jak nocka jak sie dzis czujesz????
Kinga Kciuki mocne zacisniete!!!!
ladies ja tez uwazam ze kazda ciaza odbija sie na ciele..ja moze rozstepow nie mam i syski mam normalne (no ale ja sie dlugo nie nakarmilam) ale mi sie po ciazach biodra rozeszly!!! bylam bardzo waska w talii i w biodrach...niestety juz tak nie jest.! No i mi po dzieciach juz waga nie wrocila do stanu sprzed ciaz!!!
No ale to wszystko jest bardzo indywidualne!!!
Swoja droga jaka Ty i Daria jestescie mlode!!!! kurcze macie juz po jednym dziecku i 22 lata..bedziecie dlugo mlodymi mamami:))))

reklama
ja mam sasiadek co jest w mojej siostry wieku (33 lata) ma dwojke dzieci po roku i juz dawno po komuni a ona tylko siedzi i dba o siebie ciagle jakies kosmetyczki nie kosmetyczki szpile itp wiece jak ona wyglada masakra normalnie szok :) tylko ona ma dobrze maz ma firme ona nic nie robi tylko sie stroi i tak caly czas;p
ja tam sie ciesze ze trafilo mi sie szybko dziecko i dugie jeszcze pora na 3 i koniec:)a moje siostry jak narazie ani jedna nie ma dziecka i chyba szybko nie beda mialy;/

Do góry