Hej Babeczki;***
Ja dziś od rana działam z truskawkami-zaprawiam kompoty, dzem i sok, jestem wykonczona jeszcze zaraz wstawie ostatni garnek i gotowe.... jeszcze sprzatałam spiżarke, dopeiro widze ile mam tam niepotrzebnych rzeczy, które leża i sa po protu do wyrzucenia

Mały pomagał przy okazji"odkrył" jakie cuda tam sie chowały

)) -zabawki, którymi sie nie bawił pochowałam w karton
Ewcik, dziękować za &&&&&&&&&&&&&;*** Kochana jesteś no i ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsza wizytę!!!
KInga za Ciebie również mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Czarodziejko, tak ja chciałam film

))
Ależ się napracwałaś dzis

Dobrze, że chłopcy grzeczni. Ale wyjazd sie wam szykuje....jej wypocznicjcie dobrze!!!
Noemi, ja tam wierzę, że ten cykl bedzie Twój! Tyle włożyłaś pracy w przygotowanie i wgl, że bedzie dobrze nie zamartwiaj się tylko dzialaj ;***
Piranha, olaboga.... kochana idz koniecznie jutro do lekarza!!! On Ci doradzi co zrobic z karmieniem może faktycznie coś się dzieje skoro ciągle masz zapalenie.... Słońce obyś jakoś nocke przetrwała! Daj rano znac jak sie czujesz!:***
tasha, no mam wolne ide 27sierpnia, ale mam plan co bede robic- bede sprzatac wszystko co sie da w domu no i troche wypoczne, jeszcze na działce d roboty więc zleci raz dwa

))
Nie wiem ,która to pytała-tak mieszkamy blisko morza ok 30km

)
Daria, a tym razem jaki kosz wylicytowałaś?
Ależ masz figurkę

A Nadusia jaka słodka!!!
Patrysia, ale figle Marcelek wyprawia w brzuszku

))
Axari 
)) ale super brzusio

))
Marzycielko, jak tam na froncie???
Truskaffcia co słychać?
Jutro ide małego na angielski zapisać, mam nadz.ze bedzie bez probblemu chodzić i załapie szybko wiele rzeczy, bo ma b.dobrą paięć do wierzyków czy piosenek i chce przez kilka mies. zobaczyc jjak mu pojdzie
Buziaki dla Was Kochane ;****