reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Truskafffka, hahaha, niezłe, ale się uśmiałam
laugh.gif

Dziewczyny, ważę już tyle co przed ciążą a codziennie z nerwów pożeram paczkę ciastek :-D, karmienie piersią to mega kuracja odchudzająca.

Jutro idę z Kają na pierwszą wizytę do pediatry, ciekawe ile urosła (a miała przy wypisie ze szpitala długość 51 cm i obwód główki 34 cm) i ile przybrała na wadze (miała 3400g).

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki, witam po weekendzie
Piranha, cieszę się, że u Ciebie wszystko się normuje, Kaja przesłodka!! jak patrzę na te zdjęcia to nie mogę doczekać się aż bedę miała tą swoją małą przy sobie.
Ja właśnie wróciłam od lekarza, Ewelinka waży już 1750g i puszczała do nas oczko:-) dalej siedzi na tyłku.
Tasha kochanie, nie chcę sobie nic złego wykrakać ale ja czuję się dobrze, nawet w tych upałach. Wczoraj byliśmy na chrzcinach i najpierw 1, 5godz siedziałam w kościele, potem 3 godz w restauracji a potem jeszcze u znajomych oglądaliśmy finał- kolejne 2 godz. Mam nadzieję, że tak pozostanie już do końca ciąży. Jedynym minusem jest moja rosnąca wciąż waga, ale staram się tym nie przejmować. Mam nadzieje, że będę równie szybko chudnąć po porodzie jak Piranha i Kate
Daria wpędzasz mnie w kompleksy, naprawdę jesteś szczuplutka!
Kinga trzymamy kciuki, odezwij się koniecznie z domku
Truskawka, tekst niezły, rzeczywiście. Morza zazdroszczę- moi chłopcy są tam teraz, pogoda w kratkę ale są super zadowoleni.
Dziewczynki spadam do pracy zawieźć L4, wpadnę później. Wszystkim Wam miłego dnia

Hallo Kochane! U nas spadł deszcz i mogę oddychać:rofl2: Za dwa dni jedziemy do pl , będę wciągać czereśnie i ogórki małosolne!
Daria, no dobra teraz się przyznaj ile masz lat! W ciąży z Nadią to chyba z 15 miałaś!! Nadia prześliczna i taką ma minkę jak by już 8 lat miała:-D A ja mam celulitis:cool:
Piranha a ile Ci się przytyło?
Kinguś, trzymam kciuki za Ciebie, nic się nie bój!!!!

WITAM:)

Upały sa ale mnie tam ok ja wole tak niż zimno deszcze:/

Marcelek niezłe wygibasy robi hehe a wczoraj nawet uchwyciłam jeden :p(nie patrzcie na seksi ciuskzi bo ja już ubarana do spania:D)

DARIA jej popadłam w kompleksy:/ ja tu cellulit że hooh na udzichach brzucho wielkie w rozstępach a ty taka szczuplutka zgrabniutka :0 śliczna córcia:)
KINGA kciuki za HSG &&&

AXARAI i tutaj napisze fotke the best :D

575907_10150965321243108_980235969_n.jpg

Patrysiak OMG patrze na Twoj suwaczek i w szoku jestem jak ten czas leci..Kochana przed toba ostatnia prosta!!!!!
Jak sie czujesz? jak nastroj mam nadzieje ze jestes bardzo szczesliwa i wszelkie watpliwosci i niepewnosc minely:)))
Patrysiu nie miej kompleksow bo nosisz trzecie dziecko...niestety tak to jest ze jedne kobiety po ciazy maja cialo jakby nigdy w niej nie byly inne maja "zdewastoane totalnie. ja moze rozstepow nie mam ale biodra mi sie mega rozeszly...moja siostra chuda jak patyk a rozstepy po ciazy mega
nie przejmuj sie!

Daria a z Ciebie meeeega laseczka!!!!

Ostatnia edycja:
Czarodziejko, ja tez uważam, że szybko to jakoś mija. Ale cieszę się, tęsknie za takim małym pachnącym ciepłym niemowlęcym ciałkiem i bardzo chciałabym już przytulić moją córeczkę. Poza tym zaczyna mnie już niecierpliwić ten ciążowy stan- ja w ciąży zawsze dużo tyję więc mam już dosć luźnych workowatych tunik i tego typu ubran. Wiesz jak to jest- chciałbym ubrać jakąś bardziej obcisłą sukienkę, buty na obcasie i poczuć się atrakcyjna. Najfajnieszy w ciąży jest chyba ten drugi trymestr, teraz to takie już tylko czekanie.
Bardzo Ci zazdorszczę wakacji, mam nadzieję, że zdasz dokładną relację po powrocie- ja na południu jeszcze nie byłam, ale bardzo bym chciała. Kocham Włochy i właściwie mogłabym tam jeździć co roku.

Patrysiak- Kocie jasne ze zdam relacje...ale Ty tez masz piekny okres przed sobą..byc moze nie łatwy na poczatku ale pomysl ze wlasnie spelnia sie Twoje marzenie!!!! Bedzie miala coreczke.
Rozmawialm dzis z moja kuzynka. Juz jest na miejscu, mowi ze jest taki upal...i siedza caly czas na plazy przed domkiem..No nie moge sie juz doczekac tego relaksu..:D Odliczanie trwa..

a co do upalow..kuzwa jak u nas dzis duszno...wyszlam z chlopakmi do sklepu i wrocilam spocona jak prosiak!!!!! najchetniej przelezala bym caly dzien przy wiatraku i klimie..i w basenie:)))))

axarai ja mam 22 lata :) ale u nas to rodzinna taka figura moja mama ma 54 lata zero celulitu i jakiego kolwiek rozstepu mlode dziewczyny to moga jej tylko zazdroscic:) jedyne co u nas rodzinne to najwiecej na brzuchu tyjemy ;/ nigdzie indziej . moja siostra ma 33 lata a ma figure jak ja;p zresztą środkowa siostra tez :)
zobaczymy jak będę wyglądać za 10 lat;p

reklama
Axarai-Daria-Pati ale cudaśne brzusia macie :))):tak:

Daria piękna ta twoja mała :tak:
Piranha-małe cudo masz .sliczna :tak:

ach dziewczynki przyznam ,że zazdroszvzę wam tych wakacji :cool2:

Agatka -co z płytkami z filmem???????

a ja borykam się z jakimis plamionkami od 23dc.nosz zawsze coś :confused2:

miłego
upał mnie wykańcza ale chyba żaden sercowiec nie cieszy sie z takiej pogody :-(

Do góry