reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kasia , też myślę o wodzie z sodą i wodzie z cytryną , Pirania uważa , że właśnie ph jest najbardziej istotne w naszych staraniach

reklama
hej laski

kciuki zq owocne staranka

czarodziejka super nocnik my mamy zwykły ale jestesmy na dobrej drodze do odpieluchowania sie
zaraz zmykamy na podórko maly do baseniku

mam pytanko czy sluz lekko kremowy i ciagnco lepi moze byc na dziewczynke.

Hej Dziewczyny

ja wpadam na chwilkę napisać co u mnie. Byłam u ginka i się potwierdziło, że owu nie było pęcherzyk mi urósł na prawym jajniku tylko nie pęknął(był już naprawdę spory) ginek mówił że powinien się wchłonąć w następnych cyklach. Dostałam lutkę na wywołanie @ i clo po1 tabletce od 2dcdo6dc. Będę wtedy miała monit jak się uda bo też wyjeżdżam. Liczę na to że się uda...Aha dostałam też jakiś lek na poprawę śluzu ale może lepiej go nie brać skoro planuję dziewczynkę a do tego ja ze śluzem nie mam problemów...

truskaffka nie brałaś czasem estrofemu, czy może dalej bierzesz?? Czytam że jest na poprawę endo więc może będę go brać nie będę sama się leczyć skoro lekarz kazał...

hej dziewczynki, wpadłam się pożegnać, bo jutro wyjeżdżamy;-) jedziemy jakoś o 5 rano, żeby uniknąć największych upałów, bo niestety nie mamy auta z klimą. Całuję każdą z Was i trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, ze przez ten tydzień będą jakieś nowe, miłe wiadomości na forum:-)

:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:

Ewcik, spokojnej drogi!;*** Uważaj na Was;****

Noemi
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby się udało!

Piranha, a jak Krzysiaczek? Kajusia dziś lepiej?

Potem doczytam reszte;)

Ja mecze sie z alergią.... mam taki katar i nos zapchany,ze szok.... Mama miała ur posiedzieliśmy na tarasie fajnie było, dopiero przyszlismy i mały się kapie;) No i M jest;))hihi

Buziaki dla Was;*************

reklama
dzien dobry wszystkim:-)
mam takie pytanie kto sie moze zna ;p bo ja w ogole nie wiem co to znaczy :)
w książeczce mam takie cos jak odległość spojenia łonowego od dna(moglam to zle przetlumaczyc po niemiecku pisze Fundusstand Symph.-Fundusabsstand) i wczoraj mialam 3/IV a tydzien predzej 2/IV co to znaczy?
pani dr mi na wizycie powiedziala ze ma nadzieje ze jak wroci z urlopu to nie urodzę :) i mam wizyty co tydzien a jak jej nie ma to ide do innego lekarza ;/

a ulozenie dziecka mam wpisane takie cos Zobacz załącznik 480723tam gdzie przypielam pinezke :) nie wiem co to znaczy;/ a tydzien predzej bylo SL...

Ostatnia edycja:
Do góry