reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
hej laski
kciuki zq owocne staranka
czarodziejka super nocnik my mamy zwykły ale jestesmy na dobrej drodze do odpieluchowania sie
zaraz zmykamy na podórko maly do baseniku
mam pytanko czy sluz lekko kremowy i ciagnco lepi moze byc na dziewczynke.
kciuki zq owocne staranka
czarodziejka super nocnik my mamy zwykły ale jestesmy na dobrej drodze do odpieluchowania sie
zaraz zmykamy na podórko maly do baseniku
mam pytanko czy sluz lekko kremowy i ciagnco lepi moze byc na dziewczynke.
Piranha
Fanka BB :)
Kasiu, wytyczne są tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/stara...c-dziewczynka-1147/index4951.html#post8666826
Czarna, podobno najważniejsza jest dieta, pH postawiłabym na drugim miejscu
Przepraszam, że tak krótko ale mam dziś urwanie głowy z dzieciakami ;-), może potem uda mi się zajrzeć do Was na dłużej.
Czarna, podobno najważniejsza jest dieta, pH postawiłabym na drugim miejscu

Przepraszam, że tak krótko ale mam dziś urwanie głowy z dzieciakami ;-), może potem uda mi się zajrzeć do Was na dłużej.
Hej Dziewczyny
ja wpadam na chwilkę napisać co u mnie. Byłam u ginka i się potwierdziło, że owu nie było pęcherzyk mi urósł na prawym jajniku tylko nie pęknął(był już naprawdę spory) ginek mówił że powinien się wchłonąć w następnych cyklach. Dostałam lutkę na wywołanie @ i clo po1 tabletce od 2dcdo6dc. Będę wtedy miała monit jak się uda bo też wyjeżdżam. Liczę na to że się uda...Aha dostałam też jakiś lek na poprawę śluzu ale może lepiej go nie brać skoro planuję dziewczynkę a do tego ja ze śluzem nie mam problemów...
ja wpadam na chwilkę napisać co u mnie. Byłam u ginka i się potwierdziło, że owu nie było pęcherzyk mi urósł na prawym jajniku tylko nie pęknął(był już naprawdę spory) ginek mówił że powinien się wchłonąć w następnych cyklach. Dostałam lutkę na wywołanie @ i clo po1 tabletce od 2dcdo6dc. Będę wtedy miała monit jak się uda bo też wyjeżdżam. Liczę na to że się uda...Aha dostałam też jakiś lek na poprawę śluzu ale może lepiej go nie brać skoro planuję dziewczynkę a do tego ja ze śluzem nie mam problemów...
_Ewcik_
Fanka BB :)
hej dziewczynki, wpadłam się pożegnać, bo jutro wyjeżdżamy;-) jedziemy jakoś o 5 rano, żeby uniknąć największych upałów, bo niestety nie mamy auta z klimą. Całuję każdą z Was i trzymam mocno kciuki, mam nadzieję, ze przez ten tydzień będą jakieś nowe, miłe wiadomości na forum:-)
:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:
:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:*:
G
Gość 301
Gość
Ewcik, spokojnej drogi!;*** Uważaj na Was;****
Noemi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby się udało!
Piranha, a jak Krzysiaczek? Kajusia dziś lepiej?
Potem doczytam reszte
Ja mecze sie z alergią.... mam taki katar i nos zapchany,ze szok.... Mama miała ur posiedzieliśmy na tarasie fajnie było, dopiero przyszlismy i mały się kapie
No i M jest
)hihi
Buziaki dla Was;*************
Noemi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby się udało!
Piranha, a jak Krzysiaczek? Kajusia dziś lepiej?
Potem doczytam reszte
Ja mecze sie z alergią.... mam taki katar i nos zapchany,ze szok.... Mama miała ur posiedzieliśmy na tarasie fajnie było, dopiero przyszlismy i mały się kapie
Buziaki dla Was;*************
reklama
dzien dobry wszystkim:-)
mam takie pytanie kto sie moze zna ;p bo ja w ogole nie wiem co to znaczy
w książeczce mam takie cos jak odległość spojenia łonowego od dna(moglam to zle przetlumaczyc po niemiecku pisze Fundusstand Symph.-Fundusabsstand) i wczoraj mialam 3/IV a tydzien predzej 2/IV co to znaczy?
pani dr mi na wizycie powiedziala ze ma nadzieje ze jak wroci z urlopu to nie urodzę
i mam wizyty co tydzien a jak jej nie ma to ide do innego lekarza ;/
a ulozenie dziecka mam wpisane takie cos Zobacz załącznik 480723tam gdzie przypielam pinezke
nie wiem co to znaczy;/ a tydzien predzej bylo SL...
mam takie pytanie kto sie moze zna ;p bo ja w ogole nie wiem co to znaczy
w książeczce mam takie cos jak odległość spojenia łonowego od dna(moglam to zle przetlumaczyc po niemiecku pisze Fundusstand Symph.-Fundusabsstand) i wczoraj mialam 3/IV a tydzien predzej 2/IV co to znaczy?
pani dr mi na wizycie powiedziala ze ma nadzieje ze jak wroci z urlopu to nie urodzę
a ulozenie dziecka mam wpisane takie cos Zobacz załącznik 480723tam gdzie przypielam pinezke
Ostatnia edycja:
Podziel się: