reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kinga uwazam ze bardzo dobre wiesci.
Dziwnie czuje ze po tym "badaniu" i udroznieniu jajowodu- zajdziesz w ciaze!!!! I to w niedlugim czasie.
Trzymam kciuki!!!!!!
Tusiu, Natusia Malz dzis przegral film , tak jak obiecalam plytki wysle przed naszym wylotem:))))
Sorrki ze tyle to trwa

Patrysiu wlasnie to jest niesamowite ze u nas takie gigantyczne upaly po 35 stopni a gdzies w innym rejonie Polski 25!!!!! 10 stopni roznicy...to duzo!!!!!! Patrze na Tvn Meteo i dzis znowu burze..podobno i w Centrum ale w nocy tez mialy byc a nie bylo!!!!
O tyle dobrze ze u nas dzis wietrznie...gdybym nie ten wiatr to by sie nie dalo wysjc..
chociaz ja i tak siedze przy wiatraku ze szklanka zimnej wody z lodem i limonka:)
Maksiiu wlasnie ma drzemke , Macius rysuje a ja skonczylam obiad robic..jak mlody wstanie mozna jesc:))))

Piranho rozumiesz ze dalas sobie ostatnie szanse..I dobrze...byc moze juz teraz bedzie wszystko ok!!!!!

reklama
Ten rok musi być pozytywny w końcu i dla mnie:) dziekuje Wam że też tak wierzycie...

U nas upalnie
Zaraz zbieramy się z Filipem na plażę... będzie nurkował znowu hehe kupilismy dziś nowe okularki pływackie i juz sie doczekać nie może;D
Potem jeszcze na kajaki idę z mężem ale to wieczorem:)
Zapowiada się miłe popołudnie i wieczór...
Miłego!!!:happy:

No i sie pochwalilam spokojem...znowu
28_2_4v.gif

polalo konkretnie!!!!!!

kINGA BEDZIE POZYTYWNIE...ZOBACZYSZ!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kinga, Twoje plany brzmią dla mnie jak raj na ziemi do kwadratu :-D

Czarodziejko, ano daję sobie a raczej swoim (.)(.) ;-) ostatnią szansę, oby z niej skorzystały :-)

Ja mam dziś kolejny ciężki dzień, mała od rana nie miała ani jednej porządnej drzemki, jak przyśnie to zaraz się wybudza i płacze, teraz mam sekundkę bo jest przy cycu i mam jedną rękę wolną. Wstawiam fotkę 3-tygodniowej córci.

Zobacz załącznik 480872 Zobacz załącznik 480873

O.M.G. Jakie cudo!!!!!!!
Piranha juz 3 tygodnie...Boshe jak to leci!!!! Szok normalnie!!!!!!
Nie obejrzysz sie a mala bedzie tuptac za braciszkiem!!!!!!
naprawde jest urocza!!!

Co do cyculi...trzymam kciuki!!!!!!

Piranha ale Malutki Słodziaczek z Kajusi!!!! :**** Boże ile bym dała za taką Kruszynkę... to tylko ja sama wiem....aż wstyd ,ale to silniejsze ode mnie....
A Krzysiaczek pewnie się już powoli przyzwyczaja do nowej sytuacji...kochany jest:* Uściskaj go od Nas;*** A malutka ma już 3 tyg? żartujesz...jej ale ten czas leci...szok :)))

Czarodziejko, DZIEKUJĘ, że o Nas pamietasz;*****

Kinga, ale macie super dzionek!!!
A wieści wgl mnie sa super!!! teraz wszystkie mocno zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i musi sie udać!!!

Martika, no meczę się okropnie wgl w te upały;/// A jak wy Brzuchatki znosicie ta pogodę??? Ja rodziłam we wrześniu i tez miała dosyć tego lata....

Daria, jak po lekach sie czujesz???

Marzycielko,
zobaczysz, że sie uda! wrzucisz na luz i maluszek sie pojawi!;*

Czarna,
uda się zobaczysz!!! Choc wiem jak ciezko z dietą u mnie tez-staram sie przestrzegać, ale nieraz jak cos zjem to tragedi nie ma... ale kolo owu sie pilnuje;))

Kasia, co tam?

Truskafcia i Reszta Babeczek? ???

Ja owu RACZEJ nie miałam ...chyba mam cykl bezowulacyjny.... jestem juz zakrecona i nie wiem co robic...

U nas dziś od samego rana straszne burze, pada a na dworze 37st!!! a słońca brak!!! jest taka duchota, że strach na dwór wychodzić żeby nie paść po drodze...
Ja przy wiatraku siedzę, a mały leży na podkoszulce i bajki ogląda....

My jeszcze na poddaszu mieszkamy więc możecie sobie wyobrazić jaka duchota!!!
No i nie mogę oddychać przez alegrię tak mam nos zatkany, a robiłam testy i raczej z roku na rok bedzie gorzej, a koszt mies.leczenia 250zł!!! Jak dla mnie to b.dużo....
I tak biorę już kilka ładnych latek tabsy i krople do nosa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pirahna podziwiam cie z tym karmieniem ja juz bym dawno sobie darowała;/

natusia po tych lekach jest lepiej brzuch mnie nie boli rzadko twardnieje ale teks lekarki ze ma nadzieje ze do jej powrotu nie urodzę to mnie zaskoczył:szok: i teraz do konca ciazy te wizyty co tydzien ;/bynajmiej nie moge urodzic w sierpniu bo mojej poloznej nie ma ;/

a powiedzcie mi czy jak mam taka sytuacje z ta ciaza to czy moge od 34 tygodnia masowac krocze i te liscie malin pic czy lepiej sobie darowac?

daria, tyko sie nie denerwuj przez ta lekarke!
Ja bym sobie darowała chyba te przyspieszacze porodu na twoim miejscu, no chyba, że te masaże krocza nie przyspiesza Ci porodu, a przygotuja tylko krocze? Myślisz, ze jest tak zle, że co tydz musisz byc na wizycie? Ona Ci nic nie mówi? Ale chyba nie nosisz Nadii i nie dzwigasz nic? Uważaj na siebie to nie sa żarty....

Czarodziejko, dzięki kochana :-*

Natusia, będziesz mieć córeczkę, zobaczysz! Rób dalej testy a ja trzymam kciuki by owulka szybko Ciebie nawiedziła. Współczuję alergii :-(

Sukces, Kaja zasnęła :-), musiałam ją na szybko odłożyć z "rogalem" na którym karmiłam gdyż Krzysiu prawie się rozpłakał (obudził się sam, przyzwyczajam go do tego), przed chwilką ją zdjęłam żeby leżała płasko.

Zobacz załącznik 480895

reklama
Do góry