reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Patrysiak- moze nie bedzie tak zle!!!!!!
Moze ogarniesz sie rewelacyjnie!!!! nie ma co narazie myslec!
ja przy drugim dzieku mialam wiele obaw..ale okazalo sie zupelnie inaczej...naprawde bylo dobrze, ja po porodzie czulam sie lepiej niz po pierwszym.
Bedzie dobrze - zobaczysz:))))) Wiem ze to trzecie dziecko i natlok obowiazkow ale najwaznijesze zebys ty jak najszybcej doszla do siebie!!! No i duzo zalezy od tego jakie bedzie dziecko...

A jak w ogole kolezanki reauguja na to ze bedziesz miala coreczke? kolezanki i w ogole rodzina????

no cieszą się, ale wiesz jak to jest... wszyscy się cieszą, ale z tym małym dzieckiem to Ty zostajesz sama w domu:-)

Cześć.

Nie odzywałam się kilka dni bo miałam wyrywanego zęba z rozcinaniem dziąsła i szyciem. Coś strasznego !! Jestem na antybiotyku, buzia spuchnięta i boli cały czas. Mam dosyć :-(

Nie marudzę już więcej, odezwałam się żebyście wiedziały, że żyję...

Miłego weekendu.

Natusia widzę że Tobie Ph też skacze... i wiesz co też zauważyłam że najlepiej mi obniża i na najdłużej Replens (Sylk i Rephresh tez mi obniża ale mniej i na krocej). Szkoda że po starankach nie użyłam Replensu tylko Sylk i Rephresh. Jak sie nie uda to w następnym cyklu będę jeszcze mądrzejsza ;-)

Andziak to jak leje to nie żal wyjeżdzać ;-) A swoją drogą starsznie to dla mnie niezrozumiałe że u nas żar leje sie z nieba a na Pomorzu pogoda taka sobie.

Missbella współczuję bólu :-( Mogę sobie tylko wyobrazić co czujesz ale antybiotyk napewno szybko pomoże . Trzymaj się
Przypomnij mi jak mozesz jak wyglądały Twoje staranka???

Mam pytanie- czy któraś z Was (oprócz bettsie) stosowała metodę O+12? Bo jak patrze na różne wykresy dziewczyn to czesto widzę że były staranka kilka dni przed, albo po owulce i są z tego chłopcy, więc juz sama nie wiem w co wierzyć. Dopytuje tak na przyszłość bo od nastepnego cyklu zaczynamy na 100% i nie wiem którą metode zastosować

Ostatnia edycja:
coś mnie wywaliło a chciałam dalej, dzień dobry tak na początek

Czarodziejko ja poproszę kawkę tyle, że mrożoną, u nas znowu 35stopni:no:

Truskawko
spóźnione happy birthday, życzę spełnienia marzeń, toast wypiję wieczorem, będzie to woda z sokiem:-)

Tasha współczuję Ci tych bóli, nigdy tego nie miałam więc mogę jedynie się domyślać jak fatalnie się czujesz, naprwdę mi przykro. Ale to już niedługo, Ty następna w kolejce do rozwiązania. A potem ja, chyba, że jednak Daria mnie przegoni. Masz już skompletowaną wyprawkę?

Kinguś dzięki za zaproszenie na Mazury:-), miałam to szczęście być tam dwa razy, przepiękne masz miejsce do życia. Tyle, że do Ciebie mam jakieś 600km, a nad żywieckie 80km.

Andziak, moje dzieci też pogodę miały mocno w kratkę, jak to nad polskim morzem bywa. Ale są super zadowolone. Mam wrażenie, że Ty też wypoczęłaś i humorek trochę lepszy. O której masz to połówkowe?

Natusia, jak tam Twoj zatkany nos? Lepiej coś?

Życzę Wam miłego dnia, i .... byle do zimy:-D

No wypoczelam a najbardziej od . .. gderajacej mamusi.
No i bola mnie stopy od goracego piasku spieczone.Wiadomo z dziecmi i to 3 to inne wakacje wiecej w domu ale zawsze cos.
Wizyta na 16 ale zawsze poslizg jest.

Patrysiak pomysl sobie ze bedziesz miala takie cudo..od razu Ci sie lepiej zrobi
383299_305332372811431_84909992_n.jpg

Ja wiem ze to mama zostaje z dzieckiem ale zobaczysz ze czas szybko minie i mala Ci podrosnie...bedziesz mogla sie nia chwalic na lewo i prawo:) no i pomijajac juz plec..mysle ze taki malutki czlowieczek wniesie wiele radosci do Waszej rodziny...
Ja mam wrazenie ze dopiero co urodzilam maksia..a jemu juz idzie 3 rok!!!!! Naprawde mija to wszystko szybko!!!!!!!!

Andziak!!! Super ze jestes!!!!! ale twoj suwaczek przyspieszyl:))))) I dla Ciebie wklejam zdjecie dzidka malego
166045_453135818031085_694025134_n.jpg

MissBella O.M.G. wspolczuje bolu...moj maz ze 2 miechy temu przerabial temat!!! przy czym jemu wyrwal 2 na raz!!!!!!!

Ostatnia edycja:
U nas trochę popadało teraz i przestało... wiec można dalej spedzać czas poza domem.
Fiol idzie zaraz z babcią na karuzele :)

Ja z psem na spacer pójdę...

Miss przykro mi z powodu zeba,biedaczku
Natusia może owu na dniach bedzie...
mnie kłuje prawy jajnik:baffled:

U nas też już grzmi - mam nadzieje że troche popada i sie powietrze troche zmieni :-) bo masakra jakas jest.
Pracuje i wiatrak chodzi na pełnych obrotach bo nie idzie wytrzymać.

Kinga to dobrze ze kłuje - a zamierzacie jeszcze w tym cyklu sie starac czy odpuszczacie?

reklama
w tym cyklu nie. tylko jeden raz się przytulaliśmy w 12dc bo bardzo nam sie chciało:)))) a teraz czekam do nast cyklu spkojnie.

Do góry